Bunlarda bizim beyaz eşyalarımız Sizce nasıl ¿?

Sık sık görüyosun yani desene
Pembeyle lila uyumu hoş duruyo canım yakışıyo ikisi birbirine haklısın. İnşallah herşey gönlünce olur.
Fiyat konusunda mı haberim olursa söyliyim canım anlamadım :44: ben istanbuldayım evet

sağol canım beni unutma hbaer verirsin emi
amin hepimizin cnm

inşallah cabucak kavusursun canımmmm yine de bizden once kkullanmaya baslarsın zaten ben alsam da 1 yıl sonra baslıcam kullanmaya

senden alırız yorumları

Bakarsın ben sizden alırım yorumları Çünkü bizimde yaklaşık 1 seneyi bulucak gibi

Bakarsın ben sizden alırım yorumları Çünkü bizimde yaklaşık 1 seneyi bulucak gibi

aaa senin de var mı o kadaaar ben bu yıl evleniosun diye dusunmustum hep

nasipse seneye haziran 9 da evleniyorum bennn, benden sonra evlenirsen ben yaparım tabi ki yorum seve seve

aaa senin de var mı o kadaaar ben bu yıl evleniosun diye dusunmustum hep

nasipse seneye haziran 9 da evleniyorum bennn, benden sonra evlenirsen ben yaparım tabi ki yorum seve seve

Evet canım benimde var daha..
Beyaz eşyayı aldık ama mağazada durucak eve geçene kadar.
Seneye haziranı bulmaz bizim nasipse 2013ün nisan ayı olur en geç.
İnşallah pişman olmayız aldıklarımızdan. Kullanan kimse de yok heralde kullanıcıdan henüz yorum alamadım

Son düzenleme:
yok canım olurmu öyle şey espürük baptım:76:

Gerçek olamazdı zaten adamlar kk dan beni bulmakla mı uğraşcaklar çok mühim ulaşılmaz biriyim ya, devlet bakanı sanki mübarek Buarada ürün indirime girerse yaz buraya canım haberimiz olsun belki almak isteyen olur

yeşimmmmmmmm
aradılar puahahahhaaaaaaa

Şaka mı yapıyosun gerçek mi anlayamadım :44: Bi üzülmüşsün bi gülmüşsün kafam allak bullak oldu neler oluyo kız anlatsana

ciddiyim aradılar
ama bu ürünümüz yeni indirim yok dediler
bende arkadasım almış hükümet indiriminden didim olabilir ama şu ara olmaz dediler

sen benden kıdemli olcaksın o zamannnn ben senden alıcam inşallah yorumları

modelini bilmiorum ama teyzem almıs bosch bulasık makinesi 4 ay once dun konustuk cooook memnunum oburu makine değilmiş valla yeni anlıyorum dedi

eskisi arceligindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…