Bunlarda benim cicilerimmm

az önce markafoni porland kampanyası ile aldıklarım en çok beğendiğim koleksiyon kaya & maya serisii

Kaya & maya 6'lı pasta tabağım, kaşıklığım, 2' li kahvaltı tabağım ve 6'lı meşrubat bardaklarım :)

kaya maya serisi çok tatlı canım aşk dolu sofralarda kullanmak nasip olsun inş

çok güzeller iyi mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle. bende çok begeniyorum kayamaya serisini almakta istiyorum ancak fiyatları biraz pahalı geliyor bana... daha evlilik tarihinede var belki ucuzlar yada başka markalarda üretirse ucuz olabilir diye kararsızım....

teşekkür ederim canım amin inş.:)

uzun zamndan beri aklımdaydı takipliyodum ve fiyatları hiç düşmedi aksinee arttı ve daha fazla beklemek istemedim anca internette kampanyası olduğunda normal fiyatlarından farkediyo ve o şekilde uyguna geliyor ama diğer türlü biraz zor gibi canım nette kampanyasını takiple derim

haftasonu dayanamayıp sevdiceğimle birlikte aldıklarımız kendimizi kaybettik desem yeridir :):) Eki Görüntüle 578877 Eki Görüntüle 578883 Eki Görüntüle 578882 5 adet kapaklı küçük saklama kabı .2 adet büyük kapaklı saklama kabı (hepsi mor kapaklı),tuğra desenli meşrubat bardaklarımız,siyah beyaz kahvaltı takımımıza uysun diye su bardaklarımız, günlük yemek takımına uygun bardak takımımız, rakı ve limonata bardaklarımızzz:), paşabahçe likör seti diye geçiyor kadeh ve karafımız,kahve yanına su bardaklarmız,french press setimiz ,zeytinliğimiz ve ikea mumluğumuz :) resimini bulamadığım kalpli peluş sıcak su torbamız da bunlara dahil :)

canım hiç porselen sepetinden alışveriş yapmadım güvenilir mi daha önce yapmışmıydın bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…