Bunlar işaret mi benden başka yaşayan var mıdır

Bende inançlı bir insanımdırt ama siz bence kendinizi çok aşırı kaptırmışsınız. Nasibinizde varsa zaten siz istemesenizde düşünmesenizde olacak. Varsayalım siz böyle düşünerek gittiniz tanıştınız ve sizi beğenmedi. Böylesi hem egonuzu hemde inancınızı zedeler. Şuanda dışardan görünen hayali bir ilişkiye kendinizi kaptırmış olduğunuz
İnanın ki beni beğenmemesi beni daha çok sevindirecektir şu anki halimden en azından net birşey duymuş görmüş olurum

Haklısınız. Bu süreçte yani yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hiç kimseyle olmadı boşluktan dolayı sanırım kafayı taktım. Ama boşluğu dolduracak kimse çıkmıyor karşıma

Sırf duygusal boşluğunuzu doldurması için birini istemek yanlış tercihler yapmanıza sebep olur. Herkes sevmek, sevilmek ister bu ihtiyacınızı anlıyorum ancak önemli olan herhangi bir erkeği bulmak değil, sizin için "doğru olan" erkeği bulmak. Doldurmak için uğraştıkça boşluğunuz derinleşir. Boşluğun yarattığı sahte yanılsama ("Artık bu saatten sonra kimseyi bulamam, geç kaldım") size yanlış evlilikler yaptırır ve sağlıksız bir aile düzeni kurmanızı sağlar. Mesela bu sevgi ihtiyacınızı başka yollarla kapatmaya çalışabilirsiniz. Kafanızı dağıtırsanız ve odaklanmazsanız o kadar doğru ilişkinin sizi bulma olasılığı artar. Arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirmeye çalışın, arkadaşınız yoksa bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışın. Hem arkadaş edinirsiniz hem de yardıma muhtaç insanların yüreklerine dokunarak hem onları hem de ruhunuzu iyileştirebilirsiniz.

Psikolojiniz bozuk malesef eski konularınıza da baktım hayatınızda birinin olmasını takıntı yapmışsınız. 1 senedir bu insanı bekledim diyorsunuz ocaktaki konunuzda kardeşiniz annenize mahalledeki çocuğu önermiş sadece kulak misafiri olmuşsunuz ertesi gün de karşılaşıp ayaküstü konuşunca nasıl bana sevgili gözüyle bakmasını sağlarım demişsiniz,

bir başka konuda zengin biri olsun istiyorum demişsiniz

daha başka konuda hayatında biri olması için dua sormuşsunuz yani sağlıklı davranışlar değil daha adı geçen insanları bile takıntı haline getiriyorsunuz.
Bu 1 yılda yani yaklaşık bir yılda hep biri olsun istedim aklımdan çıksın istedim birilerine tutunmaya çalıştım olmayınca yine aklıma gelip gitmiyor

Ben de inançlı biriyimdir . Eski sevgilimle tanışmam sevgili olmam sizin dediğiniz gibi bazı şeylere takilmamla oldu. Acaba bu işaret mi diye diye sevgili olduk ve onun doğru kişi olduğuna çok ama çok inandim. Üç sene iliskimiz sürdü sonra beni terk etti. Bir an afalladim , o işaretleri ben mi yanlış anladım acaba dedim. Yani bazı şeylere çok takılmamak lazım , olacağı varsa oluyor. Belki o kişi doğru kişi, belki hayatınıza sizin sınavınız olarak girecek belki de hiç girmeyecek. Bazı şeylere çok anlam yükleyince , yıkım çok ağır oluyor kendimden biliyorum. Karşımıza çıkan insanlar boşuna çıkmaz , Allah karşımiza çıkarıyorsa bir nedeni vardır ama bu sizim sınavıniz da olabilir. Ondan dolayı fazla kapilmayin, duaya devam edin Allah' a sığının hayırlı ise olur zaten. Allah gönlümüze göre versin.
Çok güzel yazmışsınız

Sırf duygusal boşluğunuzu doldurması için birini istemek yanlış tercihler yapmanıza sebep olur. Herkes sevmek, sevilmek ister bu ihtiyacınızı anlıyorum ancak önemli olan herhangi bir erkeği bulmak değil, sizin için "doğru olan" erkeği bulmak. Doldurmak için uğraştıkça boşluğunuz derinleşir. Boşluğun yarattığı sahte yanılsama ("Artık bu saatten sonra kimseyi bulamam, geç kaldım") size yanlış evlilikler yaptırır ve sağlıksız bir aile düzeni kurmanızı sağlar. Mesela bu sevgi ihtiyacınızı başka yollarla kapatmaya çalışabilirsiniz. Kafanızı dağıtırsanız ve odaklanmazsanız o kadar doğru ilişkinin sizi bulma olasılığı artar. Arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirmeye çalışın, arkadaşınız yoksa bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışın. Hem arkadaş edinirsiniz hem de yardıma muhtaç insanların yüreklerine dokunarak hem onları hem de ruhunuzu iyileştirebilirsiniz.
Çalışıyorum zaten elimden geldiğince zamanı verimli geçirmeye çalışıyorum. Ama etrafımdaki herkesin hayatının düzenini kurduğunu görünce ve hala biri yok mu tepkilerinden dolayı yanlış konumlara sürükleniyorum sanırım

