bunlarda evrekanın çeyizleri:)

sewindm cnm Allah yardm edıor yuva kurana :)

Çoğu eşyanızı çok beğendim.Benim zevkime yakın şeyler. =) Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.

hayırlı uğurlu olsun canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah
yalnız beyaz eşya linklerin gitmiş onlara bakamadım .

Sarevin pike takımına bayılıyorum çok hoş güle güle kullan çeyizlerini ağız tadıyla inşallah beyaz eşyalarının resmini buraya eklersen çok daha iyi olur boschun sayfası açılmıyor göremedim:26:

linkte ggözkmüyormuş bunlarda beyaz eşyalarım

buzdolabım

çamaşır makinemm

bulaşık makinemm

set üstü ocağım

fırınım

led tvm

ses sistemim

[

saol canım seninkilerede baktım hepsi çok güzeller çok beğendim mutlu günlerde kullanmak nasip eder inş allahım hepimize

gördüm canım bulaşık makinemiz aynı zaten zaten beyaz eşyada en iyisi güzeli ve sağlamı bosch ve siemens

İnşallah öyledir bozulmadan kullanırız uzun süre bu elektronikler şans işi eve sigorta yaptırmayı düşünüyormusun bizim öyle bir düşüncemiz var ama bakalım

İnşallah öyledir bozulmadan kullanırız uzun süre bu elektronikler şans işi eve sigorta yaptırmayı düşünüyormusun bizim öyle bir düşüncemiz var ama bakalım

evet şans ama ben hep iyi şeyler duydum bosch hakkında canım sigortayı düşünmedim canım o nasıl oluyor bilmiyomki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…