• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor ?

Biz samimi olmak istemiyoruz ama yeni akraba olucaz sonuçta bir tanışma aşaması var bizde iyi bir intiba bırakmadılar böyle davranarak
Tamam bende diyorum ki gerek yok bunlara benim ailemde esimin ailesiyle 2 sefer görüştü sadece aynı şehirdeyiz ve hemşeriyiz ustelik ne küsler ne de başka birşey ;)
Biz geyette 2 taraflada çok iyiyiz
Meziyete gelince onu kardeşine sor bide bakalım :KK14::işsiz:

Görümcemin eşinin bayramda ailemi aradığını düşündüm, garip geldi bana. Samimi olmak istemiyorlarsa yapacak bir şey yok.
Kıza meziyetsiz demeniz çok anlamsız. Gerçekten öyle olabilir ama kardeşiniz meziyetsiz bir insanı seçtiğine göre, halinden memnunsa kusura bakmayın ama o da pek meziyet sahibi değil demek ki. Kardeşinizin aklı fikri yok mu ki "görüşme" deyince görüşmeyecek?

yani kız doktor hakim falan olsaydı bu hakki elde ediyordu çünkü üstündü yani anladım :kahve:
Kardeşiniz evlenince sizinle görüşmek istemezse de kendi bilir bence hicbir erkek karim istemiyor diye ailesiyle gorusmemezlik yapmaz.
Ayy içim şişti neden anlamak istemiyorsunuz doktor hakim olsa kardeşime eşit olur iyi bir işi iyi bir maaşı var fiziği düzgün içkisi kumar yok böyle biri düzgün bir aileye sahip fiziği de huyu da güzel hatta okumuş iyi bir mesleği olan birini hak etmez mi

Dediğimi yanlış anlamayın ama şimdiden görümceliğe başlamışsınız.. Kızın meziyeti yok filan ne demek öyle!?
Kardeşiniz kendi karar versin; ayrılıp ayrılmayacağına.. Sonucu iyi de kötü de olsa; bu onun kendi kararı olmalı..
Siz ve anne babanız karışmayın lütfen. En ufak fikrinizi dahi kendinize saklayın..

misafiri bekletmeleri ayıp ama başka şehre nişan için neden 4 saat önceden gidilir?

diğer konularda da aramak etmek zorunda değiller. siz de aramayabilirdiniz. gereksiz kinli gördüm sizi. görüşüp görmemek de kardeşinizin elinde. eğer karısı görüşmeyeceksin dedi diye kardeşiniz sizle görüşmüyorsa o kardeşinizin ayıbı.

Sizce şimdiden bizimle görüşmeyen evlenince eşine izin verir mi ? bu ön görü değil yaşadıklarımızdan bir çıkarım

Kardeşiniz eşinin izni olmadan sizinle görüşemeyecek kadar basiretsiz ise varsın görüşmesin :)
Gelin görüşür görüşmez o onun bileceği iş...
ama kardeşiniz konusunda endişelerinizin arkasında kardeşinize güvenmiyor olmanız var.

yok yok sizinle baş edilmez
Ayy içim şişti neden anlamak istemiyorsunuz doktor hakim olsa kardeşime eşit olur iyi bir işi iyi bir maaşı var fiziği düzgün içkisi kumar yok böyle biri düzgün bir aileye sahip fiziği de huyu da güzel hatta okumuş iyi bir mesleği olan birini hak etmez mi
Kesinlikle bence de kardeşiniz hemen ayrılmalı çok haklisiniz,
çünkü bu düşüncelere sahip bir gorumce ile evliliğine de yazık olur.

Oooooo tam görümce ağızları bunlar
şu noktadan sonra ne deseniz size hak veremem

kardeşim nişanlandı biz kız tarafının aile yapısının bize uymaması ( giyim , Dünya'ya bakış açısı , gibi ) farklı yapılara sahibiz. Ama Türk toplumu olarak örf adet gelenek görenek aynıdır bence . Bu aile ile farklı şehirlerdeyiz. Nişan için bulundukları yere yola çıktık bu arada başka yerlerden gelecek olan yakınlarımız da vardı 2 kişi toplam bizden önce oraya vardılar. Bunlar gidip bizim misafirlerimizi almaya tenezzül etmedi insanlar 4 saat dışarıda bekledi. Bizde adet böyle dediler herkes aynı anda eve girer. Neyse anlayış gösterdik. Bayram oldu gelin hanım aramadı ben aradım cvp yok msj attım sonra cvp yazdı. Eşim ailesini aradı erkekler cvp vermedi sonradan msjına dönmediler. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra kardeşimi bizle görüştürmezler bence. Daha hiç evimize gelmiş insanlar değil. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ortada kavga yok bişey yok böyle nasıl akraba olucaz. Kardeşim onlara karşı maddi manevi çok düşünceli bize bile böyle değil . Kızın hiç bir meziyeti yok çalışmıyor okumuyor bence ayrılmalı sizin fikirleriniz nedir
Abiniz karar versin. Siz kimseyle aile olmuyorsunuz.

Ayrıca bizim misafirler otobüsle geldiği için saat ayarlama yapamadılar küçük şehirlerde otobüs günde 1 kere yada 2 kere kalkar ondan erken orda oldular sonuçta nişan için uzaktan gelmişler tanımadıkları adamların evine oturmaya değil bizde otobüsle gittik

Sizce şimdiden bizimle görüşmeyen evlenince eşine izin verir mi ? bu ön görü değil yaşadıklarımızdan bir çıkarım

Ne alakası var canım? Herkes birden samimi olmak, can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değil ki. Kardeşiniz de koskoca insan, ailenle görüşme dediği için sizinle görüşmeyecekse zaten sıkıntı ondadır.

Ayrıca bizim misafirler otobüsle geldiği için saat ayarlama yapamadılar küçük şehirlerde otobüs günde 1 kere yada 2 kere kalkar ondan erken orda oldular sonuçta nişan için uzaktan gelmişler tanımadıkları adamların evine oturmaya değil bizde otobüsle gittik
O zaman bir cafeye restorana gider vakit gecirirler. Ayip bir sey nisan evinde 4 saat oncesinden napacaklar?

bi de bu ne alaka cidden çözemedim. kardeşinizin nişanlısının ailesinden eşinize ne yani dıdının dısısının dısısı. gerçekten dünyanın en gereksiz işleri ya.
İnsanlık olsun diye aradı hani bayram ya ondan büyüklerimizi ararız hani bayramdan bayrama Allah rızası için bunda ne gereksizlik var insanlık böyle böyle ölüyor ne gerek var arama ne gerek var gitme ne gerek var hastaysa hasta ne gerek var nişana da gitmeseydik

Back
X