bunlar sorun mu yani??

inş. canım bizde farklı şehirlerdeyz ben başka şehirde tek yaşıyorm umarım en kısa zmanda dediğn gibi kavuşurzseninde için birz rahatladıysa ne mutlu bizeee

hem de çookkk.. siteyi takip ediyordum bi süredir ama ilk kez yazdım :) artık yazar dururum tabi umarım bu başlık altına değil :)

:) harikasın yaa,hep erkeklerin anneleriyle eşleri arasında kaldığı konu olur ama kızlarda basbaya arada kalıyor işte.
Çok güzel kıvırmışsın

hhahaaaa ayy napiiim diğer türlüü acaipp geriliyor aksinii yapıoo şimdi ikii tarafıdaa idaree etmeyi öğrendim:))bu sadecee bi örnek dahaa nelerr varr böylee

bi an önce çıksa o stresten iyi olur yoksa bende gireceğim strese. neyse bakalım aramıcam bi süre zamana bırakıcam, belki albümüzü alır biz gideriz bi hafta sonu duruma göre..

aramıcak kadar kötümü aranız,keşke arayı hiç soğutmasan. Sen inatla hiçbişe yokmuş gibi yap,yüzsüzlük yap ara konuş gül,annen o:)

hhahaaaa ayy napiiim diğer türlüü acaipp geriliyor aksinii yapıoo şimdi ikii tarafıdaa idaree etmeyi öğrendim:))bu sadecee bi örnek dahaa nelerr varr böylee

Ben bu konuda çok şanslıyım annemle arası çok iyi,ikisi biraraya gelince benimle uğraşıyorlar hep.Bende babamdan korkuyorum,beni çok kıskanır ve bu yüzden tepkili davranabilir:S bizde nişan planı içindeyiz ama düğünü kestirmeden net tarih koymak istemiyoruz.

annen çok abartmış sen nişanlından resim iste olsun bitsin bu kadar büyütülecek bir mevzu değil bence:26:

Özür dilerim ama bi annenin kızının mutluluğu üzerine bu kadar bencilce davranması ne mantıktır çözemedim. Bilakis sevinmesi lazım ne güzel size verdikleri değerdir hemen evlerinde sizin resminize bi yer ayrılması. Anneniz sorun yaratmak için egolarını konuşturmuş resmen.

kp in gelmişken isteyelim demiş. verip vermemek babana kalmış isterken. bence bunda büyütülecek sorun yok. ama bizim Türk örf ve adetlerinde erkek tarafını 10 kere götürüp getirecez. akıllarınca bizden kız almak kolay değil. eninde sonunda kızı verecekler ama illa ki erkek tarafını evin yollarına düşürecekler.

karşı taraf resimleri çekmiş. üstüne sana değer vermişler ki resminizi çıkartıp masalarına da bir güzel koymuşlar. annenizin bunla gurur duyması gerekir ki kızıma değer veriliyor bak resminide hemen çıkartıp evlerine koymuşlar demesi gerekir. eğer resimleri isteseydi annenizede çıkartıp verirlerdi illaki. bence bundada bir sorun yok.

düğünü neden ertelemk istiyor. yazıları tam okumadım. yazmış olabilirsin.

ama annen bu kadar ufak şeyleri dert ediyorsa daha bunun düğün alışverişi, ev eşyası alması var. onda da sorun çıkartır.
annen bu tür ufak şeyleri sorun ederse ilerde evlenince de seni de olumsuz etkiler gibime geliyor. kv bişey yapsa onu sorun eder, bişey dese onu sorun eder. sende ister istemez dolduruşa gelirsin. bence annenle adam akıllı otur konuş. seni etkilemesin böyle ufacık şeylerlede senin mutluluğuna gölge düşürmesin.

anneler böyle işte, hep gönül koyarlar :/ bir de evin tek çocuğu olunca biraz daha etkili oluyor sanırım.karşılıklı anlayışlı olmak gerek.dışardan bi göz olarak evet küçük bi sebep deriz biz de.ailelerde değişiyor tabi bu durum.ama kalp kırmamak önemli, allah yardımcınız olsun.....inşallah düzelir.

