Çok şekerler ya bence al az para verip içine sinmeyen bişi alacağına parayı kıy al :) çok da değil hani 100 tl bence
çok hoşlar gerçekten ama 100 tlde çok sanki ya pasta takımı falan alırsın o fiyata ya
Çok şekerler ya bence al az para verip içine sinmeyen bişi alacağına parayı kıy al :) çok da değil hani 100 tl bence
keramika kırmızı pasta tabakların geldi mi çok hoş gözüküyolar ne kadara aldın ve de verda saklama kapları nasıl kaliteli mi ya
bence hepsini siyah yada tam beyaz alma farklı farklı al zaten ikisinde de siyah beyaz karışık olduğundan sırıtmaz
Eki Görüntüle 582351 Eki Görüntüle 582352 Eki Görüntüle 582354 bu şekilde 3 leme yapabilirsin ama genede sen bilirsin
geldiler canım hepsi ve inan çok memnun kaldım siteden böyle bir paketleme beklemiyodum açıkçası çok özenli ve ilgililer sipariş verdim ertesi gün elimdeydi ürünler ben ilk olark pasta tabağı olark vermiştim sipariş sonra değiştirdim servis tabağı yaptım onları 6 lı kare servis tabağı kırmızı olarak 23,90 dı fiyatı canım resmini ekliyorum aldığım tabağın saklama kaplarımda dün geldi canım kızartma tencersyle takım yaptım onları onlrda gayet güzel kaliteli geldiler canım
Eki Görüntüle 582358
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım ikisindende istiyorum bende eninde sonunda alıcağımmm
ne demek canım herzamnsiteyi şiddetle tavsiye ederim canım ve çok şıklar yakından dahada bi güzeller 6 lı pasta tabağı 19,90 dı servis tabakları da 23,90 dı bende servis olarak aldım aklında kalmasın yavaş yavaş al :)
malum borçlar yakamızı bırakmıyoşubat gibi kendimi toparlıyorum o zaman tekrar hızımı artırıcağım şimdilik 100 tl lik şeyleri geçemiyorum bu ay aldım baya bişeyler önümüzdeki ay da bunlara bakıcağım çeyiz canavarı olduk çıktık nolcak bu halimiz bilmiyorum
kesinlikle öyle yaa her defasında bu ay hiç birşey almıycam diyorum rahatım diyorum yok yok olmuyor durmadan birşeyler alıyorum :)
gerçkten felaket bişeymiş bu çeyiz olayı sürekli aklımda birşeyler var onuda alcam bunuda alcam demekten sıyırdık iyicene
aynen şuanda bernardo romance yemek takımına takmış durumdayım ama alamıcağım gibi gözüküyor yatıyorum kalkıyorum onun hayalini kuruyorum
bu ay bişey almıcağım dedim 7 parça eşya aldım almıcam demicem bidaha
hep öyle oluyor canım yaa almıycam diyorsun 1 saat geçmeden hemen birşey almış oluyorsun:)
bernardo bana aşırı derecede pahalı geliyo canım inanılmaz derecede hele o kahvaltı takımları falan bir sürü eksik parça var takımın içinde bi dünya para diyolar ekstra alıyosun diğer parçaları çok pahalıya mal olmuş oluyor onun gibi bir sürü o tarz koleksiyonlar var iyicene araştır derim
ama o romance serisinin modelini çok beğeniyorum başka bi yerde o desen hiç görmedim günlük yemek takımı için 350 tl çok fazla 60 tl ye var güralların falan onlar çok güzel ama işte dediğim gibi gönlüm kaydı napalım bende bakar bakar iç geçiririmdışarı çıkmamaya gayret gösteriyorum artık az almak için
kesinlikle fazla yani bencede ama işte tercih almaya gücün varsa al ama bence boşver :)
ben öyle yaptım kütahya porselenin 6 kişilik yemek takımından 2 takım aldım 12 kişilik yaptım günlüğe ve 120 lira verdim ve modeli çok şık yani öle bişeylere bak sen bir sürü şey alıcaksın zaten ufak tefek dediklerimiz daha maliyetli oluyor o yüzden biraz dikkat etmek lazım aslında ama işte çok zor oluyor
doğru diyosun bende öyle düşünüyodum romance gorene kadar ama bende senın dedıgın gıbı yapıcam
tamm canım aldıklrnın hepsini paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?