bunlar normalmi

bakimli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
106
1
38
İstanbul
bir gün buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti,

benim 2 çocuğum var eşimden ayrıldım, şuanda bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyorduk fakat ben artık emin değilim, geçmişteki acı tecrübemden dolayı çok temkinli davransamda onu tanıyamadımmı acaba diyorum, ailesi beni istemiyor, annesi oğluna yakıştırmıyor beni, ben üniv. mezunu finans sektöründe çalışıyorum. Kendisinin bir mesleği yok fakat bu benim için hiç bir zaman önem arz etmedi, eşimle ayrıldıktan 1 yıl sonra karşılaştık ilişkimiz böyle başladı. 2 yıldır çalışmıyor bende evden yürütüyorum işlerimi. Nedeni kıskançlık. Aşırı kıskanç bende öyleyim. Ama arabada giderken bile camdan dışarı bakınca, kime baktın birine baktın diye günlerce kavga ediyor benimle, artık paranoya oldum bu durumlardan dolayı. asla dışarı o olmadan çıkamam yasak. Haber vermeden bakkala dahi gidemiyorum. Güvenini sarsacak hiç birşey yapmadım ama o hasta ruhlu gibi, kendine güvenmiyorki başkasına güvensin. Maddi durumum iyi, ailesine çalışıyorum diyor, onun sigortasını dışardan ben ödüyorum, ailesine her ay maaş gibi para gönderiyorum onunla. Tabiki ailesi çalışıyor maaşını getiriyor zannediyor. Arabamı benim tek başıma kullanmam yasak. Ama benim arabamı alıp kendisi tek kullanma özgürlüğüne sahip. Kavga bile etsek arıyor param kalmadı diyor, ben vermiyorum ama bu davranışı bile yetiyor bana. İlişkimizde birlikte olabilmek için büyük zorluklar atlattık beni sevdiğini düşünüyordum o tüm erkeklerden farklı geliyordu bana. Ama sanırım yanıldım. Bir kaç gün önce doğum günümdü, doğum günümden bir gece evvel tartıştık, bana doğum günün kutlu olsun yazdı mesajla. Hadi dedim kavgalıyız ondan böyle. Ertesi gün yaş günümde barıştık fakat o gün akşama kadar yüzyüze tebrik bile etmedi. Bense onun yaşgününde neler yapmıştım ona. Ondan ise bana koca bir hiç geldi. Dayanamayıp söylediğimde, aklımdan çıkmış dedi. ama aklından çıkmış olamaz çünkü gündüz ben ona dedim bugün doğum günüm insan bir kutlar diye ve duvardan ses geldi ondan gelmedi. verdiği değer bu demekki. Annesine gittim onaylarını alabilmek adına, ben oğluma ikinci el kadın almam dedi, oğlunu göklerde görüyo beni yerde. Kim kime layık değil orası tartışılır. Evlenince çocuklarını göremezsin demeye başladı bende şartel attı evlenmicem o halde seninle dedim. Tartıştık evden giderken hala benim bankamatik kartımı alıyo yanına, param yok para çekcem diyo. Aldım elinden vermedim bu defa. Tartışmalarımızda hep geçmişimi yüzüme vuruyor bundan çok rahatsızım onada söylüyorum bunu yapmaktan hiç vazgeçmiyor. Ben çocuklarımı taksiyle gezdiriyorum kendisi benim arabamla geziyo. Artık çok sıkıldım çok yoruldum. Bu ilişki için çok emek verdim çok maddiyat döktüm ortaya. Ama artık annemin lafları kulaklarımda çınlamaya başladı. O adam paracı paranı yer bırakır seni diyip duruyordu çok kızıyordum.
Dün gece son hamle oldu bana türlü türlü hakaretler ediyor terbiyesizmişim, nankörmüşüm, lan diye hitap ediyor bana.
O ne istediyse hep öyle yaptım ben, saçını kısa kestir dedi belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim, habire değişik renklere boyattırıyo saçım yandı artık, solaryuma gir diyo giriyorum sana bronzluk yakışmıyo diyo. onun için 67 kg dan 49 a indim. spora gittim rejim yaptım. Allaha şükür eli yüzü düzgün güzel bir bayanım ama sürekli verdikçe yaptıkça daha fazlasını istiyo.
Ayrılmak istiyorum ama korkuyorum, inadına gidip arabayı vurabilir bir yere. gelip evi kırıp dökebilir çok sinirli.

