• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

Size hasta demedim ki?Üstelik insan hastada olabilir o ayrı.
Size dedim ki:Sorun sizde ve ben kendimce gördüğüm sorunları yazdım.Dedim ki:
Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.

Ve psikologa gitmenizi önerdim.Şimdi sizin bu yazdıklarıma karşı öfkeniz normal mi?Size niye deli demişim gibi tepki veriyorsunuz?

Siz bana yazdığınıza göre bende yanıt hakkımı kullanabilirim değil mi?

ben onu size demedimki başka bir üyeye dedim

vallahi arkadaşım bu adam senden ayrılmazda şimdi..
kendine çocuklarına dikkat et böyle adamların yapmayacağı şey yoktur...
bir şekilde bu adamdan kurtul üstelik izini bile kaybettir bulamasın sizi...

yanımdalar, babası her haftasonu alıyor, çocuklarım evdeyken o eve gelmiyor zaten, gelmediğinden dışardan bakıyor binaya bide boş boş geziyo

ondan ayrılman demek altındaki arabanın, cebindeki harçlığın, ailesine gönderdiğin paranın, hatta sigortasının ve daha bilmediğimiz onlarca kapının aniden yüzüne kapanması anlamana geliyor. böyleleri bu ihtişamlı ve bedava hayatın sona ermesini kabullenemez. çocuklarına bile zarar verebilir. bu belaya nasıl bulaştın bilemeyiz ama kurtulman çok zor olacak gibi. Allah yardımcın olsun.

offf offf ciddi anlamda bir farklı dili konuşma var burada sanırım. Konu maddiyat dimi, rızkını yediriyorsun yazılınca verilen cevapta maddiyat yönünden oluyor, maneviyat değil konuşulan, rızkını yediriyorsun yazıldı diye oturup çocuklarımla ne denli kaliteli zaman geçirdiğimi, onlara nasıl eğitim verdiğimi, her iki çocuğuma annesi olarak benim dil öğrettiğimi, ne denli terbiyeli saygılı görgülü çocuklar yetiştirdiğimidemi anlatıyım? sorulan maddiyatsa verilen cevapta o yönde tabiki.

Sizin anneliğinize söz söylemek bize düşmez.Herkese yetecek kadar paranız olması da bizi ilgilendirmez.Ben size takıldığım yeri tekrar söylüyorum.

Evlenince seni çocukların ile görüştürmem diyen bir adam ile ilgili hala arabamı bir yere çarpar diye korkuyorum,doğum günümü unuttu...vb.ayrıntılar ile niye uğraşıyorsunuz ki?

Madem ayrılma kararı verdiniz.Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Yaşadıkların hiç normal değil zaten sevgilin normal değil, paranla rezil olacağına, çocuklarınla ye iç keyfine bak, birde aile tarafından istenmiyormuşsun, senin gibisini buldularda bunuyorlar sen çok şımartmışsın o psikopatı, bir an evvel kurtulman için Allah yardımcın olsun.

ben onu size demedimki başka bir üyeye dedim

:17: Pardon canım ya.Ben okumadım o yazıyı henüz ama hasta demek ağır olmuş.Hepimiz insanız başımıza ne haller geliyor.Benim amacım sizi üzmek değil kendine getirmek :)))))

Sizin anneliğinize söz söylemek bize düşmez.Herkese yetecek kadar paranız olması da bizi ilgilendirmez.Ben size takıldığım yeri tekrar söylüyorum.

Evlenince seni çocukların ile görüştürmem diyen bir adam ile ilgili hala arabamı bir yere çarpar diye korkuyorum,doğum günümü unuttu...vb.ayrıntılar ile niye uğraşıyorsunuz ki?

Çocukların neden sizin ile kalamayıp sadece kaliteli zaman geçirdiklerini sorsam özel hayatıma müdahale etmeyin hanımefendi dersiniz diye korkuyorum :1:

yalnız yanlış anlamadıysam çocuklar konu sahibi ile yaşıyorlarmış zaten.

