ciddiyim aradılar
ama bu ürünümüz yeni indirim yok dediler
bende arkadasım almış hükümet indiriminden didim olabilir ama şu ara olmaz dediler
Vaay hemen aradılar ne kadarda hızlılarmış
Hmm.. Anladım canım zaman geçtikçe yeni modeller çıktıkça indirim giricek o zaman. Sen ne zaman evleniceksin belli mi canım tarih? Eğer daha zaman varsa acele etme.
Buarada bizim aldığımız bordo ama modeli aynısından değil canımHemen arayıp bilgi vermelerine çok şaşırdım
sen benden kıdemli olcaksın o zamannnnben senden alıcam inşallah yorumları
modelini bilmiorum ama teyzem almıs bosch bulasık makinesi 4 ay once dun konustuk cooook memnunum oburu makine değilmiş valla yeni anlıyorum dedi
eskisi arceligindi
biz inş.kısmetse 2013 ekim gbi ev borcuna girdi eli olu bağlı bişşey yapamıyor maaşı yetmiyor bakalım ne olacak halimiz cnm
ev 2013 eylül teslim bu arada ondan zaten parada yok bilmiyoruz ki:44:
gule gule kullan cnm..beyaz esyalarımın hepsı bosch..bulasık mak.dısında hepsınden memnunum..
Sağol canım. Peki bulaşık makinesinden neden memnun değilsin? :105:
canım ldıgım ılk sene bozuldu servıs cagırdım ..
sımdıyse pek guzel yıkamıyor ıstedıgım gıbı degıl yanı:)
bizde beyazesyadan baslamistik :))) gecenlerde yatak odasi takimimi filanda aldik :))
bosch gercekten super bir markabegenecegini dusunuyorum bende ordan aldim tum beyaz esyalarimi.
gule gule kullanmayi nasip etsin rabbim.
yaaa arkadaslarım benm yorumlarımı beğenin yoksa konuyu kaçırıorum bulamıorum daha:)) beğenildiğinde direk ordan tıklayıp griorum:))beyaz eşyalar şans işi bncede inşallah hiç birimizinki sorum yaratmaz... ee kimler evli kmler evlencek bakalım :) bn 11 aylık evliyim haziranda 1 yıl olcak kısmetse:)
Senin ne gibi sorun çıkardı? Ayrıca hangi marka kullanıyorsun canım. Buarada benim şubat-martı bulucak büyük ihtimal
şimdi grdüm yok sorum çıkarmadı bnmkiler ama genel anlamda şans işi diorum :)) bnm siemens beyaz eşyalarım
Dediklerinizide dikkate alarak ufak bi değişiklik yaptık
Eki Görüntüle 710149 Eki Görüntüle 710150 Eki Görüntüle 710151
Eki Görüntüle 710152 Eki Görüntüle 710153 Eki Görüntüle 710154
ve hepsi beyaz olduayrıca bu fırını daha çok sevdim
Bi tek çamaşır makinem farklı oda zaten diğerlerinden ırak bi yerde olcak
Eki Görüntüle 710156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?