Hemeeenn yazayım dedim ben deeee...
Gülşahhh..hepsini çok güzel, mutlu, huzurlu bi yuvada kullan inşallahh
Bir çoğunu çokk beğendim, bi kısmı da senin zevkin tabi ki hepsi güzel maşallah
tatlım işin içine babannede el atınca ortaya modern olmayan durumlarda çıkabiliyo ama kıramıyorum iki gün sonra bişey olursa hatıra kalsın istiyorum
iyi günlerde kullanın canım
Hayırlı olsun tatlım benim. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin hepsi birbirinden güzel zaten önemli olan mutlu olmanızz.
Allahım tez vakkiitte tamamını erdirir inşallah
Tatlimmmmm çokkkk güzel hepsi bayada birşeyin varmış hanii :))
Ayrıca kahvalti takımı çokk güzel ona bayıldımmm.. Birde elektronikler kırmızı kırmızı cok uyumlu olmuşlar renkte harika..
Sevdiğinle güzel yuvanizda guzel günlerde kullanirsin ins tatlım heeepsini
Bebisiiim hepsi cok guzeeel
Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..
Topiginde hayirli ugurlu olsun bende bu kadar cok yok ya olanlari ve alacaklarimi bende paylasirim
tatlımmmm hepsi çok düzel
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah
bir şu askerlik bitsinde tüm çeyizler yerlerine ulaşsın dimi amaaaa o zman daha güzel olur
tatlım çok teşekkür ederimm ewett aldıkca koy sonradan resim çekmek çok zor oluyomus
Gule gule kullann herseyy cok guzell.sac duzlestirici marka ne.bende alicamda kullanip memnun kalanlar varsa bana modelini soylermisinizz
tatlım çok teşekkür ederimm ewett aldıkca koy sonradan resim çekmek çok zor oluyomus
tatlımmmm hepsi çok düzel
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah
bir şu askerlik bitsinde tüm çeyizler yerlerine ulaşsın dimi amaaaa o zman daha güzel olur
Gule gule kullann herseyy cok guzell.sac duzlestirici marka ne.bende alicamda kullanip memnun kalanlar varsa bana modelini soylermisinizz
teşekkür ederim canım benimm inşallahh hayırlısıyla bitsede yerleşse herşey yerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?