canım bana bunlar normal gelmedi..
aklı başında meslek sahibi insansız duygularına göre harekete etme bu saatten sonra mantığını ön plana çıkar..
senin arabanı almak, paranı istemek ağrına gitmiyorsa bu erkek çıkarcıdır...
2 çocuğuna yazık etme bırak gitsin, vede korkma polis niçin var?
ya varya inanılmaz ağzım açık kaldı sandım ki konu sahibesi arkadaş çalışmıyor muhtaç durumda elin adamına mecbur yahu elinde gül gibi mesleğin varmış boşanmışsın bir kere dilin yanmış ne diye 2.ye kendini yakıyorsun ki adam da adam olsa hem aile istemiyor hemde adam sana eziyet ediyor ne kadir kıymet nede takdir evlenince canını okur yandım dersin sonra aklını başına almalısın adam seni çekemiyor ki seni ezmeye sindirmeye çalışıyor ne demek dışarda değil içerde çalışıyorsun yada onun izni olmadan dışarı çıkamamak tamam erkek kıskanır güzel de kıskanmanın da bir derecesi olmalı bu adam resmen köle muamelesi yapıyor sana
daha önce sadece basit bir yanlış anlaşılmadan dolayı evdeki sıfır telefonu 1 aylık laptop ve duvardaki 800 TL lik koca aynayı tuzla buz etmişti eve geldiğimde. yanlış anlaşılma olduğunu anlayıncada sadece özür diledi, zararı karşılayan gene ben oldum
Konu fake mi ya
Arkadaşım gerçekse bu konu bir dakika düşünmeden hemen kapının önüne koy adamı
Allah akıl fikir versin sana söylenecek başka bişey yok çocuklarının rızkını elin adamına ve ailesine yediriyosun afferim sana
çocuklarımın rıskını derken ? allaha şükür aklım fikrim yerinde çocuklarımda hayatlarına dört dörtlük devam ediyorlar, sizin o dediğiniz cümleyi yazabilmeniz için, benim çocuklarımı mağdur ederek böyle birşey yapmış olmam lazımdı, lütfen yorumlarınızda bunlara itina gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?