O yakın dostun da amacı ne anlamadım ki?
Seni ümitlendiriyor sonra tepki Yok.madem sizin mutluluğunuzu istiyor işin peşini bırakmasın gerekirse sizi görüştürsün resim göstermekle olacak şeyler değil bunlar
Kesinlikle öyle

Valla olacaksa olsun olmayacaksa seni niye oyaliyolarki? Sklirim bu isten senin durumunada ayri uzuldum. Bu kadar uzatinca seninde artik psikolojin bozulmus

Çok şükür okumuş işini eline almış düzenini kurmuş bir insanım tüm insanlar gibi bu saatten sonra karşıma çıkacak düzgün biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Beni az çok tanıyın diye yazdım bunu mesele şimdi başlıyor. Bundan yaklaşık bir yıl önce çok kötü hissettiğim bir gece gözyaşları içinde dua ederken( üzüntümün sebebi istediğim gibi birinin olmaması çok istememe rağmen herkes eşini bulmuşken benim yalnız kalmam )bi mesaj geldi yakın bir dosttan eşi beni birine tavsiye etmiş tavsiye ettiği kişinin babası oğlunu evlendirmek istediğini tanıdığı düzgün biri olup olmadığını sormuş o da beni önermiş fotoğrafını attı çocuğun nedense aklıma yattı. Birkaç gün sonra rüyamda beni dudağımdan öperken gördüm o kadar gerçekti ki fakat bi daha ses çıkmadı onla ilgili. Aylar geçti yine aynı haldeyken çok kötü olduğum bir anda kalbim daralmışken telefonu odada bırakıp namaz kıldım tekrar gözyaşları içinde dua ettim odaya gelince aynı dost aramış beni tekrar aynı çocuk için benim fotomu istiyordu attım eşi ben namaz kılarken ayrılmış yanından yanına gidince gösterecek dedi. Sonra taziye çıkmış gösterememiş dedi. Öyle kaldı mesele ama aklımdan hiç çıkmadı bunlar işaret mi diye düşünmeden edemedim paranoyak oldum resmen hiç kimseye anlatamadım bunları. Hayattaki işaretleri takip etmek mi gerek yoksa ben kafayı mı yedim bi yorum lütfen
Bende işaretlere inanır dikkat etmek gerekir sie düşünürüm ama biraz da bazen çok taktığımız için bilinç altı olabiliyor . Bende 1 hafta önce ayrıldığım kişinin hayatında birisi var kesin die kafayı yiyorum vatsaptan ne kadar online nie bu saatte online kesin birileri var konuştuğu dedim su falına baktırdım konuştuğu 2 kişi var dedi . İyice paranoyak kompleksli oldum . Allahım diyorum nolur böle bişe varsa bana bi şekilde göster yüzüne tükürüp gideyim sonsuza kadar benim gözümde ne kadar alçaldığını görsün gerçi umrunda olsa yapmaz da neyse dün gece rüyamda beni aldattığını gördüm . Her gün kahve falı yolluyorum . Yani biraz fazla kafa yoruyoruz bence o yüzden

Yalnız olunca bi beklentiye girmişsin bence ondan kaynaklı sanki takıntı gibi geldi birde ruhani bir şeyler addetmişsin sebebi bu olabilir. Bence bakma artık birde hala adım atılmamış garip

Aynı şeyleri yaşadım, takıntı ettim gözüm hic bir seyi görmedi. Şimdi onunla evliyim ama hiç karsilasmamis olmayı yürekten isterdim.

