Bunlar da benim çeyizlerimmmmmmmmmmm :))) buyrunnnn

daha dün gibi zaman ne hızlı gecıyo bu aşamalar çok heyecanlı ve cabuk geçıyor, güle güle kullanın :)

evlendıkten once ıyı alması bakması da sonrasında insan dıyor kı aslında bu kadar şeye de gerek yokmuş diye, şekil a çoğu sığmadı evime tv unıteme vitrine konsola stokladım:)

Birde ben hesap tutuyordum aldıkça, toplamda 8500 harcamışım, sadece ıvır zıvır, beyaz eşya mobılya falan herşeyi ayrıca bırlıkte aldık bir de, baştan ipin ucunu alın elinize derim ben :)

mutlulukla kullanın:)

hüm hüm her şeyin harika saglıklı,mutlu günlerde kullan hepsini hayatım allah her şeyin en iyilerini nasip etsin huzur dolu yuvanıza ben bayıldım şahane hepsi.... bol bol kek,pasta,börek yap emi kocacıgınaaa:16:
,

Heeee bol pasta kek yapalım şişelimmmm :1::1::1::1::1: En iyi becerdiğimiz iş kilo almak :9::9::9:

Sağol tatlım benim senin de çeyizlerini görmek istiyorum artık ben :52::52::52:

daha dün gibi zaman ne hızlı gecıyo bu aşamalar çok heyecanlı ve cabuk geçıyor, güle güle kullanın :)

evlendıkten once ıyı alması bakması da sonrasında insan dıyor kı aslında bu kadar şeye de gerek yokmuş diye, şekil a çoğu sığmadı evime tv unıteme vitrine konsola stokladım:)

Birde ben hesap tutuyordum aldıkça, toplamda 8500 harcamışım, sadece ıvır zıvır, beyaz eşya mobılya falan herşeyi ayrıca bırlıkte aldık bir de, baştan ipin ucunu alın elinize derim ben :)

mutlulukla kullanın:)

Teşekkür ederim evet bizde aldıklarımızn parasını yazıyoruz hesap uyapıyoruz çok aşırı almadım herhalde demi :9::9::9:

canım mutlulukla kullan çeyizlerini şu kırmızılı olan takımlara bende bayılıyorum çok beğenyorum snde aşkla kullan:34:

Herşeyin çok güzel , güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :) Şimdiden mutluluklar :)

güle güle kullan çeyizinin her parçasını ayrı mutlulukla kullan çok güzeller darısı benim başıma :)

Back
X