Doğuma Hazırlık Bunlar da benim ve oğluşumun cicişleri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
15 günümüz kaldı! Herşeyimiz hazır sayılır... Bakın teyzeleri beğenecek misiniz bakalım? :)

gecelik-sabahlık takımım
diğer geceliğim
pijamam
diğer pijamam ve terliklerim
zıbın-body vs. ve hastane çıkışımız
şapka-önlük-mendil-patik ve yeleklerimiz
takımlarımız ve askıdakiler
kozmonot mu astronot mu her neyse ondan :) ve tulumcuklarımız
tulum ve uyku tulumu
takımlar ve bornozumuz
havlumuz,alt açma ve minik battaniyemsi şeyler
battaniyelerimiz
battaniye ve alt açmamız
hırka-yelek ve anakucağı
çantamız
bakım ürünleri ve bebefon-süt pompası

Son düzenleme:
Sonunda düzgün bir şekilde ayarlayabildim. Teşekkürler arkadaşlar, hepimiz aldıklarımızı güzel yavrularımızla birlikte kullanabilirz inşallah.

güle güle sağlıkla giysin paşa...
hangi hastanede olacak doğumun??
bende konyalıyım da :))

Son düzenleme:
Teşekkürler canım. Konya Vakıf Hastanesi'nde olacak doğum. Ben Ankaralı olduğum için Konya'yı çok iyi bilmiyorduk. ılk Vakıf Hast. ne gittik, hep orda devam ettik. Doktorumdan memnunum. ınşallah doğumda bir sıkıntı çıkmaz. Sen nerede yapıcaksın canım?

sağol canım...benim kızlar 1 yaşındalar.. :))

kontrollerim özel selçuklu hastanesinde oldu...erken doğum yaptığım için başkentte de doğum yaptım..

sağlıkla kavuş meleğine...

sağlıkla giysin yavrucuun inş bizde görürüz bugünleriihihoyyyt

resimleri gördüm de çok güzeller güle güle kullanırsınız inş

Çok teşekkürler kızlar. Beğenmeniz beni mutlu etti. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah. Muhteşem bir duygu anne olmak. Şimdiden öyle. Kucağıma alınca kim bilir nasıl olcak. Hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…