Bunlar işaret mi benden başka yaşayan var mıdır

Bence evlenmeyi çok istediğiniziçin herşey size işaret gibi geliyor. Bu işler kusmettir üzerine çok fazla kafa yormayın takıntı haline getirirsiniz.
EVlenmeyi çok istediğimden değil ama sanırım hiç kimseyle olmamasından istediğim gibi birinin karşıma çıkmamasından dolayı kafamı çok yordum ve hala devam ediyorum yormaya

Sizinki bir hayale baglanmak olmus.
Karsi tarafin sizden haberi bile yok.

Nasil bir donemden geciyorsunuz bilmiyorum ama duygusalliktan bu kisiye fazla anlam yuklemissiniz.

Bence bu kadar anlam yuklemeyin.
Aynen tam olarak bu hayale bağlanmış durumdayım

Birbirinizi tanımadan kafanda bu kadar kurgularsan tanıdıktan sonra işler beklediğin gibi gitmezse yıkılırsın hatta karşı tarafı çok bunaltıp kaçırırsın. Sosyalleşmen gerekiyor, insanlarla diyaloğa girmen gerekiyor
Çok haklısınız olsa bile o kadar kafamda büyüttüm ki işler beklediğim gibi gitmezse daha beter olurum

Allah aşkına bu evliliği neden bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamıyorum.

Nedir yani gözyaşları içinde dua edecek kadar?

Varsa bir kısmetiniz çıkar karşınıza. Ağlayacak ne var bunda?

Söylediğiniz şeylerin de bir işaret falan olduğunu düşünmüyorum. Takıntı haline getirmişsiniz hepsi bu.

Allah hayırlı bir kapı açsın bana görünürde çok iyi durumdayım ama bu derdimi bir yıla yakındır hiç kimseye anlatmadım hep içimde yaşadım ara ara unuttum başka çıkar yol bulmaya çalıştım başkasına ısınmaya çalıştım ama olmadı onlara birkaç gün aklımı yordum sonra tekrar fotoğraftaki sanırım artık psikolojik boyuta geçmiş durum kötü eleştirilere ihtiyacım var beni ikna edecek

Allah aşkına bu evliliği neden bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamıyorum.

Nedir yani gözyaşları içinde dua edecek kadar?

Varsa bir kısmetiniz çıkar karşınıza. Ağlayacak ne var bunda?

Söylediğiniz şeylerin de bir işaret falan olduğunu düşünmüyorum. Takıntı haline getirmişsiniz hepsi bu.
Sadece evlilik olarak düşünmeyin dönem dönem insan birine ihtiyaç duyuyor o zamanlara gelmişti dualarım

O arkadaşın amacını anlamadım. Sizden foto istedi sonra size dönmedi mi?

Onun dışında benzer bir şey yaşadım size anlatayım. Rüyamda iki kere bir şehre (çok sevdiğim bir yer) gittiğimi gördüm. O şehirde dolandığımı, bir eve girdiğimi falan. Sonra üçüncü kez o şehre gittiğimi gördüm hem de valizle. Bu arada yaşadığım şehri hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ve gitmek istiyorum. 3. Kez gordugumun sabahı mesleğimle ilgili atama açılmıştı ve o şehirde de kadro vardi. Gördüğüm rüyalardan da çok etkilenmiştim ve sizinkine benzer tesadüfler de vardı. Ben direk o şehri yazdım ve oranın olacağına çok inanmistim ama olmadı.

İnsallah istediğiniz gibi biri karşınıza çıkar ama böyle rüyaya ve tesadüflere güvenip umut baglamayin. Sonra kötü oluyor. Gerçekten boşuna dememişler ruyayla amel olmaz diye.

O arkadaşın amacını anlamadım. Sizden foto istedi sonra size dönmedi mi?

Onun dışında benzer bir şey yaşadım size anlatayım. Rüyamda iki kere bir şehre (çok sevdiğim bir yer) gittiğimi gördüm. O şehirde dolandığımı, bir eve girdiğimi falan. Sonra üçüncü kez o şehre gittiğimi gördüm hem de valizle. Bu arada yaşadığım şehri hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ve gitmek istiyorum. 3. Kez gordugumun sabahı mesleğimle ilgili atama açılmıştı ve o şehirde de kadro vardi. Gördüğüm rüyalardan da çok etkilenmiştim ve sizinkine benzer tesadüfler de vardı. Ben direk o şehri yazdım ve oranın olacağına çok inanmistim ama olmadı.