Bence burada esas önemli konu bu kişi bu adamdan nasıl kurtulacak?
Evet, çok hata yapmış bunu da kendi itiraf ediyor zaten. Yaptıklarının yanlış olduğunu kendi de biliyor. Çünkü iş, yüzmüş yüzmüş son haddine gelmiş.
Kolay değil, bu kadar ruh hastası bir adamla ayrıldım diyerek ayrılmak. Bence bu konuda birileri yardımcı olsun bu şahsa. Senin gibi yaşadıkları yüzünden eski eşinden kaçmak için evini değiştireni tanıyorum. Aynı semtte ev tutmasına rağmen, işe yaramış evi bulamamıştı. (İstanbulda)
Allah sana sabır versin. Senin konunu kendime yakın hissettim. Vaktin olursa uğra canım bana da beklerim:6:

Çocukların neden sizin ile kalamayıp sadece kaliteli zaman geçirdiklerini sorsam özel hayatıma müdahale etmeyin hanımefendi dersiniz diye korkuyorum :1:

çocukların benle kalmadığını kim söyledi peki size???
ben yukarıda yazdım çocuklarımın benle kaldığını

ayrıca yaş günü konusu bu hafta oldu ve çocuklarınla görüştürmem lafını dün akşam söyledi,
ben arabasında yaş gününde değilim zaten, size içinde bulunduğum durumu onun karakterini anlatmaya çalıştığım için bir kaç örnek verdim,

Bence burada esas önemli konu bu kişi bu adamdan nasıl kurtulacak?
Evet, çok hata yapmış bunu da kendi itiraf ediyor zaten. Yaptıklarının yanlış olduğunu kendi de biliyor. Çünkü iş, yüzmüş yüzmüş son haddine gelmiş.
Kolay değil, bu kadar ruh hastası bir adamla ayrıldım diyerek ayrılmak. Bence bu konuda birileri yardımcı olsun bu şahsa. Senin gibi yaşadıkları yüzünden eski eşinden kaçmak için evini değiştireni tanıyorum. Aynı semtte ev tutmasına rağmen, işe yaramış evi bulamamıştı. (İstanbulda)
Allah sana sabır versin. Senin konunu kendime yakın hissettim. Vaktin olursa uğra canım bana da beklerim:6:

:9::9::9::9:böyle sinir bozucu bir konuda güldürdün beni:9::9:
açıkçası konuyu okuyunca aklıma senin konun geldi. sen de aynı şeyi hissetmişsin:36::36:

:53::53::53::53::53::53::53::53:

aşkınızı ıspatlamak için uğruna milyarlar harcayıp romantik akşam yemeği vsler düzenlediğiniz adamı bi kere bile öpmediniz mi yani? çok şaşırtıcı..

evet öpmedim açık bir bayanım fakat dinime çok bağlıyım, benim için öpüşmek zinadır asla yapmam o da beni bilir bu konuda asla taviz vermem

yalnız yanlış anlamadıysam çocuklar konu sahibi ile yaşıyorlarmış zaten.
Evet öyleymiş :17: Ben konuyu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum yani bu adam şimdi evlenince seni çocuklarınla görüştürmem demiş ya o zaman bu çocukları evden gönder demek istemiş demek ki yani ben bir insan evladının bu kadar ileri gidebileceğini düşünemediğim içi heralde dedim ayrı yaşıyorlarda görmeye gidemezsin demek istedi.

yazık çocuklarınızın rıskını bir işsiz güçsüze yediriyorsunuz farkında mısınız.neden bütün bunlar boşandınız 2 çocugunuz var kimse sizi sevmez sizinle evlenmez diye mi? bu kadar mı güçsüzsünüz.çektirleriniz de cabası.çocukları ihmal etmiyorsunuzdur inşaallah.

borsada işlem yapıyorum, bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum tabiki.
Kazanınca süper, kaybedince diyorki sende büyümü var acaba, gel parayı benim üstüme yapalım. Salak sanıyor beni, sen cesaret edip daha bana nikah kıyamamışsında ben senin neyine güvenip paramı senin adına yatırcam. Saf salak bir şey sanıyor beni, iki arabam var değeri 85.000 TL olanını onun üzerine yapmıştım sonra baktım bunun para hırsı çok, acaba para içinmi benle birlikte diye yeni yeni uyanmaya başladığımda bir bahaneyle aldım tekrar üzerime. Tek derdi var para para para ama sanırım ben geç uyandım beni seviyor sandım.

Uyan ve arkana bakmadan kaç, çoluk çocuğunun rızkını yedirme kimseye

Nikahlansanız ne olacak ömür boyu çalışıp adamı ve ailesini mi bakacaksın. Genceciksin, kötü bir tecrube yaşamışsın ama bu resmen kullanılmak. Tabi ki kıskançlık yapacak, senin aklın başka bir yere kayarsa kime yaslanacak böyle. Yazık etme kendine, bu tip bir ilişki yaşamaktansa yalnızlık daha evladır. Yazacak çok şey var ama üzülmeni istemem. Yazık emeklerine ve giden vaktine

Back
X