hayatım ben her sabah önünden geçiyorum işyerimin köşesinde sayılır:)
pamuk şekerden biraz koyu yok böyle fuşya değil tabiki yaa
ben banyomu pembe yapmayı planlıyorum aşkoşada söledim uyar dedi oda lilayı çpk sever bende 2rengi birbirne çok yakıştırırım makineyi alsam dolaplar beyaz ohh miss başka aksesuara gerek yok
ama inş.alabilirimhaberin olursa söle cnm emi ist.dasın dimi?
Sık sık görüyosun yani desene
Pembeyle lila uyumu hoş duruyo canım yakışıyo ikisi birbirine haklısın. İnşallah herşey gönlünce olur.
Fiyat konusunda mı haberim olursa söyliyim canım anlamadım :44: ben istanbuldayım evet
sağol canım beni unutma hbaer verirsin emi
amin hepimizin cnm
Sitesine üye olsana canım fiyatlarda değişiklik olunca mail gelir. Daha rahat edersin. Benim pek haberim olmaz çünkü fiyatları takip etmiyorum. :26:
sitesi derken arçelik.com a mı cnM?
inşallah cabucak kavusursun canımmmmyine de bizden once kkullanmaya baslarsın zaten ben alsam da 1 yıl sonra baslıcam kullanmaya
senden alırız yorumları
Bakarsın ben sizden alırım yorumlarıÇünkü bizimde yaklaşık 1 seneyi bulucak gibi
Hayır canım Beyaz Eşya Arçelik 8127 NP Çamaşır Makinesi - arcelikal.com bak bu istediğin makinenin linki. 'Fiyatı düşünce haber ver' yazıyor canım sağ tarafta oraya tıklıycaksın. Ad-soyad, Mail adresi, telefon numarası da istiyor ama.. Büyük ihtimal arayarakta haber verilebilir. Tlf numaranı vermek istemiyosan no.yu vermeden mail adresinle bi dene bakalım kabul oluyo mu?
sağol hayatım ya tşk.ederim
Rica ederim canım ya ne demekTlfn no.sunu vermeden oldu mu? :44:
aaa senin de var mı o kadaaar ben bu yıl evleniosun diye dusunmustum hep
nasipse seneye haziran 9 da evleniyorum bennn, benden sonra evlenirsen ben yaparım tabi ki yorum seve seve
olmadıama verdim umarım bişicik olmaz:44:
ßişey olmaz canım arçeliğin sitesi, çokçası sık sık ararlar sinir olursun
bende sana havale ederim direk yeşim hn.merak ediyordu bu ürünü ben arkadaşıyımda ben size topik adresini veriyim derimmmm
Olur canım bana uyar
yok canım olurmu öyle şey espürük baptım:76:
Gerçek olamazdı zatenadamlar kk dan beni bulmakla mı uğraşcaklar çok mühim ulaşılmaz biriyim ya, devlet bakanı sanki mübarek Buarada ürün indirime girerse yaz buraya canım haberimiz olsun belki almak isteyen olur
yeşimmmmmmmm
aradılar puahahahhaaaaaaa
Şaka mı yapıyosun gerçek mi anlayamadım :44: Bi üzülmüşsün bi gülmüşsün kafam allak bullak oldu neler oluyo kız anlatsana
Evet canım benimde var daha..
Beyaz eşyayı aldık ama mağazada durucak eve geçene kadar.
Seneye haziranı bulmaz bizim nasipse 2013ün nisan ayı olur en geç.
İnşallah pişman olmayız aldıklarımızdan. Kullanan kimse de yok heralde kullanıcıdan henüz yorum alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?