Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

Bam teline guzel vururum Nemesis :)

Harbiden derdim ki nasil bir ahlaksiz oldugunu anlasin...

Lütfen aralarıda okuyup ona göre yorum yapın tekrarlamaktan usandım..!!! Eşimde dahil kim olursa olsun bunu desteklemiyorum bu yüzden konuya eşimide kattım....

Lütfen aralarıda okuyup yazın..!

Böyle durumlarda, asla hemcinsimi suçlamam. Yozluk 2 taraflıdır çünkü.
Ancak hemcinsimin yerine kendimi koyarım ve kendi değerini ve ağırlığını nasıl koruyamadığını anlamaya çalışırım.
Aynı şeyi erkek için yapamam çünkü hormonal değerler aynı değil.

Ben böyle durumlara eşit bakamıyorum.
Kadın kutsaldır, çünkü kadın her şeyden önce annedir.
Bu sebeple kadın kendi değerini kendisi biçmelidir.

Uzun lafın kısası, erkek cinsi zaten hep yozdu Özellikle Türk erkeklerinin beyinleri kafatası içinde değil biliyorsunuz, belden aşağıda..
Ve bunu normalleştiren bir toplum, bu tavırlar karşısında sırtı sıvazlayan anne-baba. Sonuç----Türk erkeği
Ama benim hemcinsim ne zaman bukadar yozlaştı, ne zaman değerler bu kadar düşürüldü. Onu ben de bilmiyorum.

Türkiye nin gelecekte nasil bir hal alacagini biliyorum cünkü suan öyle bir ülkede yasiyorum.
Yani bu ne ki, birgün gelecek kiz cocugu odasinda erkek arkadasi ile beraber olurken, prezervatif bulamayip, asagi inip babasindan prezervatif isteyecek.
Özentinin sonumu demeli, ahlaksizligin özgürlükmüs gibi gösterilmesinin sonucumu bilmem.
Ama benim takildigim birsey var yazinizda.
Esiniz evli bir bayani sadece yatmak icin kullandigini söyleyince sizin tepkiniz ne oldu?

Not: Yan esiniz bunu nasil olupta rahat rahat anlatiyor?

Son düzenleme:
Lütfen aralarıda okuyup ona göre yorum yapın tekrarlamaktan usandım..!!! Eşimde dahil kim olursa olsun bunu desteklemiyorum bu yüzden konuya eşimide kattım....

Lütfen aralarıda okuyup yazın..!

Canım sakin ol.
Senin konundan yola çıkılarak, toplumsal bir sorun konuşuluyor şu an.
Sinir yok

Evliyim , eşimin geçmişinde böyle bir durum yok.

Hadi diyelim eşim benden önce böyle bi şey yaşadı sizin yaptığınız gibi erkekler bunu yapıyor diye normalleştirmezdim.Sizin bakış açınız yanlış kadınların bunu nasıl yapabileceğini aklınız almazken erkek yapar diyorsunuz.İşte bunu da benim aklım almıyor kusura bakmayın

"Bunlar gerçekten doğru mu?" diye sorarken, sorguladığınız eşinizin yaptığı ahlaksızlık olsaydı keşke.
Ayrıca "Erkeklerin 10da 8i yapıyor" demek kendini avutma biçiminden başka bir şey değil.
O verdiğiniz oran doğru bile olsa "eşim" diyeceğim insan neden 10'da 2'lik dilimde olmasın ki?
Siz de böyle düşünmeyi deneyin ve etrafınızdakilerden önce yanıbaşınızdaki yanlışı sorgulayın bence..

canım sakin ol.
Senin konundan yola çıkılarak, toplumsal bir sorun konuşuluyor şu an.
Sinir yok

anlıyorum ama sürekli sen ne cevap verdin sorusuna cevap veriyorum... Yukarıya bakılsa zaten görecekler

farklı sorular gelse tabi ki cevap veririm ama aynı soruya sürekli cevap vermek zaman kaybı...

Yukarıyı okusalar yeter

maalasef var canım :) hatta duymuştum annesiyle kızı aynı adamla birlikte olanlar bile var !