Not: Lütfen uslupsuz kişiler yorum yazmasın, burda derdimi paylaşıyorum, yargılayın diye yazmıyorum...

off off off bacim bu ne boyle parani catir catir yiyen seni elinde kukla yapmis bir yaratiktan bahsediyosun bence hemn bitir bu isi adam sen kavga ederken bankamatik kartina yoneliyor sana kizginken bile arabani istiyor calismadigi halde kendi senin uzerinden gecindigi yetmezmis gibi birde anasina para gondertiyor ohhh gel keyfim gel yapma birak bunu cok kullandirtmissin kendini ayrica ne o oyle araba camindan disari baktin diye gunlerce kavga etmeler bu kadarcik erkekse madem neden senin parani hayatini yiyo cok celiskili cok tamamen egoist bir insanla berabersin bir an once kac kurtul

İsi olan coluk cocuk sahibi bayansizin. Kim bilir benden kac yas buyuksunuz yargilamak asla haddime degil. Ama yazik oluyor ablacim size. İlla ki iyi yonleri vardir bu insanin. Hani burda olumsuzlari yazmissiniz ya. Bunlara gore yorum gelcek ama bunu biliyorsunuz degil mi?
En cok tepki verdigim sey; cocuklarini gormuceksin ne demek. Bu kisi sizi boyle kabul etmedi mi. Ustelik evlenip bosanmanizda ne var. Hata degil bu. Yasandi bitti ve bir cocuk sahibi bayansiniz. Bence o kisinin size saygisi yok. Sevgisi olsa kac yazar.. Sadece size yazik oluyor diyebilirim.

Canim benim,sen bastan hata yapmissin.sen neden Evli bile olmadigin adamin sigortasini,maasini oduxorsun ki? Neden yuzsuzce para istiyor,banka Kartons el koymaya calisiyor?bastan taviz vermeyecektin,ben evli halimle bile calismayan bir erkege tahammul edemem.o para,araba hersey senin emegin alin terin,verdigin her kurusta cocuklarinim hakki var ustelik annesinin konusma tarzuda hic hos degil.madem gosterdi ic yuzunu,yol yakinken cikarin hayatinizdan gitsin,zararin neresinden donsen kardir.allah yardimciniz olsun...

27 yaşındayım, iyi yönleri tabiki var, ama artık ben bunları görmüyorum, çok iyi anlaşıyorduk ruh ikizi gibiydik, bir yere kadar beni sahiplenmesi hoşuma gidiyordu ama ben müsamma gösterdikçe daha da abartmaya başladı, evde kombi bozuluyor çağrı merkezini neden o evde yokken aradım diye saymadığı laf kalmıyor, artık günlük yaşantımı bile sağlıklı şekilde idame ettiremiyorum, çok seviyordum ama bu yaptıkları sevginin önüne geçmeye başladı.

borsada işlem yapıyorum, bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum tabiki.
Kazanınca süper, kaybedince diyorki sende büyümü var acaba, gel parayı benim üstüme yapalım. Salak sanıyor beni, sen cesaret edip daha bana nikah kıyamamışsında ben senin neyine güvenip paramı senin adına yatırcam. Saf salak bir şey sanıyor beni, iki arabam var değeri 85.000 TL olanını onun üzerine yapmıştım sonra baktım bunun para hırsı çok, acaba para içinmi benle birlikte diye yeni yeni uyanmaya başladığımda bir bahaneyle aldım tekrar üzerime. Tek derdi var para para para ama sanırım ben geç uyandım beni seviyor sandım.

Son düzenleme:
Lütfen beni seviyor demeyin ve sizde sevmeyin. Bu adam sizi sevmiyor resmen sömürüyor çünkü, sizin için bir tane fedakarlığa rastlayamadım şahsına ait, sizi kısıtlaması bir yana, maddi açıdan sömürmesi ayrı bir yana. Nasıl ailesine kendisi kazanıyormuş gibi para göndermesini kabul ettiniz ki? Adam kavga ederken bile kartınızı alıp gitmek istiyor.

canım bana bunlar normal gelmedi..
aklı başında meslek sahibi insansız duygularına göre harekete etme bu saatten sonra mantığını ön plana çıkar..
senin arabanı almak, paranı istemek ağrına gitmiyorsa bu erkek çıkarcıdır...
2 çocuğuna yazık etme bırak gitsin, vede korkma polis niçin var?

Nasıl gurursuz bir tip ağzım açık kaldı!
Canım arkana bakmadan kaç bu adamdan..
Annen olayı çok iyi özetlemiş zaten, nasıl fark etmedin böyle birşey olduğunu..
Üstelik 2 çocuğun var, onların rızkını nasıl bu kadar rahat elin adamına yedirirsin ki?
Bir erkek nasıl kendine yedirir de küs olduğu halde bile paranı almaya yeltenir, tepem attı, ne gurursuz adammış ya Hû!
Nasıl seni beğenmiyor da şekilden şekle sokuyor, ona ayrı tepem attı!
Ya sen nasıl buna müsaade ettin canım yaa??
MaşAllah belli ki güzel bir gelirin var, ne gerek var böyle sömürücü bir tipe hayatında??
Yazık vallahi..
Aç gözünü lütfen..
Doğum günleri öyle basit şeyler değildir bana göre, insanın içinden gelir herşeyen önce..
Sen onun için yapmadığın şeyi bırakmıyorsun, adam kuru kuru msj atıyor..
Bırakın lütfen yaa.
Araba vs. saçlarına çok taktım zaten..
Lütfen ama lütfen daha fazlasına müsaade etme, bu adam seni sevmiyor besbelli bu..
Seven insan güzelleştirmek için şekilden şekle sokmaz hayatındaki insanı..
Kendi kıymetini kendin bil önce..
Umarım bu sömürücü tipten kurtulursun..

