• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor ?

Nasil ayni sey oluyor? Sizin ile görüsmek zorunda degil gelin hanimin ailesi.

Ayrica kardesin 3 yasindaki cocukmu? Istedigini yapamiyormu? Eger kardesin sizin ile evlendikten sonra görüsmüyorsa, bu gelinin sucu degildir. Bu kardesinizin sucudur. Yetiskin olduktan sonra evlenseydi.
Erkek ailesi sendromu. Oğlumuz prens malum.. Konu sahibi hala anlamıyor
Buna abi karar verecek. K.K yada kızkardeş değil.

kardeşim nişanlandı biz kız tarafının aile yapısının bize uymaması ( giyim , Dünya'ya bakış açısı , gibi ) farklı yapılara sahibiz. Ama Türk toplumu olarak örf adet gelenek görenek aynıdır bence . Bu aile ile farklı şehirlerdeyiz. Nişan için bulundukları yere yola çıktık bu arada başka yerlerden gelecek olan yakınlarımız da vardı 2 kişi toplam bizden önce oraya vardılar. Bunlar gidip bizim misafirlerimizi almaya tenezzül etmedi insanlar 4 saat dışarıda bekledi. Bizde adet böyle dediler herkes aynı anda eve girer. Neyse anlayış gösterdik. Bayram oldu gelin hanım aramadı ben aradım cvp yok msj attım sonra cvp yazdı. Eşim ailesini aradı erkekler cvp vermedi sonradan msjına dönmediler. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra kardeşimi bizle görüştürmezler bence. Daha hiç evimize gelmiş insanlar değil. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ortada kavga yok bişey yok böyle nasıl akraba olucaz. Kardeşim onlara karşı maddi manevi çok düşünceli bize bile böyle değil . Kızın hiç bir meziyeti yok çalışmıyor okumuyor bence ayrılmalı sizin fikirleriniz nedir
eğer kardesinizi seviyor ona değer veriyorsa ki kardeşinizin yaptıkları ona değer ve sevdiğini gösterir böyle yapmaması gerekir kardeşinizin bence karşısına alsın güzelce konuşsun eğer bana değer veriyorsan benim sevdiğim insanlara da değer vermen gerekir yada bizim tarafımızdan sana yada ailene karşı bir saygısızlık yada kusur olduysa onuda söyle desin eğer böyle bir durum yoksa kız tarafı sebepsiz yere yapıyorsa bırakın bu ilişkinin nereye gideceğine kardesiniz karar versin siz söylerseniz kız bunun farkına varır varmaz yarın öbür gün kardeşinize koz olarak kullanabilir ayrıca seviyorlarsa ayrılın diye baskı yapmayın kardesiniz sinir çizgisini korumayı bilirse iki taraf içinde problem olmaz diye düşünüyorum Allah hayırlı insanlar ile karsilastirsin

kardeşim nişanlandı biz kız tarafının aile yapısının bize uymaması ( giyim , Dünya'ya bakış açısı , gibi ) farklı yapılara sahibiz. Ama Türk toplumu olarak örf adet gelenek görenek aynıdır bence . Bu aile ile farklı şehirlerdeyiz. Nişan için bulundukları yere yola çıktık bu arada başka yerlerden gelecek olan yakınlarımız da vardı 2 kişi toplam bizden önce oraya vardılar. Bunlar gidip bizim misafirlerimizi almaya tenezzül etmedi insanlar 4 saat dışarıda bekledi. Bizde adet böyle dediler herkes aynı anda eve girer. Neyse anlayış gösterdik. Bayram oldu gelin hanım aramadı ben aradım cvp yok msj attım sonra cvp yazdı. Eşim ailesini aradı erkekler cvp vermedi sonradan msjına dönmediler. Bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra kardeşimi bizle görüştürmezler bence. Daha hiç evimize gelmiş insanlar değil. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ortada kavga yok bişey yok böyle nasıl akraba olucaz. Kardeşim onlara karşı maddi manevi çok düşünceli bize bile böyle değil . Kızın hiç bir meziyeti yok çalışmıyor okumuyor bence ayrılmalı sizin fikirleriniz nedir
Size ne ki?

Siz de bir insancıksınız şu dünyada sonuçta ... kalp kırmaya değmez o yüzden söyliyeceklerimi yuttum . Haksızsınız sadece.

Kimse sabahın köründe kız evinin kapısında beklemedi akşamdı zaten saat 5 te misafirlerimiz şehre vardı bizde 730 da trafikten dolayı varabildik. Dedim ya kız tarafının yaptıklarına hayret ederken burda onlardan beter olan kişilerden haberdar oldum bu düşünce yapısını benimsemiş kişilerin varlığını öğrenmiş oldum
Yanlış düşünüyorsunuz. 4 saat öncesi demişsiniz. Benim sözüm evde oldu 4 saat öncesinde ikramlıkları tabaklara yerleştiriyordum, babam gönleğinin ütüsünü beğenmedi annem onu ütülüyordu. Erkek tarafının gelmesine 1 saat kala makyaj yapıyordum. Kusura bakmayın bende istemezdim evimde hiç tanımadığım insanların benim evimde bizi o halde koştururken görmesini. Birde insanlar gergin oluyor yani. Annem ütü yaparken babama söyleniyordu yengem aa ne biçim aile bunlar demez ama nişanlının bilmem neyi der yani. Az biraz empati yapın. Şimdiden başlamışsınız zaten ayrılsınlar demeye. Kız görüşmek istemezse sizinle ben gayet hak veririm. Belli ki kardeşinizde ona hak veriyor korkunuz başlamış.

Siz kendi meziyetlerinizle ilgilenin diyeceğim ama ilgileyorsunuz belli.
Kötülük tohumlarını mikserlerlemek.

Bence sizin nasıl bir dert olduğunuzu anlamış o gelin ona göre mesafe koyuyor.

Konuyu başka taraflara çekmeden beni anlayan yorum yapanlara teşekkür ederim. Herkes iyi bir aile ile akraba olmak ister evlenip ayrılmaktansa yol yakınken neyin ne olduğunu ölçmek yanlış mı bu zamanda insanlar iletişim kurmak için konuşmadan bunu nasıl başaracak koklaşarak mı biraz empati yapın sizin eşiniz ailenizi bayram da bile aramasa ne gerek var aramasın diyebilecek misiniz yada neyse bu böyle uzar gider Mune Mune konuyu kapatır mısınız. Teşekkürler

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X