- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Cidden abiye gösterdiği ilgi alakanın binde birini kocasına göstermedi ya , abili konuda işi gücü, kocayı, bebeyi bırakıp 40 takla atıyordu cevap yetiştiricem diyeGirip okuyup gitmek ne oluyor. ?Abili konuya her mesaja cevap yazıyordunuz eşinizin donuna yapılan yorumlar sarmadı mı ?
Evliliği oturtamama sebebiniz ne, neden sürekli çamaşırları inceleme gereği duyuyorsunuz.Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Eşinize de problem çıkarmak için odaklanmissınız yalnız don takibine düşmüşsünüz. Adamını kendi varlığına odaklansaniz keşke.Tel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
İlk önce eşimle ilgili olanı yazayım. Ben bu işe başlamadan önce de sürekli şüphe içinde olan, hayatta kimseye güvenmeyen bir kişiydim.13 senedir devamlı bir araştırma halindeyim. Ama elime net birşey geçmiyor. Bu şekilde saç bulmakta beni şüpheye düşürüyor. Ama evde de çok saç var. Her gördüğümde bir yerden gelmiştir diyorum ama sürekli çıkınca ister istemez düşünüyorum bende. Öğle arası görüntülü konuşuyorum. WhatsApp Web yükledim vs saçma bir durum farkındayım
İşle ilgili olan durumda da, iş bölümü değiştirmedim onay verilmedi personel yetersizliğinden. Adamıda kafama takmıyorum. Hiç muhabbet etmiyorum artık. Aslında konuşuyorduk ama bu sefer yine samimi olmaya başlandı yani sürekli bir şeyler söylemeye başladı ve ben tamamen Konuşmamı kestim. Yanlış yerlere gitmesini istemiyorum kimsenin vebalini alamam. Böyle kafam rahat. O iş konusunda soru sorarsa cevap veriyorum o kadar.
Şu an eşime odaklandım
Yoo sardı, kendimde gariplik gördüğüm için konu açtım zaten tahmin ediyordum saçla ilgili böyle yorumlar geliceğiniGirip okuyup gitmek ne oluyor. ?Abili konuya her mesaja cevap yazıyordunuz eşinizin donuna yapılan yorumlar sarmadı mı ?
O zaman bize katılınYoo sardı, kendimde gariplik gördüğüm için konu açtım zaten tahmin ediyordum saçla ilgili böyle yorumlar geliceğini
Aaaa daha neler allahim neler neler duyacazAa bu o mu şoktayım
sanki abartıyorsunuzYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Yazk abiyi bırıktı şimdi kocaya sardı.. Birine sarmadan duramıyorCidden abiye gösterdiği ilgi alakanın binde birini kocasına göstermedi ya , abili konuda işi gücü, kocayı, bebeyi bırakıp 40 takla atıyordu cevap yetiştiricem diyeBizdeki aklı beğenmedi herhal, madem abinin eşine sorsun 'abimin donlarından da saç çıkıyor mu diye ' ,sonuçta bir oturup konuşmuşluk akıl alıp vermişlik var aralarında.
Yaaa eşinize neden güvenmyorsunuz. Adamın bir zararı yok. Bir falsosu yok. Yazık değil mi adama ablacım ? Ne diye psikoloğa gitmiyorsun. Büyük ihtimalle geçmişten, küçüklükten gelen bir sorunun var. Git tedavi ol kocan da rahat etsin sen de rahat etTel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
İlk önce eşimle ilgili olanı yazayım. Ben bu işe başlamadan önce de sürekli şüphe içinde olan, hayatta kimseye güvenmeyen bir kişiydim.13 senedir devamlı bir araştırma halindeyim. Ama elime net birşey geçmiyor. Bu şekilde saç bulmakta beni şüpheye düşürüyor. Ama evde de çok saç var. Her gördüğümde bir yerden gelmiştir diyorum ama sürekli çıkınca ister istemez düşünüyorum bende. Öğle arası görüntülü konuşuyorum. WhatsApp Web yükledim vs saçma bir durum farkındayım
İşle ilgili olan durumda da, iş bölümü değiştirmedim onay verilmedi personel yetersizliğinden. Adamıda kafama takmıyorum. Hiç muhabbet etmiyorum artık. Aslında konuşuyorduk ama bu sefer yine samimi olmaya başlandı yani sürekli bir şeyler söylemeye başladı ve ben tamamen Konuşmamı kestim. Yanlış yerlere gitmesini istemiyorum kimsenin vebalini alamam. Böyle kafam rahat. O iş konusunda soru sorarsa cevap veriyorum o kadar.
Şu an eşime odaklandım
Önce takıntın sonra da saçların için bir doktora git.Tel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
Şu an eşime odaklandım
Ama bu durum çok saçma değil mi , sen abiyle yaşadığın her şeyi ( dut yeme hariç) kocana anlatıyorsun o sana güveniyor, ortada hiçbir şey yokken sen ona güvenmiyorsun. Şaştık kaldık valla bacım, don kontrol yapacak kadar güvenizsen bi tedavi ol bi yardim falan al.Tel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
Şu an eşime odaklandım
önceki konunuzda da bütün gece ağlamıştınızNe yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Walla ben eşimin donunu serçe parmağımla tutup yüzümü diğer tarafa dönüp atıyorum neredeyse makineyeYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
bazen benim deBenim saçım eşimin iç çamaşırından kıçının arasından bile çıkıyor
Demaaa, donu adli tıpa götürecek şimdi.Simdi her esini aldatan donunda delil birakiyor mu,onu merak ettim benaha iste evdeyim,esim yok,canimin istedigi adami eve alirim sevisirim. Donumda da delil melil kalmaz yani. Yakalanmak istemeyen yakalanmaz bu kadar net bir durum bence. Don incelemeyle olmuyor bu isler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?