İlk mesajınıza göre yorum yazdım hanımefendi.Karışık yazmanızı geçtim sadece kadınlardan bahsetmişsiniz.Eşinizde öfke duyduğunuzu nereden bilelim müneccim değiliz herhalde.Keşke ilk mesajınızda ahlaksız eşim evli bir kadını yatmak için kullanmış zamanında yazsaymışsınız.Siz böyle yapmamışsınız bir de erkekler zaten birileriyle yatar demişsiniz ne yazalım o zaman biz size

Kimi “yozlaştık” diyor.
Kimi “çağdaşlık” diyor.
Kimi “benim bedenim, benim kararım” diyor.
Herkes bir şey diyor… her çeşit yaşanıyor. Ama ben de biraz özel olması gerektiğini düşünenlerdenim.

sorguluyorum zaten desteklemiyorum ben de isterdm o dilimde olsun ama herkes o kadar şanslı değil

şöyle örnek vereyim...

Sevda adında dini bütün bir arkadaşım vardı evlendi ve kısa süre sonra hamile kaldı

eşi o kadar zulmetmiş ki onu aldatmış, hamile kadını aç bırakmış, çocuğu doğurunca kızı attılar dışarı...

O kıza öyle bir eş layık değildi ama kader diye bir şey var herkes bir şeyle sınanıyor

o da isterdi eşi iyi olsun ben de isterdim iiyi olsun ama olmadı..

Ailemde de rastlamadım böyle bir şeye

allaha havale ettim...

Bu konunun açılma amacını anlamadım ben.
-Toplum bu kadar yozlaştı mı?
-Eveettt!
Bu mudur? Eğer öyle ise:
Toplum yozlaşmadı bana kalırsa, sadece teknoloji gelişti imkanlar arttı insanlar sapkınlıklarını daha rahat yaparken biz de bu konu hakkında daha kolay bilgi sahibi olabiliyoruz o kadar. Yoksa insan yine aynı insan, nefis yine aynı nefis.

ben eşinizin bunu sizinle paylaşmasından rahatsız oldum.
yalan söylemesin tabide nasıl bir erkek eşine birlikte olduğu birini anlatır.
ne aklım ne midem alıyor.

Eşimi desteklesem bu duruma gelmez köşeme çekilir otururdum. Arkamda allah tan başka kimse yok çocuklarımıda atamam. Hani diyorlar ya neden halen evlisin ayakta durmadan adım atamam çocuklar perişan olur.

konuyu açarken anlatmak istediğim...

eşim yüzünden bunları takar oldum ve kendimi sorguladım acaba ben olsam aldatır mıydım diye ve midem bulandı hazmedemedim ve hem cinsim buna nasıl cesaret eder nasıl midesi götürür diye anlamak istedim.

Eşim suçsuz değil ama konuyu açarken galiba tam ifade edemedim... zaten ana kaynak eşim onun zaten kumaşını biliyorum ama hem cinsim bunu nasıl yapar ve nasıl yandaş bulur buna akıl erdiremedim. Kendimde kadınım ya hazmedemediğim şeyleri acaba herkeste mi hazmedemiyor genel fikir almak istedim.

ne kadın ne erkek bunu yapan herkes ahlaksız...

İşte olaya hemncinsim nasıl yapar diye bakmayın kadın da erkek de yapıyor işte.

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.İyi günler

O değil de siz kocanızın size söylediği şeyi -yatmak vs sanki kolayca buraya yazıyorsunuz. Tabiki içinizi bilemem.

Aklınızın takıldığı nokta evli kadının eşinle beraber olması ama eşinin evli kadını kullanması değil...

Ben olsam buna takardım önce ne yalan söyleyim!

Son düzenleme:
Yahu erkekler kadar olamıyoruz.
Erkekler bir sorunu güzel güzel konuşup, sonunda birbirlerini paşa/koç/aslan ilan edip şakalaşabilirken biz birbirimize giriyoruz.
Ne tuhafız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…