bunlarda evrekanın çeyizleri:)

evreka35

30.07.2011
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
2.130
8
116
İzmir
10 SAYFADADA KOLTUK TAKIMIM VAR :)

DİĞERLERİNİDE MOBILYACI YAPINCA EKLİCEM ŞİMDİLİK YATAK ODAM VE MİSAFİR ODASI KOLTUK TAKIMIM VAR YEMEK TAKIMMIM VE KÖŞEM KOLTUK TAKIMIMI İNŞ EVİMDE ÇEKER GÖSTERİRİM :)

nevresim takımlarım:))

saten nevresim takımım:)

Pike takımım:)

uyku setim:)

Ütüm:))

teflon tencere setim:)

Yatak odam:))

Son düzenleme:
şimdilik bulabildiklerim bu kadar daha evde bir sürü şey varda onları fotoğrafını çekmem lazım :)))

Hepsi birbirinden harika çok beğendim çok zarif şeyler almışsın iyi günlerde kullan bişey kalmamış az kalmış:

Hepsi birbirinden harika çok beğendim çok zarif şeyler almışsın iyi günlerde kullan bişey kalmamış az kalmış:

saol canım evet azcık birşey kalddı zaten son bir ay ev tut ev yerleştir o şekilde geçecek hemen hemen herşeyimizi aldık bir halı perde kaldı onuda ev tutulduktan sonra kısmetse. hafta sonuda mobilyaların kumaş seçimlerine gitcem ordan onların fotolarınıda çekerim gizlice :) senin düğün ne zaman canım

canım al senin olsun düğün 30 temmuzda canım az kaldı vallaa 102 güncük senin ne zaman ben çok heyecanlanıyorum yaaa :18:

205 gün var canım 11.11.2011 de

Bende heyecanlanıyorum arada geliyorlar böyle napacaksın..

Bu arada elektrik süpürgemiz aynı

Son düzenleme:

Evet son bir ay zorlu geçer halı perde olayı var son zamanda yorgunluk olur ama tatlı yorgunlukbenim Eylül'de daha var ama çok eksik bırakmak istemiyorum beyaz eşyalarımızdan Buzdolabı ve bulaşık makinemiz aynı iyi günlerde kullanalım

valla tatlı geçecekte çalışıyorum bir haftasonuyla işte yapabildiğimiz kadar yapcaz :18: oyüzden herşey aldık gelinliğimi diktiriyorum fotoğraçıyı kuaförümü bile ayarladım düşün şimdiden bir an diyorum biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…