canım bence senin sorunun yazdığın mesele değil annen..öncelikle annenin kendini biraz sakinleştirmesi ve herşeye bu kadar takmaması gerekiyor..muhtemelen baskın bir ilen var ki yazdıklarınızı yaşıyorsunuz.. madem profesyonel çekim olmayacaktı senin annen de kendi tarafınızdan bişeyler ayarlamayı düşünseymiş.karşı taraf senin için doğru kişiyse annene harcatma ilişkinizi..söylediklerine kulak tıka.. senin vurdumduymazlığına o da alışır belki zamanla.. sen yazının başında ile bağlıyım demişsin ama galiba ailen senin onlara bağımlı olmanı istiyor.. umarım evlendikten sonra da seni bu kadar küçük ve gereksiz şeyle için rahatsız etmezler

Kendi nisan zamanlarim aklima geldi:)) Sanki cok gecmis gibide:))Ah benim annemde neler yapmisti. Insanlari kabul bile etmemis eve. Ardindan da 2hafta boyunca gun asiri istanbuldan bursaya getirtmisti insanlari. Hatta nisan gunu ben kizi vermedim diyerek herkesin yuregini agzina getirmisti:)) Ahh canim annecim. Bu da bisi mi o kina gunu nikah gunu bir ben birde Allah bilir. Anneni anlayabiliyorum. Fazlasiyla gerilmis durumda. Kolay degil kizini vermek evlendirmek. Benimki beni vermis ve ben evlenebildiysem eger sizinde sorunlariniz hallolur ins. Bizimki boyle soylere degilde yok damat neden aramadi yok babaannesi neden boyle dedi yok orada oyle olurmu su soyle mi neler uydurdu durdu bir bilsen. Tek basina altindan kalktim sukurler olsun hepsinin. Simdi ise o oglumdan esimde annecigimden asagi dusmuyorlar masallah:)))

erkek tarafının başta yaptığı emrivaki hoş olmamış, ama halledilmiş, aşılmış, belki o an gaza geldiler samimiyet ifade etmek istediler bilemedim, ama annenin yaptığı tam bir abartma örneği iyi o zaman kaçıyım anne masrafta olmazdı deseydin, yani erkek tarafına kızıyoruz çoğu zaman ama bizim annelerimizde bazen evlere şenlik olabiliyo, bu tantana komşulara caka satamadığı içinmi, elalem işin içine girmese zaten olmaz burası Türkiye, elalem her zaman aile bireyi sayısına +1 olur, 4 kişilik aile her daim elalem faktörünü göz önünde bulundurmalıdır, malum ahali dedikodusuz bırakılmamalı, anne sen trip atmalısın bence en mutlu günlerini zehir ettiği için, çokmu zor resim çıkartmak çıkartılır ne var yani

Çok ilginç gerçekten. Sen anneni alttan al tatlı tatlı halletmeye çalış bence. Arayı bul, biliyorum yıpratıcı ama şu an tek çare gibi.

Canım benm her anne çocuğunun iyiliğini düşünür.Bende olsam kesinlikle isterdim resimleri ki onların düşünmesi gerekirdi bence de...

Annen biraz abartmış ama sen sanıyo musun ki bir anne için kolay evladını ellere vermek? Bunu anne olduğunda anlarsın canım benim annene hak ver ve en kısa zamanda resimleri annene de göndersinler.ve ailenin isteği olmadan bence hiç bir şeyede kalkışma inan onlardan başka herşey yalan şu dünyada.Zannediyo musun ki eşin kaynanan seni annen gibi düşüncek

ne kadar güzel allahım ben de görebilcek miyim o günleri o öyle bu böyle bıdı bıdı bıdı ömrümü yedi

Bence anneniz kendince haklı..

İlk emrivaki isteme olayı hoş olmamış.. Ama büyütülecek bir durum değil..Zaten kapanmışta mesele.

İkincisi; fotoğrafları bastıkları zaman, ya da beğendiklerinden bir tanesini çerçeveletip hediye etmeliydiler, adap bunu gerektiriyor; çıkardıklarından iki tane çıkarmak.

