Bunlarda benim cicilerimmm

misafir yemek takımım,çay setim,çkb takımım,bardak takımım,kahvaltı takımım çelik ve teflon tencere setlerim :)

çok güzeller.. zevkine uyumuna şapka çıkartırım..
Rabbim güzel günlerde kullandırsın inşallah..

kızlar yardım resimleri bi araya getiremiyorum düzenleme ve ekleme yapmak istiyorum ama olmuyo resimleri kopyalıp ilk sayfaya yapıştrdığımda resm görüntü olark çıkmıyo eklenti diye yazıyor bir türlü olmadı gitti nasıl çözücem bunu bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlarr bunlarda benim çeyizciklerim aklıma gelmeyen ve resimlerini bulmadığım bir sürü şey var bir araya toplamak çok zor gün geçtikçe aklıma geliyor paylaşmak istedim alışverişe doyamıyorum bu çeyiz olayı çok başkaymış her gördüğünü her beğendiğini almak ister mi insan aklımda kalmasın mantığıyla herşeyi almaya çalışıyorum şimdiden hepinize teşekkürler:):)

Eki Görüntüle 570050
Eki Görüntüle 570043

Eklentiler

• $tost makinemmm.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $kahve fincaným.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $krep tavam.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $wok tavam.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $romantik tavam.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $ikram seti.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 52
Tatlım son aldıkların da çok güzel. Güzel günlerde kullan :)

teşekkür ederim canım benim resimlerini buldukça ve aklıma geldikçe eklmeye çalışıyorum her ne kadar zorlnsamda paylaşmaya çalışıyorumm :)

amin inş.hepimize mutlu günlerde kullnmak nasip etsin inş.

Eki Görüntüle 572789

haftasonu dayanamayıp aldıklarımm :)resmini bulamadığım mor yağdanlığım da bunlara dahil artık kıyafet vb. şeylerden vazgeçtim tamamıyla çeyize odaklnmış durumdayım :)

Eklentiler

• $benim cici kalýplarým.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $canlarým benimmm.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 84
son aldıklarında çok güzeller canım mutlu mesut günlerde kullanırsın inş

bende bir mor aşığı olarak son aldıklarına bayıldım:)) hepsi çok güzel canım güle güle kullan
çok teşekkür ederim canım benim mutfağımı bütün plastiklerimi mor yapmaya karar verdimm ne görürsem alıyorum hemen :)

teşekkürler hepimize mutlu günlerde kullnmak nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…