yaaa kaya mayayı kaçırmısımmm çokk seviyodummtepsisi ne kadardı canım güle güle kullan bu arada
canım hiç porselen sepetinden alışveriş yapmadım güvenilir mi daha önce yapmışmıydın bende alayım
bu kupaları çok beğeniyorum aşk dolu günlerde kullanırsın inş canım
bende o kupalardan ve çerezliklerinden kuzenime hediye etmiştim çok tatlılar aşkla kullan inş canım
teşekkür ederim canım benim Amin inş.:)
nasıl geldiler peki umduğun gibimiydi :)
canım ben a101 den almıştım bi ara gelmişti yakından da çok güzeller renkleri çok canlı
ben çeyiz aldım bir dünya suan ewlıyım fakat hiç doymuyorum mutfak malzamelerıne gordukce canım gidiyo hepsini almak istiyorum
hepside birbirinden güzel çok uyumlu almışın gerçekten çeyiz işi ince iş aslındagüle güle kullanırsın inşallah sevdiceğinle
o kadar çok beğendim ki 2 dir görüyorum ve resmen aklımdaa ama bu ay çok aştım kendimi yaa içim içimi yiyor altıncıcadde de kampanyası var 3 nün fiyatı 140 lira tutuyo avea kampanyasıyla 100 liraya geliyor annem eve almıycak artık :)
bence beğendiysen al içinde kalmasın alınan bir şekilde ödeniyor daha sonra iyiki almışım dersin. benim annemde bu aralar çok kızıyor daha bir şey alma diye ama durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?