ben sırf benim onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye bebek koyunda tekne kiraladım romantik bir masa yaptırdım, boğaz köprüsünün altına lazerle adımızı yazdırdım seni çok seviyorum yazdırdım ona muhteşem 2 saat yaşattım aşkımı anlasın diye. Kendisinin bile ağzı açık kaldı milyarlar döktüm bunu yaptım üstelik bunu yaptığımda özel bir günde değildi sıradan bir gündü. adam bana yaş günümde mesaj atıyo

ya varya inanılmaz ağzım açık kaldı sandım ki konu sahibesi arkadaş çalışmıyor muhtaç durumda elin adamına mecbur yahu elinde gül gibi mesleğin varmış boşanmışsın bir kere dilin yanmış ne diye 2.ye kendini yakıyorsun ki adam da adam olsa hem aile istemiyor hemde adam sana eziyet ediyor ne kadir kıymet nede takdir evlenince canını okur yandım dersin sonra aklını başına almalısın adam seni çekemiyor ki seni ezmeye sindirmeye çalışıyor ne demek dışarda değil içerde çalışıyorsun yada onun izni olmadan dışarı çıkamamak tamam erkek kıskanır güzel de kıskanmanın da bir derecesi olmalı bu adam resmen köle muamelesi yapıyor sana

Konu fake mi ya

Arkadaşım gerçekse bu konu bir dakika düşünmeden hemen kapının önüne koy adamı

daha önce sadece basit bir yanlış anlaşılmadan dolayı evdeki sıfır telefonu 1 aylık laptop ve duvardaki 800 TL lik koca aynayı tuzla buz etmişti eve geldiğimde. yanlış anlaşılma olduğunu anlayıncada sadece özür diledi, zararı karşılayan gene ben oldum

Sizden bir ricam var.Madem imkanınız var iyi bir psikolog bulun ve gidin.Bunu söylemeyin.Çünkü sizin bu yaşananları normal mi?Diye sormanız bile normal değil.

Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.

Size çocuklarını göremezsin diyen bir adam var ama siz hala doğumgününü,saçı başı sorun ediyorsunuz.

Size acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:

ben sanırım geç farkettim kullanıldığımı beni sevmediğini, aşkım gözümü kör etmiş annem uyardı ben dinlemedim, dün akşam söyledim zaten senle kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum diye, üzerime yürüdü, daha önce saçımı tutup çekmişti bir hafta saç diplerim ağrımıştı, nedeni ise, neden evlendin iki çocuk yaptın, ya kendine yediremiyorsan git bekar bul onla evlen, zaten bildiğin birşey için bana neden sorun yapıyorsun. belliki kendi içinde yediremiyor psikolojide sorun var ama kabul etmiyor.

Bir de senin paranla sana erkeklik yapıyor..
Gerçekten trajik..
Çocukların herşeyden önemli..
O adamı hayatından çıkar ve bir daha da sakın hayatına alma..
İlerde bu zararı çocuklarına da verebilir..
Hiç sağlıklı bir insan değil..

Allah akıl fikir versin sana söylenecek başka bişey yok çocuklarının rızkını elin adamına ve ailesine yediriyosun afferim sana

Konu fake mi ya

Arkadaşım gerçekse bu konu bir dakika düşünmeden hemen kapının önüne koy adamı

dün koydum yani evlenmicem senle dedim zaten, üzerime yürüdü, tek çarem var başka bir eve taşınmalıyım hattımı değiştirmeliyim ancak böyle anlayacak. ama tek sorun ondan habersiz dışarı çıkamamak, bazen gelip apartmanın etrafında dikiliyor, bir defa aradı camda ne işin var içeri gir diye bağırdı bir baktım evin karşısında bekliyor. eve geldi esti gürledi. nerden bulaştım ben bu adama..

Allah akıl fikir versin sana söylenecek başka bişey yok çocuklarının rızkını elin adamına ve ailesine yediriyosun afferim sana

çocuklarımın rıskını derken ? allaha şükür aklım fikrim yerinde çocuklarımda hayatlarına dört dörtlük devam ediyorlar, sizin o dediğiniz cümleyi yazabilmeniz için, benim çocuklarımı mağdur ederek böyle birşey yapmış olmam lazımdı, lütfen yorumlarınızda bunlara itina gösterin

evet rızkını atıyorum 10 kazanıyosan şu an 10unu da çocuklarına mı harcıyosun adama ve ailesine para gönderiyosun o parayıda çocuklarına harca, hak mı bi kadının erkeğe para yedirmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…