- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aynı evde yaşıyorsun yeri geliyor aynı koltuğa vs oturuyorsun ya da aynı makinede yıkanıyor çamaşırlarAyy koptum şuan dusta en son cok iyi durulamayinca bende de cikti bir iki kez
Kuzum sac teli olsam dona girmem yani hadi en fazla kazaginda ceketinde olsun da don biraz uçari...kizinla senin sacina da benziyormus mantikli dusun saclariniz dokuluyordur denk gelmistirYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
9 senelik evliyim ama hiç kıyafet incelemedim. Böyle şeyler aklınıza nasıl geliyor. Ben safım galiba adam aldatsa anlamamYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Bitirdin yıktın kadini şu anBugüne kadar ne benim ne eşimin ne kızımın iç çamaşırından saç çıkmadı. Size nasıl yardımcı olur bilmiyorum ama durum bu.
Dua et abi konuşmuyoruz.Yine kk da bir gün don konuşuyoruz...
Dua et abi konuşmuyoruz.
Sac dökülmenize karşı b9 vitamini önerebilirim size... kocanızıda iç çamaşır dolabınıda ve kirli sepetinde ki donlarınıda rahat bırakın lütfenYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Neden giyiyormusSiz şu eşi içlik giyen üyesiniz değil mi?l
Diğer konularınizda o olduğunuzu düşünmüştüm şimdi emin oldum.
Ne yazsak ne desek size kar etmez ki.
Çocuk falan düşünmeyin ya boşanin ya tedavi olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?