İnsallah istediğiniz gibi biri karşınıza çıkar ama böyle rüyaya ve tesadüflere güvenip umut baglamayin. Sonra kötü oluyor. Gerçekten boşuna dememişler ruyayla amel olmaz diye.
Fazla anlam yükledim farkındayım ama biraz taktım kafayı

Allah hakkınızda hayırlısını versin.Takıntı haline getirmeyin derim.Zamanı geldiğinde olacaktır. buna inanıp hayatınızı yasayin

Duygusal anınıza denk gelmiş. Tevafuk diyeceğim. Tuhafıma giden aylar sonra sizin fotoğrafınızı istemesi. Tamam babası oğlunu evlendirmek istiyor ama oğlan pek emin değil gibi.
Bende bazen olaylardan mesaj çıkarmaya çalışıyorum bilinçli veya bilinçsiz. Sonuçta herşey olacağına barıyor. Fazla üzerinde durmayın. Hayırlısını nasip etsin Rabbim sizin için.

isaretlik bir durum göremedim ben.
klasik fotoğrafla görücü olayı.
resimden etkilenince ruyada görmeniz çok normal.
bir çok kişi rüyasında tanımadığı birilerini görür.onunla evlenecegini görür hatta bekle diyen bile olur:KK48:
rüya bu.
bilinç altının yansımaları.
tabiki ilahi rüyalar da vardır ama sizinki tamamen begeniden dolayı gibi.
yani evlenseniz dahi bu rüyanın anlamını değiştirmez.
bu arada fotoğrafınızı isteyip surekli yok gösteremedi gösterecek gibi yazılar bahane gibi geldi bana.
kimseye fotografimi yollamazdim ben olsam o ayrı ama begenmediyse bir bahane sunmak zorundalar değil mi?
fotoğrafla insan tanışmaya nasıl karar verir yahu.
kendinizi bu duruma düşürmeyin:/
hakkinizda hayırlısı olsun.umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.:dua:

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu kadar saf olunmaz. Adam baya begenmemis sizi (kimse kimseyi begenmek zorunda degil bu arada, sizi kirmak icin soylemiyorum ama kendinize gelin artik), siz cok kafaya taktiginiz icin de arkadaslariniz size soyleyememis. 1 senedir bekliyorum demissiniz bi de, gercekten cildirmis olmalisiniz? Sevgiliniz bile degil, siz adamin neyini bekleyip hayatiniza yon veriyorsunuz? Ben 1 sene sevgilimi bile beklemem, vaktim, hayatim kiymetlidir benim (evliyim bu arada). Azcik kendinize sayginiz olsun

isaretlik bir durum göremedim ben.
klasik fotoğrafla görücü olayı.
resimden etkilenince ruyada görmeniz çok normal.
bir çok kişi rüyasında tanımadığı birilerini görür.onunla evlenecegini görür hatta bekle diyen bile olur:KK48:
rüya bu.
bilinç altının yansımaları.
tabiki ilahi rüyalar da vardır ama sizinki tamamen begeniden dolayı gibi.
yani evlenseniz dahi bu rüyanın anlamını değiştirmez.
bu arada fotoğrafınızı isteyip surekli yok gösteremedi gösterecek gibi yazılar bahane gibi geldi bana.
kimseye fotografimi yollamazdim ben olsam o ayrı ama begenmediyse bir bahane sunmak zorundalar değil mi?
fotoğrafla insan tanışmaya nasıl karar verir yahu.
kendinizi bu duruma düşürmeyin:/
hakkinizda hayırlısı olsun.umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.:dua:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. sanırım çok haklısınız hiç fotoğraf göndermeyi kabul etmemeliydim görmek isteyen gelir görürdü

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu kadar saf olunmaz. Adam baya begenmemis sizi (kimse kimseyi begenmek zorunda degil bu arada, sizi kirmak icin soylemiyorum ama kendinize gelin artik), siz cok kafaya taktiginiz icin de arkadaslariniz size soyleyememis. 1 senedir bekliyorum demissiniz bi de, gercekten cildirmis olmalisiniz? Sevgiliniz bile degil, siz adamin neyini bekleyip hayatiniza yon veriyorsunuz? Ben 1 sene sevgilimi bile beklemem, vaktim, hayatim kiymetlidir benim (evliyim bu arada). Azcik kendinize sayginiz olsun

Arkadaşımın kafamı taktığından haberi yok ben kimseye söyleyemedim bu durumu içimde yaşadım.

Arkadaşımın kafamı taktığından haberi yok ben kimseye söyleyemedim bu durumu içimde yaşadım.
Fotografinizi gonderdikten sonra kendinize guveniniz olsaydi, sormazdiniz hic ne oldu o is diye. Belli ki begenmedi, tipi degilim der gecerdiniz

Taziyeden sonra niye devam etmedi ki izdivaç meselesi. Hala dert ediyosan sor arkadaşına merak ettiklerini. İçinde patlamasından iyidir anacim

Fotografinizi gonderdikten sonra kendinize guveniniz olsaydi, sormazdiniz hic ne oldu o is diye. Belli ki begenmedi, tipi degilim der gecerdiniz
Üstte anlattığım gibi iki defa üst üste kötü durumdayken haber gelince işaret olarak algıladım sanırım. Normal bir zaman ve durumda umrumda olmazdı sanırım

ortada fol yok yumurta yok. aracı bu işi ya yapmamış ki bazen olur oyle işler sürüncemede kalır foto gösterilmez yad a sadece ayaküstü konuşulur ve orada kalır. ya da çocuk fotoyu gördü ve beğenmedi. çocuk çoktan unutmuştur bile. herhalükarda 1 yıldır bunu takmanız hiç hayra alamet değil. bu tarz olaylar o kadar çok oluyor ki. her söylenenle görüşülecek ya da olacak diye birşey yok. taktıkça olma ihtimali azalıyor. biraz rahat olun.önünüze bakın.

Back
X