Bunlarda benim cicilerimmm

yaaa kaya mayayı kaçırmısımmm çokk seviyodumm tepsisi ne kadardı canım güle güle kullan bu arada

geçe hafta markafonideydi canım kampanyası orda yakaladım aldım aklımdakileri :) tepsisinin ne kadar olduğunu hatrlamıyorum canım ya :S ama baya bi indirimdeydi her ürünü teşekkürler canım benim sağol

canım hiç porselen sepetinden alışveriş yapmadım güvenilir mi daha önce yapmışmıydın bende alayım

canım inan bende hiç alışveriş yapmamıştım ama bunları gördüm çok beğendim şansıma artık dedim aldım ama bi kaç yerde yorum okumuştum sorunlu bi site değil diye aklımda kalmıştı umarım bi sorun yaşamam :)

bu kupaları çok beğeniyorum aşk dolu günlerde kullanırsın inş canım

ben çeyiz aldım bir dünya suan ewlıyım fakat hiç doymuyorum mutfak malzamelerıne gordukce canım gidiyo hepsini almak istiyorum

ben çeyiz aldım bir dünya suan ewlıyım fakat hiç doymuyorum mutfak malzamelerıne gordukce canım gidiyo hepsini almak istiyorum

ya canım öyle birşeymiş ki kendimi alıkoyamıyorum resmen ne görsem hemen alıyorum sürekli aklım bişeylerde kalıyo aldıkça kendimi çok mutlu hissediyorum keyifleniyorum hobi oldu bu bende resmen :)

hepside birbirinden güzel çok uyumlu almışın gerçekten çeyiz işi ince iş aslında güle güle kullanırsın inşallah sevdiceğinle

hepside birbirinden güzel çok uyumlu almışın gerçekten çeyiz işi ince iş aslında güle güle kullanırsın inşallah sevdiceğinle

çok teşekkür ederim canım benim fazlasıyla ince iş gerçkten bi o kadar da zevkli insan kendini kaybediyor :)

Amin inş. canımm

öğle arasında yürüyüşe diye çıkıpta alıp geldiklerim :) limon sıkacağım ve çerezliğim:)

o kadar çok beğendim ki 2 dir görüyorum ve resmen aklımdaa ama bu ay çok aştım kendimi yaa içim içimi yiyor altıncıcadde de kampanyası var 3 nün fiyatı 140 lira tutuyo avea kampanyasıyla 100 liraya geliyor annem eve almıycak artık :)

bence beğendiysen al içinde kalmasın alınan bir şekilde ödeniyor daha sonra iyiki almışım dersin. benim annemde bu aralar çok kızıyor daha bir şey alma diye ama durduramıyorum kendimi

bence beğendiysen al içinde kalmasın alınan bir şekilde ödeniyor daha sonra iyiki almışım dersin. benim annemde bu aralar çok kızıyor daha bir şey alma diye ama durduramıyorum kendimi

içimde kalmaz olurmu çok beğendimm hemde çokkk karar veremedim ama kesin alcam gibi görünüyor bu gidişle gerçkten benim annemde sürekli öyle diyor ama çok farklı bişi bu ya :)
sence hangi rengi daha çok hoş görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…