Bunlar da Bizim Mobilyalarımız

cnm güle güle kullan, eşyalarını çok beğendim, yatakodandaki gizli bölme süpermiş,
salon dekorasyonunda siyah beyaz gri kırmızıda güzel olur

çok modernmiş eşyaların,çok beğendim..:21:

huzurla yerleştir onları evine inşallah sipidicim :70::16:

evinin fotolarını da merakla bekliyorum :31:

çok modernmiş eşyaların,çok beğendim..:21:

huzurla yerleştir onları evine inşallah sipidicim :70::16:

evinin fotolarını da merakla bekliyorum :31:

ooo kimler gelmiş :91: :91:
canım teşekkür ederim beğenmene sevindim :34:
inşallah onları da görürsünüz inşallah kendi evime çıkmak nasip olur :6:

Mobilyaların çok güzel canım, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. :16:

Zevkli hatunsun vesselam :23:

İnşaAllah tatlım.. seni bi verelim de hayırlısıyla bigün güle güle otur demeye toplaşıp geliriz kısmetse :16: hee tabi bu arada ben de yeni evime beklerim yaniiii :34::69:

Hele bi evleniyim ondan sonra misafirde kabul ederim... misafirliğe de giderim. ama şimdi ne biliyim garip geliyor bana :83::83:

nekadar modern mobilyalar seçmişsin canım, hepsi çok hoş, mutlu huzurlu günlerde kullanın inşAllah :34:
buarada bende yatak odasndaki gizli bölmeye bayıldım, süper fikir :16:

Bu konuda da sizden yardım isteyeceğim. Ev dekorasyonu ve renkleri konusunda. :44::44::44:

Mutfağımdaki eşyaların renkleri

Küçük ev aletlerim kırmızı,beyaz eşyalarım gri-mutfak takımım kırmızı gelincikli olacak tabi buna beyaza kırmızı gelincikli perdesi de dahil.halısını da herhalde çok açık renk olmasın diye yine grili falan alabiliriz :42:

Salonda ise

Koltuklarım gri-beyaz olacak üzerine 4 tane yastığım olacak kırmızı istemiştim ama değiştirmek istiyorum bunun için renk önerisine ihtiyacım var :41::41:

Bide yemek takımım ise siyah beyaz olacak herhalde halı ve perdeler de gri-beyaz güzel olabilir.

yastıklarım yine kırmızı mı kalsın yoksa morlu mu olsun ona göre halıya da eklerim mor falan :42::42::42:

bunlarda perde için beğendiklerim öyle int baktım :1::1::1:

$198047_200867756611521_195620287136268_606692_5527908_n.webp $salon perde+tül.webp

Tabi bide yatak odası var

onun tek mobilyaları tam işte. siyah beyaz.

bide istiyorumki her oda birbirinden farklı renklerle olsun. avizelerde var tabi :86:

Back
X