• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

Normal...
Adam bulmus her ay sigortasini yatiran, cebine maasini koyan, altina araba veren "isi" tabii ki baskalarina kaptirmamak icin deli olur

:ssz:

Son düzenleme:
Buda dertmi şimdi? siz kendinizi bile isteye kullandırıyorsunuz bunada dert diyorsunuz
Kendinizi kullandırmayın o zaman derdinizde kalmasın
Kusura bakmayın kim ne dersede desin çocuklu kadınların liseli toy aşıklar gibi aşkta hata yapma lüksü olamaz

Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,

Çok sevindim senin adına, en azından ailenle paylaştın ve artık yalnız değilsin, büyük ölçüde rahatlamış olacağını düşünüyorum..
Umarım tez zamanda istediğin hayatı kurmuş olursun..

Icim rahatladi inanki
peki ailen ona maddi destek verdigini biliyormu?

bu arada bu adam bence kitap yazsin biraz para kazanmak istiyorsa
insanlar meraktan okur
"NASIL BU KADAR HAYSIYETSIZ GURURSUZ OLUNUR" diye

Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,

canım sen buraya yazılan olumsuz şeyleri kafana takma. ben seni anlıyorum. takip ediyorum. gelişmeleri yaz. saçma sapan şeyler yazanları da takma. onlar hep öyle canım. öpüyorum kendine iyi bak.

adama bak ya ne rahat kredi kartı borcumu ve bu ayki sigorta mı öde diye şart koşuyor varya şeytan diyor ki bölelerini toptan pıçakla deş gönder öteki tarafa

hakkınızı helal edin yazdklarımdan dolayı. yaşadıklarınızı aklım almadı. hala da almıyor. demek ki çok temiz kalplisinz ki karşınzdakinin kötü niyetli olduğunu geç anladınz. o adama bol bol beddua gönderin hiçbir işi rast gitmesin. asalak herif

sevindim ben senin adına...ailenin sahip çıkması da ayrı güzel....

bundan sonra gözünün hep açık olmasını dilerim

herkese karşı...

İnanın sinirlerim gerildi yazınızı sonuna kadar okuyamadım

siz kuklamısınız,iki çocuk annesi aklı başında bir insansınız nasıl çocuklarınızın rıskını bir adama yedirirsiniz.
o adama yedireceğinize çocuklarınıza hesap açın onların geleceği için kullanın
Adam seni değil canım,senin paranı seviyor,sigortasını ödeemen yetmez bence bir evle araba al oda eksik kalmasın.
yarınların ne getireceğinin garantisi yok paranızı kenara koyun yarın siiz muhtaç olmayın bence

ben sanırım geç farkettim kullanıldığımı beni sevmediğini, aşkım gözümü kör etmiş annem uyardı ben dinlemedim, dün akşam söyledim zaten senle kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum diye, üzerime yürüdü, daha önce saçımı tutup çekmişti bir hafta saç diplerim ağrımıştı, nedeni ise, neden evlendin iki çocuk yaptın, ya kendine yediremiyorsan git bekar bul onla evlen, zaten bildiğin birşey için bana neden sorun yapıyorsun. belliki kendi içinde yediremiyor psikolojide sorun var ama kabul etmiyor.

Arkadaşım şakamısın sen

elin psikopatı neden daha önce evlendin çocuk yaptın diye seni dövüyor ve sen hala herşeyi normal karşılıyosun,çünkü aşkın gözünü kör etmiş.

Ya canım benim Allah aşkına başına bela olmadan bir an önce ayrıl. Ne evliliği. Çok üzüldüm sana. ah biz kadınlar hep duygusalız. Tipine, eğitimine, ailesine,işine bakmadan severiz ama onlar ne yapıyor önce mantık. Bir kere seni sevse seni olduğun gibi sever durmadan saçını öyle yap, kilo ver falan ne bunlar böyle. Seni sadece maddiyat olarak görmüş. Sakın evlenme. Evlendin, çocuğun var diye dövmesi ne demek. Evlensen senin paranı yemeye devam edecek. Ailesi de yiyecek paranı. Seni iyice eve kapatacak. Psikopat resmen. Rabbim vermesin böyleleri sonra eşlerini öldürüyor işte. Bir an önce sana sıkıntı yapmadan ayrıl canım. İşin var, güzelsin muhakkak, maddi durumun iyi, sevgi istiyorsan zaten sana sevgi vermiyor. Karşına seni hak eden muhakkak çıkar. Rabbim yardımcın olsun.

