bunlar sorun mu yani??

busecik23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
81
0
36
Balıkesir
24 yaşındayım, bie evin tek kızıyım. dolayısıyla aileme çok bağlıyım bu zamana kadarda hep onların onaylayacağı biriyle birliktelik yaşamak istedim ve de tam anlamıyla bulduğuma inanıyorum. önce anneleri tanıştırdık evet herşey normaldi, devamnda bayramda tanışmaya geldiler ancak kayınpederim bi süpriz yapıp beni istedi, babamlar çok şaşırdı tabi ve amacımız tanışmak bi aile büyüklerimze soralım diyip kibarca erteledi bu ilk sorun oldu :S karşı taraf oldukça gerildi.. herneyse geçtik ortam iyileşti biraz o cak ayında evde nişanımız oldu, çok çok eğlendik söz çikoltamız çiçeklerimiz herşey harikaydı. evde olacağı için özel bir kamera yada resim olayına girmedik. ve tüm resimler erkek tarafının kamera ve makineleryle çekildi. 1 hafta sonra bizde bohça götrmeye gittik oğlan evine ve dolayısıyla makinele ronlarda olduğu için en güsel resm,imiizi çıkartırıp masaya koymuşlar. aman tanrım annemm nasıl bir tepki gösterdi anlatamam. bize de çıkarmaları gerekmiş nasıl bizede vermezlermiş. hava atıyorlarmış bütün gece surat astı, çok gergin bir gece geçirdik kimse anlama veremdi tabi açıklama yapmak bana kaldı :S onlar geri döndü ben tek yaşıyorum 3 gündüğr aroyırum benmlede konuşmuyor, bgn görüştük " keşke kaçsaydında bunları yaşamasaydım" diyor. ( komşular gelmiş ne resim ne video ne çikolata kalmış sanki benm kızım nişanlanmış gibi değil diyor onca masraf zahmet eğlence oldu borçlarımla kaldım bi resim bile vermednz diyor (( nasıl bi sorun bu ya sorun mu ki bu ??** bukadr büyütülmeli mi saçma ya... düğünü erteleyn diyor bide btn gün ağla ağla içim dışıma çıktı, nişanlımda bilmiyor nasıl davranmamız gerktiğini.. inanın yazarken utandım ya sorun die ama anneme göre büyük bi sorun!!!!!

bi çocuğu var neticede insan aksine mürvetini görmek ister, babam da mesela ben sana güveniyorum kzıım alın siz düğün tarihini vs. arkandayım diyor ama annemin fikri olmadanda gönlüm razı değil..

off canım benım ya kıyamam sana. ağlama lütfen kendını çok yıprtama tabıkı fazla ve gereksız. aman yarabbim :26: bu kadarıda çok saçma ee ne güzel resimlerinizi çıkartmışlar masaya koymuşlar buda bi nezaket sze neden hava atsın siz bir aile sayılırısnız onlarla ... canım benım ya üzülme diycem üzülmekte haklısn. zaman a bırakmak en ıyısı düzelır umarım.. aman sen karşı tarafa bellı etme

belki senn için düşündügü farklı hayalleri vardır kim bilir ???? ama gereksiz yere huzursuzluk çıkardıgı aşikar

sadece nişanlım biliyoır bu durumu o da anlamadı ya hep böyle mi annen falan diyor napsın :S sana kıyamıyor diyor herşey dört dörtlük olsun istiyor ama mümkün değil ki biri bunu anneme anlatsın (

annen su konuda haklı..eger onlar size hiç bir resim vermediyse annene garip gelmiş olabilir canım. ama su konuda kesinlikle ama kesinlikle haksız cok cok cok abartmış. sen de nişanlına söyle (tabiki annenin tepkisini değil) cıkartsın sizede resim olmaz mı ?

sadece nişanlım biliyoır bu durumu o da anlamadı ya hep böyle mi annen falan diyor napsın :S sana kıyamıyor diyor herşey dört dörtlük olsun istiyor ama mümkün değil ki biri bunu anneme anlatsın (

benım annemde pek normal birisi olmadığından senı anlıyorum canım :26:

ayyyy bozulmasınn canımmm annen konuş fazla tepki göstiriyosun felan de nişanlınana da çok bişey çaktırma annem bu aralar rahatsız sizinle ilgisi yok deee

poster çıkaralım diyor o da :) hey allahım ya sinirlerim bozuldu bgn işten bile izin aldım ya düşün yani bi de utanılcak bişi yapmışım gibi kaçsaydın daha iyi demez mi yemin ederm sorun olmasın dedikçe daha çok sorun çıkıyor ...

