Bunlar nasıl oldu bende anlamadım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunun söyleneceğini biliyordum mesajımı anlayabileceğinizi düşünmemiştim zaten
Beğenmeyen ayrılsın. Hem ayrılmayıp hem kimse kimseye vuramaz. Hiç kimse birbirine vuramaz. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Annelerin bile çocuğuna vurmaya hakkı yokken, o kim oluyor?
İçi boş bir düşünce olduğunu anladım merak etmeyin.

Şiddetin haklı gerekçesi olmadığı için olabilir.
Kız zaten adam 187 vurmadım bile diyor sadece çizmesinin bişeyi bacağını çizmiş. Haklı olduğunu da söylemiyor ben de söylemedim. Sana zarar vermiş dedim sen de ona vermişsin bak seni ne hale getirmiş rezil etmiş dedim.
Ay gerçekten mesajımdan bunları mı anladınız ya :)

Ne yazdıysan onu anladık işte

Mesajımdan bu kadar anlayabilmişsiniz yapacak bi şey yok hoşçakalın

LUTFEN EVLENIP COLUK COCUGA KARISMAYIN. KENDINIZ GIBI COCUKLAR YETISTIRMEYIN..

Nasil iliskiler bunlar yaa. Kavga ediyorsaniz surekli ayrilin bitsin gitsin. Anlasamiyorsaniz gorusmeyin arkadas "imi birbirmizi cik siviyiriz" diye de demogoji yapmayin boyle hastalikli iliskilere sahipseniz. Ikinizde gidin destek alin. Adama siddet uygulamissiniz hala diyorsunuzki "bene cok kotu konustu amaaağğ aldigim hediyeyi de parcaladi". Ikinizde birbirinizi aramayn ya

bunun söyleneceğini biliyordum mesajımı anlayabileceğinizi düşünmemiştim zaten
Yazdığınızı ben de okudum, konu sahibinin uyguladığı şiddetin sebebini şiddete uğrayan adama yüklemişsiniz. Başka bir anlam çıkmıyor. Bunu demek istemediyseniz, ne demek istediniz ki? Konu sahibi kendi ağzıyla tekme tokat vurdum diyor ayrıca, bunu kaçırmadınız umarım.

Ne demek suclayici yorum yapmayin?

Sen haklisin adam hatali.mi diyelim illa.

Hatali olan sensin
Ne demek adama tekme yumruk dalmak?
Git tedavi ol.

Adam safmis biraz sanirim dayak yedikten sonra pisman olmus.

Ben olsam suratina bakmam senin bir daha.

Kusurabakma sen haklisin demedim sana

Benim boyum 1.50 o 1.87 yumruk attım felan diyorum ama gücüm ona nasıl yetebilir ki. Yüzüne bir yerine bişey olmadı. Tekmeyi atarken de attığım tekme değiş botun demiri canını yakmış

Siddet demek illa yuzune gozune birsey olmasi demek degil. Size siddet uygulanmis olsa, savunma olarak yuzune birsey olmadiki deseler dogru mu olur sence?

Şimdi burada adam da kız da karşılıklı şiddete uğramış. Adama da şiddet göstermiş ben bunu da savunmadım. Ama kıza dedim ki bak bu noktaya getirmiş seni kendini yaptığını tanıyamıyorsun sen de onu sevmiyorsun adam da seni sevmiyor böyle sevgi olmaz bu iş burda bitsin dedim. Şiddeti neden haklı göreyim deli miyim ben.

Senin takildigin tek yer "o...u alirim da seni almam" demesi. Bunu dusunmekten sokak tabelalarini yumruklamasindan "lan bu adam yarinda bana yumruk atar" dusuncesi aklina bile gelmemis. Senin derdin seni almam demesi.

Böyle olmasını istemezdim, kendimi kaybettim haklı bir gerekçe mi sizce?

Eee adam kendini kaybedip, sizi hastanelik etse, isteyerek yapmamış mı diyeceğiz buradan?

Barışsanız da bu kadar laçkalaşmış, saygı sınırı çoktan yıkılmış bir ilişkiden bir cacık olmaz artık. İkiniz de yolunuza bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…