duygu_28 uğur böceğim Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 210 3 68 Gaziantep 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_28 #1 ogluşumun oyuncak ayısından poşetlik yaptım, evde eski bi saat vardı bi reklam saatiydi kötü renklere sahipti onuda yapışkanlı folyo ile bu hale getirdim koltuklarım siyah beyaz uysun diye diğeride ayakkabı kutusunun yeni hali..
ogluşumun oyuncak ayısından poşetlik yaptım, evde eski bi saat vardı bi reklam saatiydi kötü renklere sahipti onuda yapışkanlı folyo ile bu hale getirdim koltuklarım siyah beyaz uysun diye diğeride ayakkabı kutusunun yeni hali..
minikedy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2011 424 0 96 Ankara 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_28 #2 Ellerinize sağlık süpper olmuş..
duygu_28 uğur böceğim Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 210 3 68 Gaziantep 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_28 #3 minikedy .!.: Ellerinize sağlık süpper olmuş.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim amatörce ama can sıkıntısına birebir
minikedy .!.: Ellerinize sağlık süpper olmuş.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim amatörce ama can sıkıntısına birebir