Okuduklarimin gerçekliğine inanamadim
Tatlim sen naptin yaaa 15 yasinda cahil deilsin ki parani yesin arabani kullansin her ay maaş gönder SGK öde inanamadim ya kim kime yaparki bunu..
Ruhsal olarak boşluğa dusupte baglanmis olabilrmisn canim
Geçmiş ola diyelimmm dilim tutuldu beynim durdu..

çok tehlikeli.. okurken bile ellerim titremeye başladı.. Eğer ayrılırsak bana birşey yapar diye korkuyorsan muhakkak polise, birilerine başvur.. kurtar kendini lütfen bu adamdan.. Allah yardımcın olsun .. güvende tut kendini..

Ay şunu gördüm ya nasıl rahat ettim. Geçmiş olsun canım.

Son mesajı görene kadar ben de nefes alamadım resmen. :53:

Hemen hemen aynı yaşlardayız. Ben evliliğin sorumluluğunu düşünürken, siz bu yaşta 2 çocuğun sorumluluğunu kaldıran, kendi parasını kazanan (ki anladığım kadarıyla iyi de kazanıyorsunuz) kısacası kendi ayakları üzerinde çok iyi durabilen biriyken neden ?

En iyisini yapmışsınız, kendinizi güvene alıp en kısa yoldan bu adamdan kurulmak en doğrusu. Zararın neresinden dönülse kârdır.

Yalnız olmak insana zor geliyor, duygusal boşluktan kapılıveriyoruz birine ama özellikle biz bayanların en çok dikkat etmesi gereken şey; o duygusal yoğunluğun içinde kendi değerimizi unutmak oluyor. Aşk çok önemlidir hatta en önemli şey ama tek başına değil. Çalışmıyor ve ben bunu problem etmedim bile demişsiniz; olay maddiyat değil, 2 yıldır çalışmayıp sizin paranızla yaşamayı (üstelik bunu hakkıymışcasına doal karşılayıp sürekli fazlasını isteyerek) kendine yedirebilmesi, bu o insanın bir özelliği değil bu o adamın tamamı bence. Saçını kestir der kestirirsiniz, boyat der boyatırsınız; karşı taraf da yapar sevdiğinin beğenisi en kıymetli olduğu için ama kullanılmak bambaşka.

Son olarak çocuklarınız hakkı konusunda da önceki yorumlara katılıyorum.

Şimdiden geçmiş olsun. Tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorum; lütfen ne olduğunuzu, aslında nası güçlü (bunlara göz yummak zayıflık olarak görünebileceği gibi aynı zamanda tüm bunlarla baş edebilmek büyük bir güç göstergesi) bi insan olduğunuzu ve çok güzel şeyler hak ettiğinizi farkedin !!! Daha doğrusu hatırlayın ve bir daha hiç unutmayın!!!

bu adamlar sülük gibidirler yapışırlar insanın kanını emip bitirene kadar da bırakmazlar.. birde erkeğiz diye ortalıkta gezerler....

BU durum bana su tuyler urperten olayi hatirlatti.Insallah sonu iyi olur ama biz kadinlar erkeklere karsi dikkatli ve temkinli olamiyoruz ve sonunda....Müge Anlı’ya ‘Kayıp karımı bulun’ dedi, katil çıktıAsuman Yörük, kendi payına düşen arsanın satışından elde ettiği bir miktar parayı bankaya yatırması için kocasına verdi. 2011 Ocak ayının ilk günlerinde çift kıskançlık meselesinden dolayı kavga edince Asuman Yörük, eşinden kendisine verdiği parasını isteyerek ayrılmak istediğini söyledi.Haberin tamamini bu adrese direkt basinca ulasabilirsininz hanimlar...Müge Anlı’ya ‘Kayıp karımı bulun’ dedi, katil çıktı | Yerliyurt.com Güncel Haber Magazin

Back
X