Bunlarda benimkiler:))

güle güle kullan canım..kırmızılı önlüğüde beğenmiştim ama mutfağımı yeşil düşündüğümden almadım,bi tek yeşil puantiyeliyi aldım gerçi önlük kullanacağımı çok düşünmüyoum ama

bunların hepsine bayıldım,nerden aldığnı ve fiyatlarını yazabilir misin acaba

tabıkı yazarım bernardodan aldım canım
onluk takımı 9.90 tl
yemek takımı 150 tl
supla 59 tl
peçeteliklerim 59 tl
su takımını hatırlamıyamadım faturamı bulur bulmaz yazacagım

bende pek dusunmuyorum acıkcası ama dayanamadım.
Mutfagım benımde turunculu yesıllı olacak sanırım ama alısverıste kendımı kaybedıyorum mesela suanda kırmızıyı neden aldım o ketenı neden ınatla ıstedım onu dsunuyorum olmazsa bırıne hedıye verırım dıye de avutuyorum kendımı

doğrusun valla canım,bende kaybediyorum kendimi alışveriş söz konusu olunca,turuncu da olacaksa mutfağında kırmızı önlükte uyar sorun olmaz bence hediye falan verme kimseciklere

doğrusun valla canım,bende kaybediyorum kendimi alışveriş söz konusu olunca,turuncu da olacaksa mutfağında kırmızı önlükte uyar sorun olmaz bence hediye falan verme kimseciklere

bakalım artık daha ortada mutfak yok once bır mutfak netlessın ona gore ceyızımı elden gecırırım artık ne hedıye verıcem nelere kıyamayıp saklıycam ozaman bellı olacak fazladan duracagına ıhtıyacı olan bırıne verırım belkı :26:

mantıklı tabi ama ben kendime beğenerek birşey aldıysam başkasına veremiyorum ya ondan öyle dedim

pecete halklarından ardaklarına varana kadar cok guzel ınsallah hayatnın gerı kalanıda cok guzel gecer

güle güle kullan canım bir sürü aynı şeyimiz war:)ama o beyazz yastık kılıflarına bayıldımmm bende istiyorumm:89:nerdenaldığını öğrenebilir miyimm

bu msj aslında "sahtesari" isimli kullanıcıya göndermeye çalışıyordum ama 50 msj göndermeden olmuyormuş...

sayın sahtesari; çeyizinizdeki zenci müzisyen biblosunu nereden aldığınızı soracaktım...benim için çok önemli...

satmayı düşünüyorsanız o da olur:)))

LÜTFEN....

Ne kadar güzel ve zevkli şeyler güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…