Bunlarda benden bayan giyim çizimleri yorumlarınızı bekliyorum

Birşeyler üretmek çok güzel. Ama ne yazık ki sadece stilistlik kazanç sağlamıyor. Aynı zamanda iyi bir terzi olmalısınız kıyafetler kağıt üstünde kalmasın. Tasarlayanla diken kişi ya çok bütünleşmeli ya da aynı kişi olmalı.

ayyy bayıdııım :)
Ben de böyle çizimler yapıyorum ama...
Ah şu mesaj sayım bi 100 e ulaşsın neler eklicem opuyorumnanaktan

Kendi tarzın oturmuş en güzeli de bu olmuş.
Daha önce modelistlik stilistlik tasarım deneyimi olmayan sadece çizimde eli kırık biri sizce kursta ne kadar başarılı olabilir?

sol üst köşedekini beğendim ancak birşeyler çizerken kalıpları nasıl çıkararılabilr diyede düşünün ha ölesine çiziyorsanız düşünmeyin avangarde tasarı olur ancak bir firma yada bünyede çalışıyorsanız hesaplayın.
mesela o kot elbisenin çizimi hoş ancak kalıba dökmeye gelirsen zor olur. kotlarda birbirine verrev kesimler olur ama ortada bi yuvarlaklık var mesela bu kalıbı bozar.
bütün işyerleri güzel gözüken dikimi basit şeyler ister. bu yüzden dikkat edin en byük firmalarda çok çeşit yoktur hep klasiktir asla deişmes ama adam adını tutturmuş mesela pierre cardin. luis, vsvs

Çok güzel çizmişsin. Böyle bir yeteğin olduğu için çok şanslısın. Keşke benim de böyle bir yeteneğim olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…