evet size vermiyorlar resmi annen haklı şaka bir yanada tek kızsın.
annen herşeyin en güzeli,en iyisi seninle olsun diye kuruntu yapmış.ama bayagı bir abartmış.bu süreci umarım çabuk atlatırsınız.

valla okurken sinirlendım.benım annem hiç istemıyordu evlenmemı.okulu bıraktım kaçtım.çokta mutluyum.neymiş istemıyomus.dinlmedım.piman olursam da ben kendı kararımdan şaşmadım tüm sorumluluk benım.anneme ılıskıme yorum yapma fırsatı vermedım.tabıkı aıleler cok önemlı.ama bu sizin ılıskınız annen daha nısanlıyken karsı tarafın aılesıne resımlerden dolayı sorun cıkartıyosa senın cok ısın var sımdıden söyleyeyım.onlar senı ne guzel kabullenmısler fotografları koymuslar.evet sızede verebılırlerdı.ama annen ısteseydı ozaman.deseydı aa fotografları cıkartmıssınız bızde alalım vs.annen neden bunu surat asmayla yapıyorkı.kesınlıkle haksız.ve sen sen ol annen bıle olsa ona taviz verme.nişanlın anlayışlı bence.baska biri olsa annenın kaprislerini çekmezdi.bu konuDa aillelere cok sınır oluyorum ya.o senın sevdıgın adam onlarda aılesı annen neden ufacık seylerı buyutuyo erteleyın vs dıyokı.oldu herseye o karar versın ozaman.cocuk yapacagınız zamanı falanda söylesın.tatıllerede bırlıkte gıdın aranızda yatsın.annen kötü demıyorum ama neolur tavız verme ve anneci olma.siz bir aile olucaksınız.ayrı bir devlet gıbı bagımsız olacaksınız.ailelerinize sadece desteklemek düşer.fikir söyleyebılırler ama hayatınızı şekillendiremezler...

ya valla duygularıma tercüman oldun diyebilirim sabhtan beri içimden bi ses sürekli bunları diyor bi yandan da annen o senin, nişanlına karşı tabiki annen daha önemli diyorum amannnn hindi gibi düşünüp duruyorum işte...

bende onu dıyorum ıste.annendır basının tacıdır saygıda tabıkı kusur etmeyeceksın.ama annende senın kararlarına saygı duyucak.duygularını anlayacak.anneler hep en ıyısını ıster ya uzmemek ıcın en ıyısını ısterler.eee böyle yapınca üzmüyomu anneler.senı ıkı arada bırakıyor.hayatına karısıyor.sen sımdıden onu ılıskınızden uzak tut.bu annen ıcınde degıl onun aılesı ıcınde gecerlı.anne babadır tamam kabul diyecegım yok.ama artık sız bır aıle olacaksınız.danısırsanız onlara fıkırlerını söyleyecekler hı eger danısmassanız bi zahmet susacaklar saygı gösterecekler.sen nişalınla annen arasında tercıh yapmıyosunkı ne alakası var.annen senın en kıymetlın.ama o da sevdıgın insan sen sımdıden böyle nısandı düğündü gıbı onemlı kararlarda annene tavız verırsen senın tüm kararlarına karısır.kendı aılende mutsuz olursun.annen eger bu konuda sana ertele gıbı onemlı bı kararı buyura biliyorsa.o herseyde o hakkı bulur merak etme..annen senı ılıskını ve gelecektekı esın ve aılesını kabullenmelı..bu senın hayatın.

ya en basidi benım annem ıste.evlendım hamıle kaldım sevınmedı bıle.neymıs erkenmıs.neyse acım bana yeter kaybettım bebegı..sonra annemlerı ziyarete gıttıgımde söyledıgı ılk söz korunacakmısım.bıraz zaman gecsınmıs.bırbırımızı tanımalısymısız.daha gencmısım cocugu kendıme ayak bagı yapmıycakmısım hemen.delirtti ama benı.oldu anne sen bana söylersın tamam kızım artık hazırsın hadı bır cocuk yapın ben hemen çalışmalara baslarım.sen neden karısıyosunkı ıstersem yarın yaparım ıstersem 10 yıl sonra dedım.kızdı hemen kırıldı.ama bıryere kadar ınsan sabredıyor.dayanamıyosun ensonunda.hayat benım hayatım koca benım kocam cocuk benım cocugum.

evet umarım bu dengeyi sağlayabilirim tabi her iki taraf içinde geçerli ya allaha şükür o tarafdan pek sorun yok zatende biz de de yok aslında bi annem işte onu da idare etmek bana düşüyor..ama söyledikleriniz de haklısınız büyük ölçüde çok çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…