bunlar normalmi

canım seni resmen kullanıyo bu adam.. Bence tam bi ruhh hastası.. Ne yaptığını bilmeyen aylak aylak karı parası ile hava atann aptalın tekii.. Kesinlikle seni haketmiyor, sen geç olsa da bunun farkına varmısşsın..
Bence hiç korkma bişi yapamaz.. Sen gerekirse polise gideceğini bile söyle.. şimdi sen ona maddii anlamda da çok destek verdiğin için, sen ondan ayrılırsan buyuk bir boşluğa düşecek oyuzden hırçınlaşabilir ama inan çok fazla ileri gidemez..
Gerçekten bu adam neymiş ki bu kadar, saçlarını kestirip boyatıp kilolar verdirtecek kadar neymiş yanii??
O sizin için ne yaptı pekii heçç bişi..
Annesinide bi anlam veremedim, ulan mall senin oğlun adammı ki sen önceden ewlenip ayrılmış bir kadını layık görmüyorsun onaa.. Hiç ewlnememiş birini bulsunda bakim oğluna şöyleee bir güzell ağızlarına mıçsınn
Gerekirse ewini taşı, bırak vursun arabanı giden mal olsun.. Senden ewlatlarından gitmesinde.. Güçlü dur karşısında yılmaa vee kurtar kendini ibran öncee

2 çocuk sahibi bir bayan daha dikkatli olmalı hayata dair. bırakın sevgiliyi arkadaş seçimlerinde bile çok dikkat etmeli.eve giren çıkanın seceresi bilinmeli hatta. siz bana göre kendi paranızı kazanmanın ve fazlaca para kazanmanın sarhaşluğuyla istediğiniz gibi özgür bi hayat kurmuşsunuz ama işler istediğiniz gibi gitmemiş
bir erkeğe para yedirmek zaten bizim kültürümüzün kabul etmiyceği bişey.hepimiz bu öğretilerle büyüdük
sizin erkek arkadaşınızda aynı öğretilerle büyümüştür eminim ve bu yüzden böyle bir durumla karşılaşınca ye paraları hayatını yaşa bıkınca giderim diye düşünmüştür
ama daha para yemek istiyor belliki o yüzden sizi bırakmak istemiyor sizede bişey yapacagı yoktur zaten
çırpınıyor belliki

Ben seven insanın karşısındakine kıyamayacağını düşünürüm. Bu kişinin yaptığı ise bariz bir şekilde sizi kullanmak. "Lan" diye hitap etmesi de zaten saygısının olmadığını gösterir. Daha evlenmeden bunları yapıyorsa evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile. Bence çoktan bitirilmesi gereken bir ilişki. Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünüyorum.

bu hikayeye inanamıyorum gerçekse eğer maddi durumunuz çok iyi hayat standardınız yüksek nasıl işsiz güçsüz çapulcu biriyle muhattap olabiliyorsunuz hadi diyelim insanlık hali oldu bir hata nasıl bu kadar ipleri eline verdiniz ne münasebet arabam onda.adam gibi adam olsa kadın parası yemezdi.kolay kolay kurtulamazsınız Allah yardımcınız olsun ama kararlı olun eminim eninde sonunda istenmediğini anlayacaktır cumhuriyet savcılığına rahatsız edildiğinizi anlatan bir dilekçe ile başlayabilirsiniz

Insan bazen sevgisine yada karsisindakine duydugu aliskanlikla bazi seyleri goremeyebiliyor fakat bilmelisinki bunlar hic ama hic normal degil... bikere onurlu sahsiyetli bir erkek asla senden daha esin olmadan maddi destek kabul etmez,kaldiki bununki maddi destegi birak somurmek olmus... digerlerine soylenecek birsey bulamiyorum bile... kendini kullandirma,bukadar degersizmisin arkadasim?bunu sorgula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…