bunlar sorun mu yani??

canım sende oğlan evindeki resimlerin hepsinden ıste eve götür bizede çıkartmıslar zaten de yanı bunda buyutulcek ne var annen bence senın gıtmenı ıstemıyo

ayy cnm yaa benm annemdee aynı inan çok çook istediklerii biri olmadıkça ister istemez oluoo...ya bende hiç nazlanamıyorum saolsun nişanlımla 3. yılımıza gircez buyıl annemler sürekli yok şöylee iyi deil yok ince düşünmüoo yanii tanımasam ayırıcaklar oderece ama sıkma canınıı ertelemeyin düğünüü keşkee bizde sizin gibi şanslı olabilsek daha beklemek zorundayız

Son düzenleme:

Sen ilişkinden memnunsan kimseyi dinleme,git al gününü evlen,annende zamanla durulur herhalde.
Ay damatla iyi geçinse ya,kızını verecek neticede,özleyecek gidip kalmak isteyecek arayı iyi tutmak lazım dimi ama:)

canım sende oğlan evindeki resimlerin hepsinden ıste eve götür bizede çıkartmıslar zaten de yanı bunda buyutulcek ne var annen bence senın gıtmenı ıstemıyo

kocaman bir fotoğraf albümü yapıcam giderken eve zaten ya ben zaten çıkarıcaktım ama tatildeydim onlarla beraber döndüm buraya yani bende nişanlımı ilk ozamn gördüm resimleri anca ozaman alabildim yetişmedi çıkarmaya vakit aamaaannn nişanından sonra bukadr daralan bi ben varım herhalde

ayy ben bidee hemeen herşeyi anında söylerim nişanlımaa aslında çok yanlış bişey oyüzden saolsun hiç sormaz annen niee böylee diye sinirleniodu ama sonraa artık toparladık annemlerde iyi olunca

hımm, yani bekliceğimz bişi yok aslında biizm sadece biraz paramız biriksin die bekliyoruz ikimzde çalışıyoruz zaten ama bu süreç daha ilk haftdan böle başladıysa ben düşünemiom düğüne kadr yandıkk ki ne yandık :/

Sen ilişkinden memnunsan kimseyi dinleme,git al gününü evlen,annende zamanla durulur herhalde.
Ay damatla iyi geçinse ya,kızını verecek neticede,özleyecek gidip kalmak isteyecek arayı iyi tutmak lazım dimi ama:)

değil mi ama allahdan sabırlı çocuk (şimdilik yani ) inş dahada zorlaşmadan çözülür herşey..

valla öylee canım bendee ne daralmıştımmm anlatamam benden tavsiye çok üzme kendiniide yıpratmamaya çalış evlenicee hepsii geçer artık napalım bu aşamada sabretmekten başka çaremiz yok tatlım:)

ayy ben bidee hemeen herşeyi anında söylerim nişanlımaa aslında çok yanlış bişey oyüzden saolsun hiç sormaz annen niee böylee diye sinirleniodu ama sonraa artık toparladık annemlerde iyi olunca

ay ne güsel sorunların çözülmesine çok sevndim canım darısı başıma nazar mı değdi acaba bize

vallaha mı ?? ay bende hiç saklayamam he neyse biraz değineyim ayrıntıya girmeyeyim bari ... :)

E hiç paylaşma bu konuları,annenin kızdığını söylemeden belli etmeden hallet olayı.
Mesela fotoğraf olayında aynı fotoğraflardan çıkarıp getirmesini isteyebilirdin. Sendede olmasını istemen gayet doğal,annende tepk vermekte aceleci olduğunu anlardı, çocuğun hakkını yemişim bak zaten yapacakmış derdi belki:)

:)))yok canım yaa nazar faln değildir heralde bizm annelerimz mucize falan olsun herşey akıllarındakinin aynısı olsun istiyor hem bu fotoğrf olayıı çok büyütmezler inş. bak biz neler atlattık bakıyorlarkii sonra kararlıyız mutluyuz düzeliyor onlarda:) haa halaa babam laf fln sokuyor arada ama iştee ben karşımdakii insanı biliyorum yaa oyüzden sıkmıyorum canımı sende nişanlını bilyosun yeni ailenide!! düzelcek bak inan bana

olabilirdi evet ama bu sorun akşam biz eve döndüğümzde oldu ve o gece annmler kendi evlerine şehir dışına gittiler yani farklı şehirlerdeyiz, onlardayken farketseydm hemen isteyebilirdim aslında bi adım önlerinde olmam gerek olayların..

çoookk teşekkür ederm canım valla bi düzelsin hemen yazacam buraya :))inş siz de tez zamanda kavuşursunuz :)

bak çok doğru bende ilk baştaa söylerdim herşeyi sonraa daha beter gerçekten budefa o anneme tepkilii oldu şimdi taktik değiştirdm:)mesela geçen gün yok işte bilmem kimin nişanlısı pastalar fln eli hiç boş gelmzmiş kii ne saçma bize göre nişanlımda hiç öyle biri değildir ama annemin çevresi öylee şeylerle hava atıoolar ayy ne gülüyorum ama annemde milletin lafına çok önem verir bizden çok:)bende nişanlımıı aradım işte sen niee öylee yapmıyosun annemin ark.öyleymiş yerine canım benm canım çok tatlı istiyo tatlı krizim geldi dedim oda en sevdiiğm pastdan almış annemde utandı sankim:)))

Ama prof çekimler olmayınca onlarında aklına gelmemiş olması normal. Kimse fotoğraf çıkartmıyor artık,netten yolluyor isteyen çıkarıyor.
Siz en iyisi istediğin fotoğraflardan seçip güzel bir albüm yapın annene yollayın,albümüde nişanlınla seç onunla hazırla bunuda annen bilsin,gönlünü alıverin sizde:)
Anneyide üzme,evleneceğin için üzülüp strese girmiş olabilir.

:) harikasın yaa,hep erkeklerin anneleriyle eşleri arasında kaldığı konu olur ama kızlarda basbaya arada kalıyor işte.
Çok güzel kıvırmışsın

bi an önce çıksa o stresten iyi olur yoksa bende gireceğim strese. neyse bakalım aramıcam bi süre zamana bırakıcam, belki albümüzü alır biz gideriz bi hafta sonu duruma göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…