Ben şiddet görmüş biri olarak yaptığımdan utanıyorum şiddetin ne kadar kötü ne kadar yanlış olduğunu niliyorum. Ben ittim bıktım dedim ağladım bir daha bana dokunursan çok kötü olur seni mahfederim diyince naparsın be dedim kendimi kaybettimanladım. sorunun kaynağı ilgisizlik. siz şu anlattıklarınız ile haklısınız fakat bunu şiddet yolu ile değil ancak konuşarak çözebilirsiniz.
Ben şiddet görmüş biri olarak yaptığımdan utanıyorum şiddetin ne kadar kötü ne kadar yanlış olduğunu niliyorum. Ben ittim bıktım dedim ağladım bir daha bana dokunursan çok kötü olur seni mahfederim diyince naparsın be dedim kendimi kaybettimanladım. sorunun kaynağı ilgisizlik. siz şu anlattıklarınız ile haklısınız fakat bunu şiddet yolu ile değil ancak konuşarak çözebilirsiniz.
Orada bir yumrukla burnunu kırsa...mutlu mu olacaktın?Ben şiddet görmüş biri olarak yaptığımdan utanıyorum şiddetin ne kadar kötü ne kadar yanlış olduğunu niliyorum. Ben ittim bıktım dedim ağladım bir daha bana dokunursan çok kötü olur seni mahfederim diyince naparsın be dedim kendimi kaybettim
Zaten ayrıldık o da ayrılmak istediğini söyledi. Ama üzgünüm yani 3 yılımız geçti. Neden böyle olduk kiŞey
Bir fikrim var, kulağa çok çılgınca gelebilir ama...
Ayrıl?
Bir erkek için de "üstüne gitmeyin, çıldırmış o yüzden kıza tekme atmış, yumruk atmış" der misiniz?Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Ben doğru yaptım mükemmelim demiyor. Yanlış yaptığını kendide kabul ediyor zaten.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış üstte yazmış zaten.
Siz de seviyorum falan demeyin bence. Adam sizi insan yerine koymuyor bir saat soğukta bekletip aşağı inip bağırmak neden kendini ne zannediyor. Bir de düşünüp çorba götürmüşsünüz. Size yazık değil mi? Sizi sindirmesine izin vermeyin böyle bir adam sizi seviyor olamaz.
Bakın bir de böyle bir adam için düştüğünüz duruma sizi rezil etmiş. Abuk sabuk tepkiler vermenize sebep olmuş. Eminim çok üzülüyorsunuzdur. Bırakın gitsin bu işte burda kapansın.
Şiddetin haklı gerekçesi olmadığı için olabilir.Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Ben doğru yaptım mükemmelim demiyor. Yanlış yaptığını kendide kabul ediyor zaten.
Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta. Bunun öncesi de varmış üstte yazmış zaten.
Siz de seviyorum falan demeyin bence. Adam sizi insan yerine koymuyor bir saat soğukta bekletip aşağı inip bağırmak neden kendini ne zannediyor. Bir de düşünüp çorba götürmüşsünüz. Size yazık değil mi? Sizi sindirmesine izin vermeyin böyle bir adam sizi seviyor olamaz.
Bakın bir de böyle bir adam için düştüğünüz duruma sizi rezil etmiş. Abuk sabuk tepkiler vermenize sebep olmuş. Eminim çok üzülüyorsunuzdur. Bırakın gitsin bu işte burda kapansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?