- 9 Ocak 2018
- 698
- 1.870
- 113
Hmmm... Çocuğu dövmeye çalıştığın için?Zaten ayrıldık o da ayrılmak istediğini söyledi. Ama üzgünüm yani 3 yılımız geçti. Neden böyle olduk ki
bunun söyleneceğini biliyordum mesajımı anlayabileceğinizi düşünmemiştim zatenBir erkek için de "üstüne gitmeyin, çıldırmış o yüzden kıza tekme atmış, yumruk atmış" der misiniz?
Zaten ayrıldık o da ayrılmak istediğini söyledi. Ama üzgünüm yani 3 yılımız geçti. Neden böyle olduk ki
Beğenmeyen ayrılsın. Hem ayrılmayıp hem kimse kimseye vuramaz. Hiç kimse birbirine vuramaz. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Annelerin bile çocuğuna vurmaya hakkı yokken, o kim oluyor?bunun söyleneceğini biliyordum mesajımı anlayabileceğinizi düşünmemiştim zaten
Kız zaten adam 187 vurmadım bile diyor sadece çizmesinin bişeyi bacağını çizmiş. Haklı olduğunu da söylemiyor ben de söylemedim. Sana zarar vermiş dedim sen de ona vermişsin bak seni ne hale getirmiş rezil etmiş dedim.Şiddetin haklı gerekçesi olmadığı için olabilir.
Ne yazdıysan onu anladık işteKız zaten adam 187 vurmadım bile diyor sadece çizmesinin bişeyi bacağını çizmiş. Haklı olduğunu da söylemiyor ben de söylemedim. Sana zarar vermiş dedim sen de ona vermişsin bak seni ne hale getirmiş rezil etmiş dedim.
Ay gerçekten mesajımdan bunları mı anladınız ya :)
Mesajımdan bu kadar anlayabilmişsiniz yapacak bi şey yok hoşçakalınBeğenmeyen ayrılsın. Hem ayrılmayıp hem kimse kimseye vuramaz. Hiç kimse birbirine vuramaz. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Annelerin bile çocuğuna vurmaya hakkı yokken, o kim oluyor?
İçi boş bir düşünce olduğunu anladım merak etmeyin.
E tamamNe yazdıysan onu anladık işte
Yazdığınızı ben de okudum, konu sahibinin uyguladığı şiddetin sebebini şiddete uğrayan adama yüklemişsiniz. Başka bir anlam çıkmıyor. Bunu demek istemediyseniz, ne demek istediniz ki? Konu sahibi kendi ağzıyla tekme tokat vurdum diyor ayrıca, bunu kaçırmadınız umarım.bunun söyleneceğini biliyordum mesajımı anlayabileceğinizi düşünmemiştim zaten
"Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta."Mesajımdan bu kadar anlayabilmişsiniz yapacak bi şey yok hoşçakalın
Benim boyum 1.50 o 1.87 yumruk attım felan diyorum ama gücüm ona nasıl yetebilir ki. Yüzüne bir yerine bişey olmadı. Tekmeyi atarken de attığım tekme değiş botun demiri canını yakmış
bahane değil bukendimi kaybettim böyle olmasını istemedim
AynenSevgilin darp raporu alıp, seni şikayet etmeli.
Ayrıca derhal senden ayrılmalı.
Herhangi bir canlıya şiddet uygulayan herkes cezasını çekmeli.
Şimdi burada adam da kız da karşılıklı şiddete uğramış. Adama da şiddet göstermiş ben bunu da savunmadım. Ama kıza dedim ki bak bu noktaya getirmiş seni kendini yaptığını tanıyamıyorsun sen de onu sevmiyorsun adam da seni sevmiyor böyle sevgi olmaz bu iş burda bitsin dedim. Şiddeti neden haklı göreyim deli miyim ben.Yazdığınızı ben de okudum, konu sahibinin uyguladığı şiddetin sebebini şiddete uğrayan adama yüklemişsiniz. Başka bir anlam çıkmıyor. Bunu demek istemediyseniz, ne demek istediniz ki? Konu sahibi kendi ağzıyla tekme tokat vurdum diyor ayrıca, bunu kaçırmadınız umarım.
Size de bay hanfendiciğim"Neden hemen kızın üstüne geliyorsunuz ki. Kızı bu kadar çıldırtacak noktaya getiren de adam sonuçta."
Heee biz anlamadık. bye.
Ben vurdum terk edip gitseydi seninle olmaz deseydi akrabamı neden arıyor o bana sokaklarda bağırdıpında sokak tabelasını yumrukladığında annesini aramadım. O hediye onun değildi neden parçalıyor. Hangi erkek o...u alırım yine seni almam der ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?