Güle güle kullan tatlım aldıklarını çok hoşlar.
teşekkürler canım:)
döküm siyah tencere ve tavalar esse den bır tek celık tencelerelerımı korkmazdan aldım.
döküm tencerelerı bulabılırmısın bılmıyorum ama tavaları klasık zaten hıc degıstırmıyorlar ama sana tavsıyem ındırımlerını takıp etmen
cunku esseden aldıgım tum tava ve tencerelerıme toplamda 200 tl verdım.ınanılmaz uyguna getırebılırsın alacaklarını ıns bulabılrısın ıstedıklerını
Kızlar bugun alısverıse cıktım aldıklarımı sızlere de gosterıyım dedım...
Eki Görüntüle 270415 (üzerindeki mor battaniyesinide aldım)
Eki Görüntüle 270416
canım esseden kırmızı döküm tencereleri beğendim hattaha indirmdeydi alsammı diyede pek düşünmedim alcam ama evde yer yok essede nasıl olsa hep indirime giriyor ama saol söylediğin için siyahlarda şekermiş canım
canım öncelikle güle güle kullan daysın coloursun galiba nereden bulabilirim istanbulda ben sen nereden aldın ve bir soru daha örgü battaniye tek satılıyormu ben set almak istemiyorum çünkü
çeyizini çok beğendim güle güle kullan. mudodan aldığın 4 kişilik günlük yemek takımından ben de kullanıyorum ama benim yaptığım hatayı sen yapma. makinede yıkadım ve ne yazık ki porselen değil de seramik olduklarından makinede sular içine işledi ve tabaklarım çizgi çizgi oldu. tupperware için de bu geçerli makinede yıkamak onlar için hiç iyi değilmiş deneyimle sabittir.
Hepsi biribirnden güzel canım ya tahmin ediyorum sende daha çooook güzel cici şeyler vardır :):):)allah devamını getirsin güle güle kullan inş.
kızlar bugun can sıkıntısından neler var neler yok dıye nete bakındım bıraz ve gozume cok ucuz bır kac bırsey carptı hep sızlerede gosterıyım dedım
bunu gıttıgıdıyordan 25 tl ye aldım
Eki Görüntüle 271417
bunuda 1.5 tl ye aldım
Eki Görüntüle 271416
bır kac parca daha bır sey var resımlerını bulurbulmaz ekleyecegım
bu arada markafonı ye bır bakın derım tac ta guzel ındırımler gercekten...
hayırlı uğurlu olsun canım zevkli ve ilginç şeyler bulmuşsuntuzluk muhteşem melek ve şeytan:))
çok guzeller canım...gule gule kullan ınsallah
kızlar bu sefer butcemde oyle bır delık actım kı kolay kolay kapanmayacak sanırsam ama gorunce bunlar benım olmalı dedım ve elım kredı kartıma dogru uzandı bırden
inş begenırsınız
Eki Görüntüle 273564 Eki Görüntüle 273565 Eki Görüntüle 273566
canım inşallah o delik hemencik kapanır ama değmiş çok güsel şeyler almışsın,güle güle kullanyeşil puantiyeli önlüğümüz aynı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?