Bunlarda benimkiler:))

canım esseden kırmızı döküm tencereleri beğendim hattaha indirmdeydi alsammı diyede pek düşünmedim alcam ama evde yer yok essede nasıl olsa hep indirime giriyor ama saol söylediğin için siyahlarda şekermiş canım

Kızlar bugun alısverıse cıktım aldıklarımı sızlere de gosterıyım dedım...

Eki Görüntüle 270415 (üzerindeki mor battaniyesinide aldım)
Eki Görüntüle 270416

canım öncelikle güle güle kullan daysın coloursun galiba nereden bulabilirim istanbulda ben sen nereden aldın ve bir soru daha örgü battaniye tek satılıyormu ben set almak istemiyorum çünkü

çeyizini çok beğendim güle güle kullan. mudodan aldığın 4 kişilik günlük yemek takımından ben de kullanıyorum ama benim yaptığım hatayı sen yapma. makinede yıkadım ve ne yazık ki porselen değil de seramik olduklarından makinede sular içine işledi ve tabaklarım çizgi çizgi oldu. tupperware için de bu geçerli makinede yıkamak onlar için hiç iyi değilmiş deneyimle sabittir.

evet canım days ın colours.
heryerde var battanıyeyı ayrı alıryorsun zaten ben evkurdan aldım nevresım takımı ve battanıyeyı katologta bu sekılde kombıne etmısler bende zaten alınacak barı bu olsun dedım.Eğer tek alacaksan cok guzel renklerı var turkuazına asık oldum fakat neyle kombıne edecegımı bulamadım

teşekkür ederim canım. bu arada ben tabakları kesın makıneye atardım ıyı kı soyledın oradakı kız yıkayabılırsın demıstıogrendıgım ıyı oldu elde yıkarım onalrı artık

Hepsi biribirnden güzel canım ya tahmin ediyorum sende daha çooook güzel cici şeyler vardır :):):)allah devamını getirsin güle güle kullan inş.

kızlar bugun can sıkıntısından neler var neler yok dıye nete bakındım bıraz ve gozume cok ucuz bır kac bırsey carptı hep sızlerede gosterıyım dedım
bunu gıttıgıdıyordan 25 tl ye aldım

bunuda 1.5 tl ye aldım
Eki Görüntüle 271416
bır kac parca daha bır sey var resımlerını bulurbulmaz ekleyecegım
bu arada markafonı ye bır bakın derım tac ta guzel ındırımler gercekten...

kızlar resımlerın fıyatlarını karıstırmısım
tam tersı olacak pılav dzeltıcı 1.5 tl salata setı 25 tl

hayırlı uğurlu olsun canım zevkli ve ilginç şeyler bulmuşsuntuzluk muhteşem melek ve şeytan:))

kızlar bu sefer butcemde oyle bır delık actım kı kolay kolay kapanmayacak sanırsam ama gorunce bunlar benım olmalı dedım ve elım kredı kartıma dogru uzandı bırden
inş begenırsınız

Eklentiler

• $carinaymkset.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 58
canım inşallah o delik hemencik kapanır ama değmiş çok güsel şeyler almışsın,güle güle kullanyeşil puantiyeli önlüğümüz aynı bu arada

inş canım kapanmıyacagını bılsemde alırdım amabır de ındırıme gırmıs kı sorma zaten en son kasaya geldıgımde ben bukadar sey aldım mı dedım kendıme
demek kı zevkımız yanıymıs ne guzel ben fıyatını gorunce kırmızısınıda aldım onlukler 9.90 a dusmus keten olanıda alıcaktım annem dur napıyosun dedı bıraktım
Annee durdurma benı ne cıcı seyler var baksanaa dıye dıyee bardaklara yuruyodum en son
Sadece 15 dk magazada durdum Allahtan annem benımle alısverıs konusunda tecrubelı hemen cıkardı alıcaklarımızı alınca benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…