Aynı şeyleri yaşadım, takıntı ettim gözüm hic bir seyi görmedi. Şimdi onunla evliyim ama hiç karsilasmamis olmayı yürekten isterdim.
Neler yaşadınız benim gibi işaretler mi olduğunu düşündünüz

Yalnız olunca bi beklentiye girmişsin bence ondan kaynaklı sanki takıntı gibi geldi birde ruhani bir şeyler addetmişsin sebebi bu olabilir. Bence bakma artık birde hala adım atılmamış garip
EN büyük sebebi yalnızlık bence de biri olsa çoktan uçmuştu aklımdan ama işin kötü yanı kimse olmuyor söyleyen kimseye aklım v kalbim ısınmıyor

Bende işaretlere inanır dikkat etmek gerekir sie düşünürüm ama biraz da bazen çok taktığımız için bilinç altı olabiliyor . Bende 1 hafta önce ayrıldığım kişinin hayatında birisi var kesin die kafayı yiyorum vatsaptan ne kadar online nie bu saatte online kesin birileri var konuştuğu dedim su falına baktırdım konuştuğu 2 kişi var dedi . İyice paranoyak kompleksli oldum . Allahım diyorum nolur böle bişe varsa bana bi şekilde göster yüzüne tükürüp gideyim sonsuza kadar benim gözümde ne kadar alçaldığını görsün gerçi umrunda olsa yapmaz da neyse dün gece rüyamda beni aldattığını gördüm . Her gün kahve falı yolluyorum . Yani biraz fazla kafa yoruyoruz bence o yüzden
Peki var mıymış hayatında biri öğrenebildiniz mi

Çok şükür okumuş işini eline almış düzenini kurmuş bir insanım tüm insanlar gibi bu saatten sonra karşıma çıkacak düzgün biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Beni az çok tanıyın diye yazdım bunu mesele şimdi başlıyor. Bundan yaklaşık bir yıl önce çok kötü hissettiğim bir gece gözyaşları içinde dua ederken( üzüntümün sebebi istediğim gibi birinin olmaması çok istememe rağmen herkes eşini bulmuşken benim yalnız kalmam )bi mesaj geldi yakın bir dosttan eşi beni birine tavsiye etmiş tavsiye ettiği kişinin babası oğlunu evlendirmek istediğini tanıdığı düzgün biri olup olmadığını sormuş o da beni önermiş fotoğrafını attı çocuğun nedense aklıma yattı. Birkaç gün sonra rüyamda beni dudağımdan öperken gördüm o kadar gerçekti ki fakat bi daha ses çıkmadı onla ilgili. Aylar geçti yine aynı haldeyken çok kötü olduğum bir anda kalbim daralmışken telefonu odada bırakıp namaz kıldım tekrar gözyaşları içinde dua ettim odaya gelince aynı dost aramış beni tekrar aynı çocuk için benim fotomu istiyordu attım eşi ben namaz kılarken ayrılmış yanından yanına gidince gösterecek dedi. Sonra taziye çıkmış gösterememiş dedi. Öyle kaldı mesele ama aklımdan hiç çıkmadı bunlar işaret mi diye düşünmeden edemedim paranoyak oldum resmen hiç kimseye anlatamadım bunları. Hayattaki işaretleri takip etmek mi gerek yoksa ben kafayı mı yedim bi yorum lütfen
Ee sonuc?hala resminizi gostermemisler mi

Ee sonuc?hala resminizi gostermemisler mi
En son taziye çıkmış gösterememiş dedikten sonra ben bir daha sormak istemedim ne koca meraklısı diye düşünmesinler diye ama ondan sonra konuştuğumuzda telefonda bu arada başka şehirdeler hiç konuşulmamış gibi davrandılar

Ben de eşimi hiç tanımadan evvel rüyamda görmüştüm kuran okunan bi evdeyiz falan guzel manevi bi ruyaydı. Sonra eşimle tanıştım ruyayı hatırladım ben şok tabi.
Öyle gördüğüm ruya gibi de bi evliliğimiz olmadı yani çok da takılma derim :)

En son taziye çıkmış gösterememiş dedikten sonra ben bir daha sormak istemedim ne koca meraklısı diye düşünmesinler diye ama ondan sonra konuştuğumuzda telefonda bu arada başka şehirdeler hiç konuşulmamış gibi davrandılar[/QUOTE. Zaten sorman dogru olmaz cunku onlar foto istemis gosterip cevap olarak donmeleri gerekirdi sana

Ben de eşimi hiç tanımadan evvel rüyamda görmüştüm kuran okunan bi evdeyiz falan guzel manevi bi ruyaydı. Sonra eşimle tanıştım ruyayı hatırladım ben şok tabi.
Öyle gördüğüm ruya gibi de bi evliliğimiz olmadı yani çok da takılma derim :)[/QUOTE
İki defa gözyaşları içinde dua ederken haber gelmesi beni etkiledi ve rüyamda beni dudağımdan öpmesi rüyayı da ilk defa fotosunu attıktan bir iki gün sonra gördüm. Ve ettiğim duadaki özelleriklere uyan biriydi bunlar beni etkiledi sanırım tabi olsa bile Sonu nasıl olur onu hiç bilemeyiz. Şuan düşündüğüm o kişi mi olacak acaba yoksa ben kafayı mı yedim

Back
X