bunlar sorun mu yani??

yok artık yuhh 20 bin miii ?? ya hiçç takılmayın böyle şeylere bence bende devlet memuruyum ve nişanlımda özel sektör benm ve bildiğim kadarıyla nişanlının işe girip bi süre çalışması gerek (neydi süre unuttum şimdi ya), daha sonra sen eş durumdan tayin isteyebiliyorsun zaten en azından nikahı yapında o süreyi doldurun, bu sürede de atın kenara paranızı biriktirin o 20 binle mis gibi evinizi kurarsınız ne kendi ailene ne de eşinin ailesine gerek kalır ya düşünüldüğünde adamında şimdi 20 bin lira verip sonrada düğün yapması hakkaten zor olur yaw :S

evet canım işe girip 4 yıl sgk priminn yatırmış ve son 2 yılındada aynı iş yerinde çalışması gerekiyo ben 23 yaşındayım okadar uzun beklemek istemiyorum istemiyoruz daha doğrusu...
kadında vicdan diyee bişey kalmamış zaten emekli ikramiyesi alcaksın 10bin dese ben seve seve vercektm ama şimdi aslaa kabullde etmicem kayınbabamın vermesiini yarın bigün herhangi bizmanda söylemesii bile beni daha çok yıkar...bende nişanlıma bizim mutluluğumuzu görmek 20binden daha değersizmiş dedim tutamadım napiim kendimii ayy çok kızıyorum insanlar saçma sapan şeylerde 20bin ne önemsiz ama bizim için hayat meselesi oldu...akşam nişanlımladaa kavga ettik bakalım nolcaz artık!!

Son düzenleme:

ay çözülür umarım canım ya :/ ya neticede özel sektörmüş nişanlın senin şehrinde bi iş bulma olasılığı yok mu?

canım ya çok üzüldüm sana. çevremdede çok oldu bu şekilde yer değiştirmeler ama en fazla yol masrafları taşıma vs. karşılandı bu ne ya resmen insanları zor durumda sömürüyorlar. kesinlikle vermeyin. üstelik daha yaşınız çok genç bende çok severek evlendim 27 yaşında güzelde bi evliliğim var ama keşke biraz daha gençliğin bekarlığın tadını çıkarsaydım dediğim zamanlar oluyor. acele etme. kayınpederinde haklı resmen hiç tanımadığı birine sizin için başlık parası ödeyecek adam. sabredin birşey kaybetmezsiniz.

anneler nişan düğün zamanları bu şekilde davranabiliyorlar ne yazık ki. kolay mı kıymetlilerini paylaşıyorlar ele karışıyorlar zor tabi onlarıda anlamak lazım. anneciğin şimdi "ben bu günlere getirdim bi el oğlu kızın aklını başından aldı benide gözü görmüyor" diye düşünüyor annene daha sıkı sarıl şimdi onun sana çok ihtiyacı var.
benim annemde o zamanlar telefonda konuşurken laf arası dil alışkanlığı "tamam hayatım" demişim ki annemin yanında asla demezdim oda kazara duymuş ben uyuyor sanıyorum. ay bana bütün gün trip yaptı bi surat bi surat en sonunda patladım "ne oluyo sana "diye. bi döktü incileri ki hiç sorma. şimdide eşime adıyla seslensem "ne oldu kavga mı ettiniz yoksa" diye soruyor. canım annem ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…