Annenizinde hassas davranması normal, tek evladısınız..Onu anlamaya çalışın lütfen..

Birtek düğünü erteleme düşüncesi hoş olmamış annenizin.. Bunun dışındaki durumları siz idare etmelisiniz..

Anneler sorun yaratmaktan ziyade sorun çözmeye çalışırlar.
Çocukları mutlu olsun,mutlu günleri burunlarından gelmesin isterler,içleri yanar ama ses etmezler.
Hangi anne çıkıpta kızına kaçsaydın diyebilir ki arınla namusunla istemişler.
Git annene 300 tane fotoğraf bastır,dünya annenin ve hava atmak istediği komşuların etrafında dönmüyor.
Çocuğu beğenmez vermez onu bilemem ama böyle saçma sapan bahaneleri ancak "el" yapar.
bende tek çocuğun tek çocuk anneleri diğerlerine göre iki kat hassastır yani kıldır tüydür böyle şeylere takılmazlar çünkü dünyanın merkezine evlatlarını koyarlar.
o yüzdne biricik kızısın çikolata bitmiş foto çıkartılmamış falan garip yani..

canııım benm naptınız tatlım nasıl oldun merak ettim senii:)
ayyy sen diyodun nazar değdi diyee galiba bugün itibariyle bende aynısı düşünyorum okadar kötüyüz hatta ayrılığın eşiğine getirdiler oderece ama bizimkisii maddi konular sabahtan beri ağla ağlaa gözlerim ağrıyoo artık

hiç bi değişim yok canım bgn de konuşmadım annemle arasamda açmıyor zaten,, öylleee oturuyorum çok üzgünüm çok.. bak şimdi size noldu?? hep bi sorun olmak zorunda mı ya..

hiç bi değişim yok canım bgn de konuşmadım annemle arasamda açmıyor zaten,, öylleee oturuyorum çok üzgünüm çok.. bak şimdi size noldu?? hep bi sorun olmak zorunda mı ya..

ayy canım yaa üzüldüm sizede
bizim durum bambaşka yerlere gitti ve çok karışık saçma bişey ama anlatayım zaten evde tek olunca iyice kötü oluyorum kimseylede konuşamıyorum..ben hemşireym ailem nişanlım başka şehirde ama 3 saat arası sıksık görüşüyorz ben devlet memuruyum nişanlım geçen yıl okulu bitti özel sektörde başlıcak benim tayin gibi bi şansım yok oyüzdende...hani dedim ya sanada bizim evlenmemiz şimdilk mümkün değil fln gibi..çünkü önce atama konusunu halletmemiz lazım geçen akşam karşılıklı yer değiştirmek için mersinden bi kadın aramış emekli olcakmış 1 ay sonra nişanlımla nasıl sevindk anlatamam şükür sonunda bitcek bu ayrılık falan ama kadın para istiyo bizde en fazla nekadar isterki istesede vercektk bugn nişanlım kadınla görüşmüş 20 bin istiyormuş...
nasıl yıkıldım anlatamam insanlarda vicdan diye bişey kalmamış ihityacımız var zor durumdayız diyee nasıl sömürcem onun peşindeler benm birikmiş krediden fln param var ama az yani babam bi kuruş bile vermiceksin madem oğulları için versinler diyor kayınbabm 3'e bölcekmiş işte bikısmını ben babam bide o ödücekmiş babam duysaa neler der neler
zaten karşıydı dedğim gibi herşey düzelmişti şimdi bu durum herkesi berbat etti ayy bende çok üzülüyorum kayınbabamın durumuu çok iyi ben veririm hepsini ama düğünde yapcam dedi akşam ben aslaa söylemedim verin diyee ben zaten ayda 8 gün nöbetim var gidiş geliş yaparım fln diyorum ama nişanlımla biz ne zorluklar çektik o üni.tedeyken ben hep zor durumunda yardım ettim bidefa zor durumda kaldık annesini aradım habersiz ondan babasına söylesin diyee onu bile söyleyemedi öylede bi adam..
sankii neyin düğününüü yapcak ben burdayken allahım iyice sinirim bozuldu yaa(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…