konuyu sonuna kadar okudum aılenıze anlatmıs oldugunuza cok sevındım ,Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
Burada üyelere çemkirdiğin kadar afilli sevgiline çemkirseydin bunların hiçbirini yaşamayacaktın
Çatır çatır yazıyorsun,kendini savunma mekanizmanda iyi gibi duruyor buradan..Gözü açık olduğun sana tedavi ol diyenlere verdigin sinkâflı cevaplardan belli..
Valla asıl anormal olan kk hatunları ki hep bir agızdan sana GÖZÜNÜ AÇ ! diyorlar..
ben sırf benim onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye bebek koyunda tekne kiraladım romantik bir masa yaptırdım, boğaz köprüsünün altına lazerle adımızı yazdırdım seni çok seviyorum yazdırdım ona muhteşem 2 saat yaşattım aşkımı anlasın diye. Kendisinin bile ağzı açık kaldı milyarlar döktüm bunu yaptım üstelik bunu yaptığımda özel bir günde değildi sıradan bir gündü. adam bana yaş günümde mesaj atıyo
insanlar kendileri yaşamadan durumun vahimiyetini anlayamazlar
aşk denen illetin damarlarına kadar işlediği için bunu yaptığını hatandan geç uyandığını anlamaları çok zor
kötü olan hiç bişeyi takma
ve bu kadar aciz bir adam inan kaba kuvvetten başka hiç bi halt yapamaz
ailende artık arkandaysa o kaba kuvvet de işe yaramaz
silkele at yakandan bide üzerine basıp geç hakkı bu çünkü
ayrıca burda bilip bilmeden anlamadan o psikolojiyi yaşamadan empatı kurmadan eleştiren kınayan üyeler şunu bilmeliderler ki
ALLAH'IM ÖYLE BÜYÜKTÜR Kİ KINADIĞI Bİ DURUMU ONA YAŞATMADAN CANINI ALMAZ...
eminim aynı şeyleri boşandıgı kocası için de hissetmiştir ama şimdi bir dokunun neler söylüyor ve şundan da eminim ki dulum ama bekarım özgürüm havalarıyla tekrar birine tutulur.bağımlılık yağmış meret hatunda
konuyu sonuna kadar okudum aılenıze anlatmıs oldugunuza cok sevındım ,
adam o kdr caresız kı hala derdı para yazıklar olsun bunda sızın korktugunuz gbı araba ya eve zarar verecek yurek yoktur kesınlıkle hem hıcbırsey yapamaz elınızde mesaj dokumlerı var yatrdgınız sıgortalar var devlet surundurur onu tehdıt davası actıgınızda ...
aılenızın tum bu olanları ogrendıkten sonra tepkısını merak ettım ben ?
bazı yorumlar cok yersız geldı bana ayrılıyorum nasıl ayrılablırım nasıl kurtulcam dedıkce nasıl para yedırdın demısler ısı gucu olan bı ınsansınız gıden para olsun onemlı olan huzurlu mutlu olmak bundan sonra sı ıcın daha temkınlı davranırsıınız zaten
ay gıcık oldum konuya ,85.000 tl lik araba ,hemde 2 tane ,milyarlar dökülen lazer show,800 tl lik ayna ,laptop ,sıfır telefon ,çocukların hesabındaki paralar ,hep maddiyattan bahsetmişsiniz ,allah daha çok versin borsa oyunlarından ,keşke bu paraları emekle kazansanız ,bilgisayar başından değil , o zaman acırdım üzülürdüm ,ama ortada bir emek yok adamda gördüğü için bol bol yiyor ,ayrıca hoşunuza giden yorumlara hoş cevaplar ,gitmeyene tekrar okusana ,sen beni tanıyomusun v.s gibi yorumlar yapıyorsunuz ,çok itici ,çok para kazanıyorsunuz ama bakın kar etmiyor dimi ,insanda huzur olsun gerisi boş
valla evime giren asgari ücreti tercih ederim bunca huzursuzluğa ..
ay gıcık oldum konuya ,85.000 tl lik araba ,hemde 2 tane ,milyarlar dökülen lazer show,800 tl lik ayna ,laptop ,sıfır telefon ,çocukların hesabındaki paralar ,hep maddiyattan bahsetmişsiniz ,allah daha çok versin borsa oyunlarından ,keşke bu paraları emekle kazansanız ,bilgisayar başından değil , o zaman acırdım üzülürdüm ,ama ortada bir emek yok adamda gördüğü için bol bol yiyor ,ayrıca hoşunuza giden yorumlara hoş cevaplar ,gitmeyene tekrar okusana ,sen beni tanıyomusun v.s gibi yorumlar yapıyorsunuz ,çok itici ,çok para kazanıyorsunuz ama bakın kar etmiyor dimi ,insanda huzur olsun gerisi boş
valla evime giren asgari ücreti tercih ederim bunca huzursuzluğa ..
arkadaşlar annemin evindeyim çocuklarımla, babamlar gittiler ben gitmedim pazar günü, içeriği tam anlatmadılar bana babam halletti dedi kardeşim, babam konusunu bile açmıyor anlatmıyor bana. genede tedbir olarak bugün avukatıma dilekçe vericez öğleden sonra. Savcılığa tehdit ettiğine dair suç duyurusunda bulunacağız. En hayırlı ve doğru olan aile büyüklerimle en önemlisi babamla paylaşıpta çözmekmiş hiç zarar görmeden çıktım o evden, emir demiri kesti resmen. Allaha şükürler olsun bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?