bunlarda benim çeyizlerimm :)

svsaskim

Sıkıldımmm
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
2.844
3
358
Sivas
kızlar çeyiz topici açmak baya zor bir işmiş ıkı gundur fotograf cekmeyle ugrasıyorum neysee inşallah begenırsınız. fotograflarını eklıyeceklerım bulup cıkarabıldıklerım kolılerı cıkardıkca yada yenı seyler aldıkca eklerım canlarım

önce elektroniklerle başlıyım ütüümü aşkım almıştı

Sandık eşyası olarak pek bişey cıkaramadım kızlar çünkü baya yorulmuştum

Eki Görüntüle 700176

Bunlarıı aşkım kıbrıstan getirdii :)

Bunlarda kahvaltı takımım , beş çayı ikram setim ve çatal bıcak takımım henuz yemek takımım ve tencere takımım yok.

bunlarda çocuklugumdan bugune annemle babannemin alıp koyduğu şeyler

bunlarda buzdolabı magnetlerim

Kızlar biraz fazla ıvır zıvır oldu galıba ama elime geçen herşeyimi sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• $arzum-ar472-galaxi-eco-z.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Hemeeenn yazayım dedim ben deeee...
Gülşahhh..hepsini çok güzel, mutlu, huzurlu bi yuvada kullan inşallahh

Bir çoğunu çokk beğendim, bi kısmı da senin zevkin tabi ki hepsi güzel maşallah

Hemeeenn yazayım dedim ben deeee...
Gülşahhh..hepsini çok güzel, mutlu, huzurlu bi yuvada kullan inşallahh

Bir çoğunu çokk beğendim, bi kısmı da senin zevkin tabi ki hepsi güzel maşallah

tatlım işin içine babannede el atınca ortaya modern olmayan durumlarda çıkabiliyo ama kıramıyorum iki gün sonra bişey olursa hatıra kalsın istiyorum

tatlım işin içine babannede el atınca ortaya modern olmayan durumlarda çıkabiliyo ama kıramıyorum iki gün sonra bişey olursa hatıra kalsın istiyorum

Canım benm çok iyi yapmışsın, zaten göze batan bi durum yokkk , sadece bazıları daha güzelll

Son düzenleme:
Hayırlı olsun tatlım benim. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin hepsi birbirinden güzel zaten önemli olan mutlu olmanızz.
Allahım tez vakkiitte tamamını erdirir inşallah

Tatlimmmmm çokkkk güzel hepsi bayada birşeyin varmış hanii :))
Ayrıca kahvalti takımı çokk güzel ona bayıldımmm.. Birde elektronikler kırmızı kırmızı cok uyumlu olmuşlar renkte harika..
Sevdiğinle güzel yuvanizda guzel günlerde kullanirsin ins tatlım heeepsini

Bebisiiim hepsi cok guzeeel
Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..
Topiginde hayirli ugurlu olsun bende bu kadar cok yok ya olanlari ve alacaklarimi bende paylasirim

inşallah canımmm çok teşekkür ederimmm bize gelindeee size kahvaltı takımlarımla kahvaltı hazırlıyımm

Bebisiiim hepsi cok guzeeel
Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..
Topiginde hayirli ugurlu olsun bende bu kadar cok yok ya olanlari ve alacaklarimi bende paylasirim

tatlım çok teşekkür ederimm ewett aldıkca koy sonradan resim çekmek çok zor oluyomus

tatlımmmm hepsi çok düzel
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah
bir şu askerlik bitsinde tüm çeyizler yerlerine ulaşsın dimi amaaaa o zman daha güzel olur

Gule gule kullann herseyy cok guzell.sac duzlestirici marka ne.bende alicamda kullanip memnun kalanlar varsa bana modelini soylermisinizz

bir şu askerlik bitsinde tüm çeyizler yerlerine ulaşsın dimi amaaaa o zman daha güzel olur

teşekkür ederim canım benimm inşallahh hayırlısıyla bitsede yerleşse herşey yerine :)

tatlım çok teşekkür ederimm ewett aldıkca koy sonradan resim çekmek çok zor oluyomus

Benim bide hem burdaki hemde hemde t.dagdaki evde o yuzden foto cekmek zor olur netten bulduklarimi koyarim..cok guzel bi yatak ortusu almistim ama fotosunu bulamiyorum netten
t.dagdaki evde oda t.daga gittigim gibi acip bakcam markasina modeline seri nosuna cartina curtuna
netten bulmaya caliscam koycam bebegim..
Gercekten ya kirmizi kirmizi elektroniklerin ne kadar guzel oyle albenili

Gule gule kullann herseyy cok guzell.sac duzlestirici marka ne.bende alicamda kullanip memnun kalanlar varsa bana modelini soylermisinizz

teşekkür ederim tatlım arzum iyonlu ben evdede kullanıyorum çok kullanışlı hem düzleştirip hem dalgalı yapıyorum hemde çok modern duruyo

Cansucum benim sac urunlerim babyliss ceyizlik degil ama suan kullandigim..tavsiye ederim cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…