Bunlar nasıl oldu bende anlamadım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladım. sorunun kaynağı ilgisizlik. siz şu anlattıklarınız ile haklısınız fakat bunu şiddet yolu ile değil ancak konuşarak çözebilirsiniz.
Ben şiddet görmüş biri olarak yaptığımdan utanıyorum şiddetin ne kadar kötü ne kadar yanlış olduğunu niliyorum. Ben ittim bıktım dedim ağladım bir daha bana dokunursan çok kötü olur seni mahfederim diyince naparsın be dedim kendimi kaybettim

Bıktım dayanamıyorum demişsin.Arkadaşlara katılıyorum kocan değil ya bu kişi seni zorla tutan ne?.Anlaşamıyorsunuz çok net!!Şiddet yerli yersiz aranıza girdiyse zaten öyle devam eder.

anladım. sorunun kaynağı ilgisizlik. siz şu anlattıklarınız ile haklısınız fakat bunu şiddet yolu ile değil ancak konuşarak çözebilirsiniz.
Ben şiddet görmüş biri olarak yaptığımdan utanıyorum şiddetin ne kadar kötü ne kadar yanlış olduğunu niliyorum. Ben ittim bıktım dedim ağladım bir daha bana dokunursan çok kötü olur seni mahfederim diyince naparsın be dedim kendimi kaybettim

Orada bir yumrukla burnunu kırsa...mutlu mu olacaktın?

O cümleleri kuran adam size oyun oynayıp kötülükte yapabilir. Ki bi ders hak etmediğinizi söyleyemem. Kendi güvenliğiniz için bence herkes kendi yoluna gitmeli.

Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Ben doğru yaptım mükemmelim demiyor. Yanlış yaptığını kendide kabul ediyor zaten.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış üstte yazmış zaten.
Siz de seviyorum falan demeyin bence. Adam sizi insan yerine koymuyor bir saat soğukta bekletip aşağı inip bağırmak neden kendini ne zannediyor. Bir de düşünüp çorba götürmüşsünüz. Size yazık değil mi? Sizi sindirmesine izin vermeyin böyle bir adam sizi seviyor olamaz.
Bakın bir de böyle bir adam için düştüğünüz duruma sizi rezil etmiş. Abuk sabuk tepkiler vermenize sebep olmuş. Eminim çok üzülüyorsunuzdur. Bırakın gitsin bu işte burda kapansın.

Daha evlenmeden yüz göz olunmuş
İyi o da gaza gelip sana vurmamış , malum erkek gücü , kadın gücü ile eş değer değil çoğu zaman :/
Bence ayrılmak , ayrılmayı beceremiyorsan bir süre ayrı kalmak en doğru davranış bu durumda ...

Şiddeti kadın uygulayınca daha affedilir olmuyor maalesef. Ne kadar dengesiz hareketler... Üstelik ikiniz de saygısızsınız. O kadar şiddetin üstüne seninle evlenmem demesi normal değil mi? Yani zaten asla evlenmeyin bu durumdayken. Size söylediği lafları, hediye olayını unutamıyorsunuz, tamam anlaşılır da, bu adam onun üstüne saldırmanızı nasıl unutacak? Bu daha ağır bir şey değil mi? Madem size istediğiniz gibi davranmıyor, ayrılmak istiyorsunuz, net olun, öyle gönlümü alıyor bahanelerini bir kenara bırakın. Zira uyguladığınız şiddetin hiçbir bahanesi yok, beni delirtti, zorladı, kendimi kaybettim gibi.

Bir erkek için de "üstüne gitmeyin, çıldırmış o yüzden kıza tekme atmış, yumruk atmış" der misiniz?

Adama kafa göz dalmışsınız, "hediyeyi parçalamasını unutamıyorum" diyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de arabasının camını patlatmıştınız.
Bu hastalıklı ilişkiye devam etme ısrarı neden? İnsan huzur ister ilişkide. Belli ki anlaşamıyorsunuz ve birbirinizi delirtiyorsunuz. Ayrılın ve öfke probleminiz için yardım alın. Dünyadaki tek erkek ve kadın siz değilsiniz. Kendinize uygun insanlar bulursunuz.

Şiddetin haklı gerekçesi olmadığı için olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…