Cudana her zamanki gibi bam teline vurdu
çok doğru kavramlar kişiye göremi değişiyo ahlaksızlığın kadını erkeği evlisi bekarımı var, benim eşim benden daha dindar bi insan ve öncelikle kendi prensipleri ve inancı gereği evlilik öncesi ilişki yaşamadık,yani durumu kızlık zarı başa bela almak olarak görüyosa kişi zaten dicek bişey yok, endişelenmeyin o da dikiliyo günümüzde
Bam teline guzel vururum Nemesis :)
Harbiden derdim ki nasil bir ahlaksiz oldugunu anlasin...
Lütfen aralarıda okuyup ona göre yorum yapın tekrarlamaktan usandım..!!! Eşimde dahil kim olursa olsun bunu desteklemiyorum bu yüzden konuya eşimide kattım....
Lütfen aralarıda okuyup yazın..!
Başınıza gelmedikçe bilemezsiniz...
Sonuçta evleneceğiniz insanın Türk toplumunda birileri ile yatma ihtimali yüksek ve bunun listesi bende değildi...
Erkeklerin çoğu bunu yapıyor ve çoğuda evli kadınlarla çünkü bekaret bozup başlarına bela almak istemiyorlar...
BEN EŞİMLE ÖVÜNMÜYORUM AMA EVLİ MİSİNİZ BİLMEM DE UMARIM BÖYLE BİR GERÇEKLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALIRSANIZ AKLINIZA BEN GELMEM!
canım sakin ol.
Senin konundan yola çıkılarak, toplumsal bir sorun konuşuluyor şu an.
Sinir yok
çoktandır aklıma takılan bir konu var, aslında yine eşim yüzünden takıntılı hale geldiğim ve üzerinde durduğum şeylerden biri...
Yani şöyle başladı; eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...(yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı)
akıl sır erdiremiyorum ben ne ailemde ne de yakın tanıdıklarımda böyle bir şeye şahit olmadım. Bunlar ne cesaretle böyle yaparlar? Yaptıkları zaten yakışık almayan bir şey ve yandaşları var.
Ben kendimi hayal ediyorum mesela bekar olsam böyle bir yanlışa düşsem bırakın yandaş bulmayı tefe koyar oynatırlar beni evlatlıktanda red edilirim...
Bazen bazı yazılar okuyorum, ve bir keresinde bir arkadaşımdan dinlemiştim.. Bunun bir kız arkadaşı vardı facebook a bu kızın yatak odasında pijamalarla resimlerini eklemiş ben de evlendiler sandım özelden tebrik ettim.. Ve çocuk bana dedi ki;
''evlenmedik o halen kız arkadaşım'' ben de şaşırdım kız arkadaşının ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar dedim. ''annesi biliyor her şeyi'' dedi
nasıl bir anne öyle yakızı yan oda da her şeyi yapacak o anne de keyfine bakacak...
Arkadaşlar aklım ermiyor benim bunlar gerçek hayatta var mı? Yoksa sadece efsanemi?
Çoktandır aklıma takılan bir konu var, aslında yine eşim yüzünden takıntılı hale geldiğim ve üzerinde durduğum şeylerden biri...
Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...(yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı)
Akıl sır erdiremiyorum ben ne ailemde ne de yakın tanıdıklarımda böyle bir şeye şahit olmadım. Bunlar ne cesaretle böyle yaparlar? Yaptıkları zaten yakışık almayan bir şey ve yandaşları var.
Ben kendimi hayal ediyorum mesela bekar olsam böyle bir yanlışa düşsem bırakın yandaş bulmayı tefe koyar oynatırlar beni evlatlıktanda red edilirim...
Bazen bazı yazılar okuyorum, ve bir keresinde bir arkadaşımdan dinlemiştim.. Bunun bir kız arkadaşı vardı facebook a bu kızın yatak odasında pijamalarla resimlerini eklemiş ben de evlendiler sandım özelden tebrik ettim.. ve çocuk bana dedi ki;
''Evlenmedik o halen kız arkadaşım'' ben de şaşırdım kız arkadaşının ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar dedim. ''Annesi biliyor her şeyi'' dedi
Nasıl bir anne öyle yakızı yan oda da her şeyi yapacak o anne de keyfine bakacak...
Arkadaşlar aklım ermiyor benim bunlar gerçek hayatta var mı? Yoksa sadece efsanemi?
Arkadaşlar konu nerden nereye geldi ben anlatamadım sanırım..!
Ben eşimi hiç bir zaman takdir etmedim..!
Erkeksin yaparsın demedim..!
Aralarda yazıklarımı okursanız anlarsınız...
Eşim masumh kadın suçlu demiyorum ki ben..
Hatta arada da bahsettim çok iğnelerim bu konuda onu kimsenin yaptığı yanına kalmaz...
Ben konuyu eşimden yola çıkarak belirttim zaten tasdiklemedim yani...
Eşimin yaptıklarını sindiremediğimden konunun başına eşimi ekledim..!!
Erkek kardeşimde olsa tepkim aynı olur..!!
öyle bi konuma soktunuz ki sanki eşimin arkasındayım ama kadını kötülemişim gibi..!!!
"bunlar gerçekten doğru mu?" diye sorarken, sorguladığınız eşinizin yaptığı ahlaksızlık olsaydı keşke.
Ayrıca "erkeklerin 10da 8i yapıyor" demek kendini avutma biçiminden başka bir şey değil.
O verdiğiniz oran doğru bile olsa "eşim" diyeceğim insan neden 10'da 2'lik dilimde olmasın ki?
Siz de böyle düşünmeyi deneyin ve etrafınızdakilerden önce yanıbaşınızdaki yanlışı sorgulayın bence..
İlk mesajınıza göre yorum yazdım hanımefendi.Karışık yazmanızı geçtim sadece kadınlardan bahsetmişsiniz.Eşinizde öfke duyduğunuzu nereden bilelim müneccim değiliz herhalde.Keşke ilk mesajınızda ahlaksız eşim evli bir kadını yatmak için kullanmış zamanında yazsaymışsınız.Siz böyle yapmamışsınız bir de erkekler zaten birileriyle yatar demişsiniz ne yazalım o zaman biz size
Eşimi desteklesem bu duruma gelmez köşeme çekilir otururdum. Arkamda allah tan başka kimse yok çocuklarımıda atamam. Hani diyorlar ya neden halen evlisin ayakta durmadan adım atamam çocuklar perişan olur.
konuyu açarken anlatmak istediğim...
eşim yüzünden bunları takar oldum ve kendimi sorguladım acaba ben olsam aldatır mıydım diye ve midem bulandı hazmedemedim ve hem cinsim buna nasıl cesaret eder nasıl midesi götürür diye anlamak istedim.
Eşim suçsuz değil ama konuyu açarken galiba tam ifade edemedim... zaten ana kaynak eşim onun zaten kumaşını biliyorum ama hem cinsim bunu nasıl yapar ve nasıl yandaş bulur buna akıl erdiremedim. Kendimde kadınım ya hazmedemediğim şeyleri acaba herkeste mi hazmedemiyor genel fikir almak istedim.
ne kadın ne erkek bunu yapan herkes ahlaksız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?