Çok sağolun
Herkes boschu tavsiye etti. Bi tek çamaşır makinesi arçelik oldu oda renginden dolayı tercihim oldu. inşallah sorun yaşamayız
1 ay kaldı kullanmamıza
Çok sağolun
Herkes boschu tavsiye etti. Bi tek çamaşır makinesi arçelik oldu oda renginden dolayı tercihim oldu. inşallah sorun yaşamayız
1 ay kaldı kullanmamıza
evet canım şans işi biraz bu işler mesale benim bulaşık makınası ara sıra bardakları tabakları kırıyor aynı makıneden yengemde ve ablamda var onlarda sorun yok . keşke herşey eşya gibi olsa allah sağlık sıhhat versin memnun kalmazsan degiştirsin tatlım
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, çok sağolun :) Çamaşır makinası için niye bu renk aldın diyenler çok oldu resmini görüpte.. alışılmamış olduğu için biraz garip gelebiliyor.. ama benim çok içime sindi değişikliği severim hiçte pişman değilim. iyiki onu tercih etmişim:)
son hali bu şekilde oldu beyaz eşyalarımın değişiklik yaptık ufak.
1. sorunuza cevap veriyim evvela. sağ tarafta kullanmak daha rahat olur. önde olduğu zaman temizlik açısındanda kullanım açısındanda daha zor olur diye düşünüyorum. el altında olduğu için ocağa dökülen düğmelerede dökülebilir. benim ocağım çok lüks bi ocak değil zaten ama cam siyah ocakta alsam sağda tercih ederdim. görsellik olarak önde olması daha lüks görünüyo tabi orası ayrı:)
2. si boschla siemens aynı fabrikada üretiliyor sanırım. öyle duymuştum. çevremde bosch kullanan çok var. kimseden bi sorun duymadım bugüne kadar. aynı şekilde babamların evindede bosch bulaşık makinası ve buzdolabı kullanılıyor. kaç yıl oldu maşallah hala ilk günki gibi... kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum. çoğu kişi boschu tavsiye etti tecrübelere dayanarak tereddütsüz onu seçtik. inşallah şansımızda iyi gider beyaz eşyada:)