Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Kocanız şu konuları okusa don giymeye tövbe eder pembegül nolur söyle anan evde diye sevişemiyordunuz seviştiniz mi ,bir açıklama yapmadın, tüm bunlar sekssizlikten mi ona göre analiz edelim . Is yerinde bölümünü değiştirdin mi , abi ile durumlar ne oldu , abi üçüncüyü yaptı mi siz ikinci için çalışmalara başladınız mı? Gız niye demiyon isim değiştirip de bak bir sürü soru birikti içimizde

@pembegul86 siz hani çok mutluydunuz hani eşiniz sizin üzerinize titriyordu. Bence aklınız hala o abide kaldı ve boşanmak için bahane arıyorsunuz. Bunun için de eşinizin donlarını hedef almışsınız. Boşanacaksanız boşanın sonra da lütfen gidip tedavi olun.

bi yardım alın. yahu adamın donunu 10 dk incelemek nedir

Guvenmediginiz bir evliligin icine zaten 2. cocugu nasil dusunebiliyorsunuz ben onu anlayamadim.
Esinizden bu kadar emin degilseniz, donundaki sac yeterli degildir kanitlamaya.
Telefonunu karistirin mesela, konusmalarini dinlemeye calisin, daha somut seyler elde edin derim.
Zira don karistirmak cok akil sagligi yerinde olan birine gore birsey degil.
Kendinizde muhakkak bir tedavi gorun, en cok size ve evladiniza yazik.

Kuzum sac teli olsam dona girmem yani hadi en fazla kazaginda ceketinde olsun da don biraz uçari...kizinla senin sacina da benziyormus mantikli dusun saclariniz dokuluyordur denk gelmistir

biz senin kocanın donlarından bıktık. Sen bıkmadın buraya konu açmaktan.

Ben tüm konularinizds sordum kocanizin sizi aldatma vukuati var mı diye hiçbir yanıt alamadim. Buna bı yanıt alırsak doktora gidin demekten belki de vazgecicez

Bugüne kadar ne benim ne eşimin ne kızımın iç çamaşırından saç çıkmadı. Size nasıl yardımcı olur bilmiyorum ama durum bu.

9 senelik evliyim ama hiç kıyafet incelemedim. Böyle şeyler aklınıza nasıl geliyor. Ben safım galiba adam aldatsa anlamam

Sac dökülmenize karşı b9 vitamini önerebilirim size... kocanızıda iç çamaşır dolabınıda ve kirli sepetinde ki donlarınıda rahat bırakın lütfen

aklıma hiç incelemek gelmedi ne bileyim en fazla hayatım yakan baya kirlenmiş değiştir artık diyorum . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…