Bunlar işaret mi diye konu açmıştım

Zamanınızı daha
Merhaba
Bunlar işaret mi diye daha önce konu açmıştım. İşaret değilmiş kızlar. İki defa çok kötü olduğum anda ondan haber gelmişti rüyamda görmüştüm resmen bir yıldan fazla süredir şizofreniye bağlamıştım. Fake hesaplar kurup akrabalarını takip ettim aylarca kimlerle arkadaş olabilir diye her ihtimali düşündüm. Dünya kadar insanı belki bağlantısı vardır diye ekledim. Artık o kadar hakimdim ki konuya kim neyi hepsini buldum yeğenine uzun zaman önce istek atmıştım ve sonunda bugün kabul etti. Nişan fotoğrafını paylaşmış dayısının yani onun o an uyandım rüyadan. Kızlar bu konuyu önceki konuyu bilip devamını bilmek isteyenler için açtım siz siz olun rüyalara göre işaretlere göre davranmayın. Şuan karışık duygular içerisindeyim fotoğraf ocak ayında atılmış 9 aydır nişanlı birinden haber bekliyormuşum
Zamanı daha işe yarar şeyler için harcasanız.

Acun şeyma ile evlenmeden önce rüyamda sevgili olduğumuzu görmüştüm (ıyyk ne alaka) :KK53:
Ne yani peşine mi düşseydim,anlam mı çıkarsaydım adamı da hiç sevmem.

Sevgili kadınlar kulübü üyesi, emin olunuz ki buradaki üyeler konuları okurken nickleri akıllarında tutmuyorlar. Çünkü niye tutsunlar. En azından ben okuyup, cevap verip geçiyorum. Siz neden bu konuyu açarken insanların sizi özenle takip ettiğini düşündünüz mesela?

Çünkü ben konudan hiçbir şey anlamadım. Önceki konularınıza da bakmaya üşeneceğim için çıkıyorum. İyi günler efenim :)

Ne guElg bir yorum, ciddiyim. :)

Bazen o kadar umutsuz ve mutsuz hissediyoruz ki ufacık bir işaret bekliyoruz ya da bir mucize olsun istiyoruz. Sizin de böyle zamanlarınıza denk geldiği için o kişiye özel bir anlam yüklemişsiniz. Olmasını çok istediğimiz şeylerde zihnimiz bize böyle oyunlar oynayabiliyor maalesef. Evlilik olayını biraz akışına bırakın ve zihninizi arındırın. Aslında tüm bunların en temelinde yatan duygular; korku ve endişedir. Ya hiç evlenemezsem kaygısını bu şekilde aşmaya çalışmışsınız. Korkuları bırakmaya çalışın ve kendi yolunuza güvenin..

Gercekten bunlara nasil vakit buldun? Yani hadi ex kisiyi takip etmeyi anlarimda, akrabalari, arkadaslari, selamlastiklari, bakistiklari, paylastiklari vs. Zehir gibi bir kafa.

Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
Hizmet için teşekkürler.

Daha önce bir arkadaşımı rüyalarımda birbirimizi öperken görürdüm. Sınıf arkadaşımdı ve asla aklımın ucundan geçmeyen biriydi daha sonra aşık olduk karşılıklı yıllarca sürdü ve bitti
actıgınız konudakı beyle ruyanızda opustugunuzu gordunuz

daha once bır arkadasınızla da ruyada opustugunuzu gordunuz

???

degısık.

sadece fotografını gordugunuz bır kısı ıcın bunca mucadeleye . oturup bır kahve ıcseydınız neler olurdu bılemedım

hakkınızda hayırlısı olsun dılerım bı an evvel hayırlı bır kısmet olur mutlu olursunuz

Ben de rüyamda Nejat İşler'i görmüştüm. :KK51:
Neyse ki benim gibi stalk işleriyle uğraşmayan biri görmüş de ucuz kurtarmış adam.

Hayat akip gidiyor neden hayati bu kadar zorlastiriyorsunuz kendinize yazik ediyorsunuz.
Toplum baskısı yüzünden bi sürü insanın psikolojisi bozuluyor yalnız benim değil. Okul bitti işe girdin yıllardır çalışıyorsun neden evlilik yok yaşın geçti diye yapılan baskıların sonucu bunlar

Evlenseniz cocuk ne zaman derler.cocugunuz olur 2.si ne zaman derler sonra 3.su sonra cocuk ne zaman evleniyor derler bu boyle devam eder onun icin siz bosverin o toplumu herkes kendisi icin yasiyor sizin toplumu mutlu etmek gibi bir goreviniz yok. Insanlarin ne dedigini umursamayin ve hayati akisina birakin.

Onceki konunuzu okudum. Altı ustu cocugun fotosunu atmislar. Gorusmemissiniz bile. Ne kadar abartmissiniz. Ben de sevgiliydiniz de ayrildinjz falan zannettim. Kendinizi neden hirpaliyorsunuz ki hic gorusmediginiz biri icin?

Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
E dotoğraftan sonra aramadıysa beğenmediği ortada neden 1 yıl insan bu kadar hırs yapar ki beğendiği birini buluncada nişanlanmış işte

Toplum baskısı yüzünden bi sürü insanın psikolojisi bozuluyor yalnız benim değil. Okul bitti işe girdin yıllardır çalışıyorsun neden evlilik yok yaşın geçti diye yapılan baskıların sonucu bunlar
Hiç takma sen öyle diyenleri. Bende aynı hataya düştüm ki daha yeni atanmıştım ama millet susmuyor işte. Evlenirsin bu seferde çocuk derler. Sen sanırım duygusal boşluğa düşmüşsün. Arkadaşların bazıları haklı kendini kişisel gelişimine ver birde sosyal gruplar içersinde bulun. Yeni hobiler yeni arkadaş çevreleri edin.

Back
X