Bunlarda bizim beyaz eşyalarımız Sizce nasıl ¿?

ciddiyim aradılar
ama bu ürünümüz yeni indirim yok dediler
bende arkadasım almış hükümet indiriminden didim olabilir ama şu ara olmaz dediler

Vaay hemen aradılar ne kadarda hızlılarmış
Hmm.. Anladım canım zaman geçtikçe yeni modeller çıktıkça indirim giricek o zaman. Sen ne zaman evleniceksin belli mi canım tarih? Eğer daha zaman varsa acele etme.
Buarada bizim aldığımız bordo ama modeli aynısından değil canım Hemen arayıp bilgi vermelerine çok şaşırdım

biz inş.kısmetse 2013 ekim gbi ev borcuna girdi eli olu bağlı bişşey yapamıyor maaşı yetmiyor bakalım ne olacak halimiz cnm
ev 2013 eylül teslim bu arada ondan zaten parada yok bilmiyoruz ki:44:

Çok iyi o zaman ya. Sevindim valla inşallah bizde sorunsuz kullanırız. Benim babamların evdeki de bosch bulaşık ve buzdolabı. Gerçekten tıkır tıkır çalışıyo makineler kaç sene oldu hiç sorun yaşanmadı maşallah Arçelik eskiden sağlammış ama şimdi ki ürünleri için kimse aynı şeyi söyleyemiyo :18:

biz inş.kısmetse 2013 ekim gbi ev borcuna girdi eli olu bağlı bişşey yapamıyor maaşı yetmiyor bakalım ne olacak halimiz cnm
ev 2013 eylül teslim bu arada ondan zaten parada yok bilmiyoruz ki:44:

O zamana kadar kesin indirime girer canım bu model. Yenileri çıktıkça mutlaka düşücektir fiyatlar. Bizde işte beyaz eşyalarımızı aldık 5.300 falan tuttu hepsi. Daha bir sürü şey var alıncak bir de tadilat falan :44: Allah yardımcımız olsun ne diyim :18:

Bu beyaz eşyalardan kullanan yok mu kızlar? yada bilgisi olan.. :26:

güle güle kullan canım eşyalarını.
benim bütün beyaz eşyalarım bosch. hepsinden memnunum bi sıkıntısı olmadı şimdiye kadar.
Sadece ocaklarımız aynı seninle. diğerleri farklı model..
ben memnunum insallah sende memnun kalırsın.

gule gule kullan cnm..eyaz esyalarımın hepsı bosch..bulasık mak.dısında hepsınden memnunum..

canım ldıgım ılk sene bozuldu servıs cagırdım ..
sımdıyse pek guzel yıkamıyor ıstedıgım gıbı degıl yanı:)

Canım şansına öyle olmuş sanırım. Babamların evdeki de bosch gayet iyi bi makine kaç senedir kullanıyolar hiç sorun çıkarmadı. İnşallah benim şansımada sağlam çıkar ürünler. Ayrıca güzel yıkamıyo diyosun ya canım kullandığın tablet markasıda çok fark ediyor.

bizde beyazesyadan baslamistik :))) gecenlerde yatak odasi takimimi filanda aldik :))

bosch gercekten super bir markabegenecegini dusunuyorum bende ordan aldim tum beyaz esyalarimi.

gule gule kullanmayi nasip etsin rabbim.

bizde beyazesyadan baslamistik :))) gecenlerde yatak odasi takimimi filanda aldik :))

bosch gercekten super bir markabegenecegini dusunuyorum bende ordan aldim tum beyaz esyalarimi.

gule gule kullanmayi nasip etsin rabbim.

Beyaz eşyadan başlamak en güzeli sanırım :)
Seninde aldıklarını rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım inşallah bütün aldıklarımızdan memnun kalırız ve ağız tadıyla kullanmayı nasip eder rabbim

aminnnn canım benim. :))) hepimiz mutlu oluruz inş. allahım sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

Senin ne gibi sorun çıkardı? Ayrıca hangi marka kullanıyorsun canım. Buarada benim şubat-martı bulucak büyük ihtimal

şimdi grdüm yok sorum çıkarmadı bnmkiler ama genel anlamda şans işi diorum :)) bnm siemens beyaz eşyalarım

Sanki sen öyle yazmıştın
Ben nerden uydurmuşum sorun çıkardığını
Aman neyse inşallah çıkarmazda bundan sonra
Şans işi evet ben yandım o yüzden şansıma pek güvenmemde
Hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah rabbim

bosh iyi bir tercih
biz de hepsini bosch aldık hepsinden çok çok memnunum, sadece buzdolabım samsung o da gayet iyi
çamaşır makinasını keşke arçelik almasaymışsınız, ben kullanan kimseden iyi birşey duymadım

güle güle kullan canım eşyalarını.
yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacağım. ankastren inoks. diğerleri beyaz. hepsini inoks alsaydın keşke. bütünlük olurdu. hala değişme şansın var düşün derim
benim evim kira olmasına rağmen hepsini gri aldım. buzdolabı ve bulaşık makinesinde hiç problem yok temizliği gayet rahat 2 yıldır kullanıyorum

Dediklerinizide dikkate alarak ufak bi değişiklik yaptık

ve hepsi beyaz oldu ayrıca bu fırını daha çok sevdim

Bi tek çamaşır makinem farklı oda zaten diğerlerinden ırak bi yerde olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…