Üzülüyorum tabiki ona bunları yapmak istemedim aylardır onunlar kavga ediyoruz beni sürekli bir kenara atıp artık kavgaya gelemem diyor buluşmak istemiyor ayrılmak isteyince yine gönlümü alıyor ama kendimi kaybettim böyle olmasını istemedimSiddet magduru bir erkek ve siddet yanlisi bir kadin, bence tedavi gorun.
Sanki her seyi cok yogun duygularla yasiyorsunuz.
Hediyeyi parcaladi diye uzuluyorsunuz da botum bacagini yara etmis diye uzulmuyor musunuz?
Bir an önce psikolojik yardım alın.
Sevgi ve aşk bu değil.
Şiddet yanlısı değilim asla sizi desteklemiyorum psikolojik yardım alın diyorum fakat şunu da sormadan edemeyeceğim, neden bu kadar doldunuz? bence aradanızda çok büyük problemler var, anlaşamıyorsanız zorlamayınız. Ayrıca sizi terketmekte çok haklı. Şimdi kendini nasıl affettireceğini düşün ama ben olsam affetmezdim.Merhaba hanımlar
Anlatacaklarımı lütfen suçlayıcı bir tavırla cevaplamayın ben çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Uzun zamandır psikolojim iyi değildi. Sevgilimle tartışmalar oldu o kavga etmekten bunaldı artık tepkisizleşti felan derken dün yine kavga ettik beni azarlarken ben koştum gitmek istedim yanından kapıyı bulamadım otoparkta tartıştık. Napıyordun diye bağırdı bana. Bende bıktım yeter dedim ve ittim hafifçe vurdum. Bana bir daha vurursan kötü olur diyince kendimi kaybettim tekme attım tokat attım yumruk attım. En son bir akrabamı arayıp ben bıktım alın şunu ayrılmak istiyorum dedi. Bende ağladım neden aradın anlattın diye. Gitme konuşacaz dedim beni itti kapıyı kapatıp gitti.
Ben oturdum kaldırıma nefes almaya çalışırken geri geldi kız kardeşine önceden aldığım hediye arabadaydı. Onu gözümün önünde parçalayıp yere attı. Hiçbir şey söylemedim.
Yarım saat sonra aradı sen o tekmelerib hesabını vereceksin. Bundan sonra başına bela olacam. Ben artık o.... alır evlenirim yine seninle evlenmem felan dedi. Ben yapma böyle konuşma diye ağladım ama kapattı.
Bir süre vatsaptan bacağının fotosunu atmış yara olmuş ama istemedim böyle olsun bot kesmiş.
Bende özür diledim yaptığım doğru değildi dedim sen beni şikayet ettin aileme anlatmış başıma ne gelecek benim haberin var mı dedim.
1 saat sonra eve gittin mi nerdesin diye aramaya başladı. Noldu diyince ben giderken kesin ayrılırım dedim ama şimdi çok pişmanım içim yanıyor dedi. Konuşmaya devam ettik ben konuştukça onun pişmanlığı geçti. Yine olsa yine parçalarım hediyeyi sen kimsin ki bana vuracaksın demeye başladı. Bir süre sonra ben seninle uzlaşmaya çalışıyorum dedi. Ben sana söylediği sözleri ve hediyeyi parçalamasını unutamıyorum. Ben artık istemiyorum yazma bana senden midem bulanıyor bir erkek evlenmek istediği insana o... alırım yine seni almam nasıl der ben artık seni bir erkek olarak görmüyorum dedim. Peki sen bilirsin dedi o da konuşma böylece bitti.
Bilmiyorum ne yapacam işin içinden nasıl çıkacam sözleri çok ağır affedip geri dönemem ama onu çok sevmiştim.
Benim boyum 1.50 o 1.87 yumruk attım felan diyorum ama gücüm ona nasıl yetebilir ki. Yüzüne bir yerine bişey olmadı. Tekmeyi atarken de attığım tekme değiş botun demiri canını yakmışSevgilin darp raporu alıp, seni şikayet etmeli.
Ayrıca derhal senden ayrılmalı.
Herhangi bir canlıya şiddet uygulayan herkes cezasını çekmeli.
ınsan kendını kaybederken bıle bır usturubu olurBöyle yapmak istemedim. Kendimi kaybettim.
Şiddet yanlısı değilim asla sizi desteklemiyorum psikolojik yardım alın diyorum fakat şunu da sormadan edemeyeceğim, neden bu kadar doldunuz? bence aradanızda çok büyük problemler var, anlaşamıyorsanız zorlamayınız. Ayrıca sizi terketmekte çok haklı. Şimdi kendini nasıl affettireceğini düşün ama ben olsam affetmezdim.
anladım. sorunun kaynağı ilgisizlik. siz şu anlattıklarınız ile haklısınız fakat bunu şiddet yolu ile değil ancak konuşarak çözebilirsiniz.Benimle buluşunca para harcıyormuş buluşmak istemiyor para biriktireyim diyor. En ufak şeylerde çocuğuyum gibi azarlıyor. Ne bir sevgi ne bir ilgi. Sürekli bıktım bıktım. Gittim kapısının önüne hastayım demişti yemek götürdüm sen nasıl gelirsin diyip kovdu sonra bekle dedi 1 saat soğukta bekledim sonra geldi ağladığım için bağırdı. Kendimi kaybettim artık dayanamıyorum sevdiğim için sabrettim
Şiddet yanlısı değilim asla sizi desteklemiyorum psikolojik yardım alın diyorum fakat şunu da sormadan edemeyeceğim, neden bu kadar doldunuz? bence aradanızda çok büyük problemler var, anlaşamıyorsanız zorlamayınız. Ayrıca sizi terketmekte çok haklı. Şimdi kendini nasıl affettireceğini düşün ama ben olsam affetmezdim.
Ben vurdum terk edip gitseydi seninle olmaz deseydi akrabamı neden arıyor o bana sokaklarda bağırdıpında sokak tabelasını yumrukladığında annesini aramadım. O hediye onun değildi neden parçalıyor. Hangi erkek o...u alırım yine seni almam der ki.Bizim piremsesin kardeşi olma sen annem ...
Az sakin ol ya ne bu suçluluğunu bastırmaya haklı çıkmaya çalışırken daha da batiyorsunuz
Böyle yapmak istemedim. Kendimi kaybettim.
Benimle buluşunca para harcıyormuş buluşmak istemiyor para biriktireyim diyor. En ufak şeylerde çocuğuyum gibi azarlıyor. Ne bir sevgi ne bir ilgi. Sürekli bıktım bıktım. Gittim kapısının önüne hastayım demişti yemek götürdüm sen nasıl gelirsin diyip kovdu sonra bekle dedi 1 saat soğukta bekledim sonra geldi ağladığım için bağırdı. Kendimi kaybettim artık dayanamıyorum sevdiğim için sabrettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?