Şimdi siz böyle yazınca işaretleri doğru mu yorumlamışım diye düşündümVallahi aynen... Bi önceki yorumumda ruyamda gördüm falan anlattım. Hiç de öyle ruya gibi olamadık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi siz böyle yazınca işaretleri doğru mu yorumlamışım diye düşündümVallahi aynen... Bi önceki yorumumda ruyamda gördüm falan anlattım. Hiç de öyle ruya gibi olamadık.
AMa evlilik kader değil mi takıntı etmeseniz de gerçekleşmez miydiAynı şeyleri yaşadım, takıntı ettim gözüm hic bir seyi görmedi. Şimdi onunla evliyim ama hiç karsilasmamis olmayı yürekten isterdim.
İnanın gösterilip beğenmediğimi duymak beni rahatlatır şimdi sürekli bir belirsizlik nokta konsaydı keşke sanırım istediğim bu. Ama yorumunuza çok teşekkürler bu açıdan bakmamı sağladınızSen elmayı seviyorsun diye,
Elmada seni sevmek zorunda değil..
Resmini görmüş beğenmemiş..yok gösterilmemişte vs. bunlar bahane..
Realist biri olduğunuzu yazmışsınız ama, gerçekleri gözardı ediyorsunuz..
Herkes sizi birileriyle tanıştırabilir..kimisiyle uyuşmazsınız, kimisini siz beğenmezsiniz, kimisi sizi beğenmez..bunlar olağan şeyler..evlenicem diye kasmayın..zamanı gelmeden yaprak düşmez..biraz oluruna bırakın.
Belki de sana oyle dediEn son taziye çıkmış gösterememiş dedikten sonra ben bir daha sormak istemedim ne koca meraklısı diye düşünmesinler diye ama ondan sonra konuştuğumuzda telefonda bu arada başka şehirdeler hiç konuşulmamış gibi davrandılar
Kesinlikle haklısınız beni beğenmediğini düşünmek bence aklıma gelmedi ya da geldi düşünmek istemedim şimdi karşıdan duyunca daha mantıklı geldiBelki de sana oyle dedi
Belki de gosterdiler de o kisi sizi begenmedi
Moralinizi bozmak icn yazmiyorum ama bunlar da olabilir ve size boyle soylenmis olabilir.
Sizin icinize yatmis ve tesadufleri isaret olarak algilamissiniz bence..
Yani dua ederken gelen mesajlari falan
Bence oluruna birakin biraz
Dualarinizi da hakkimda hayirlisiysa olsun..diye yapin
Ama surekli dusunmemeye calisin bence
Tabii ki .Kesinlikle haklısınız beni beğenmediğini düşünmek bence aklıma gelmedi ya da geldi düşünmek istemedim şimdi karşıdan duyunca daha mantıklı geldi
Arkadaş yaş olarak benden biraz büyük eşi ondan da büyük baya fotoğraf olayını sordum gösteremedi taziye çıktı dedi. Ondan sonra ben sormak istemedim çok meraklı gibi durmayayım diye. Beni etkileyen bahsettiğim şeylerdi onların fotoğraf göstermesinden çok ilerdeki kişi bu kişi mi diye düşünmemdi. Kadere inanırım eğer nasipteki o kişiyse birgün mutlaka olacak tavsiye eden kişi sadece bi vesileydi onlar olmasa da nasipse ilerde olacak diye düşündüm her zaman beynimi yoran bu kişi mi kaderim diye düşünmemYorumlari okumadim da 1 sene kafayi yemeye gerek var mi? Arayip sormadiniz mi hic arkadasiniza? Ne oldu o is diye?
Tabii ki .
Boyle bir ihtimal var
Aynisi basima geldi cunku
Kiza..seni begenmedi diyemedik( erkek kisisi begenmemisti bizim kizi fotodan)
Canim kusurabakma fotonu gosteremedik cunku ailesi memleketten birisini onermis biraz da baski yapmis ailesi sanirim onla gorusecekmis..dedik..kiz kirlmasin diye.
Halbuki fotoyu gostermistik ama kizi begenmemisti erkek kisisi
Yani bu da bir ihtimal
Yine de sorabilirdiniz. Olumsuz birsey duysaniz bile kafanizi bosaltmak daha kolay olurdu sanki.. Sakayla karisik sorun bari?Arkadaş yaş olarak benden biraz büyük eşi ondan da büyük baya fotoğraf olayını sordum gösteremedi taziye çıktı dedi. Ondan sonra ben sormak istemedim çok meraklı gibi durmayayım diye. Beni etkileyen bahsettiğim şeylerdi onların fotoğraf göstermesinden çok ilerdeki kişi bu kişi mi diye düşünmemdi. Kadere inanırım eğer nasipteki o kişiyse birgün mutlaka olacak tavsiye eden kişi sadece bi vesileydi onlar olmasa da nasipse ilerde olacak diye düşündüm her zaman beynimi yoran bu kişi mi kaderim diye düşünmem
Onlar başka şehirdeler şuan bikaç gün sonra yanlarına gidecez bakalım konu açılacak mıYine de sorabilirdiniz. Olumsuz birsey duysaniz bile kafanizi bosaltmak daha kolay olurdu sanki.. Sakayla karisik sorun bari?
Yine de ben de kadere inanan bir insanim ama bu kadar takilmaniz onunuzu gorememenize sebep olabilir diye dusunuyorum. Kadere iman edin ama takinti yapmayin. Bi isaret olabilir evet ama olmayadabilir..Onlar başka şehirdeler şuan bikaç gün sonra yanlarına gidecez bakalım konu açılacak mı
Aklımdan çıkması için ne yapmam gerek bilmiyorumYine de ben de kadere inanan bir insanim ama bu kadar takilmaniz onunuzu gorememenize sebep olabilir diye dusunuyorum. Kadere iman edin ama takinti yapmayin. Bi isaret olabilir evet ama olmayadabilir..