İlk yorum benden olsun canım. Herşeyin çok güzel. güle güle güzel günlerde kullan
Hayırlı olsun cnm topigin
Herbiri ayrı ayrı güzel ama tepsinee bayıldım cok hoşşş
cok güzel seyler var... bardaklarin mesela.. siyah olanlar
veya kahve fincanin ve su bardaklarin
yemek takimin... aslinda herseyin... ALLAH güle güle kullanmayi nasip etsin
yemek ve bardak takımı uyumuna bayıldm
güle güle kullan cnm her bişeyini,kısa sürede tamamlamak da nasip olsn inş, çeyiz çok bi süreç gerçektennn
çok güzeller güle güle kullanırsın inş cnm bişey sorucam turuncu seramik keramika fincanlrı nerden aldın canım benim setim varda sadece fincanları eksikte
çok ciciler cnm gulerek kullan inş
aslında set degıldı onlar turuncu seramık fırın kabım arkadasımdan hedıyeydı esseye yaptıgım gezılerden bırınde de turuncu bardakları gorunce bunlar benım olmalı dedım ve boylece takım oldular:))
bendede pasta tabakları soslukları kek tabagı şekerligi var bi tek fincanlarım yok markafonide denk geldi sadece güvenemedim.güle güle günlerde kullannn
essede hala olabılır bıldıgım kadarı ıle cok sık urun gamını degıstren bır marka degıl cunku.
istersen bır goz gezdır ıns bulursun takımın tamamlanır bende tabaklarını arıyorum ama aynı turuncuyu buluncam dıye ınat ettıkce tabı baya zor oluyor:26:
güle güle kullan canım çeyizlerini,hepsi güsel ama en çok siyah bardaklarına ve cam tepsine bayıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?