Bunları duyacağımı tahmin etmezdim...

Süper. Paragraf paragraf yazmaya gerek yok. 2 kelime de iş görüyor işte.
Bu tarz birinin psikolojimi ne kadar bozduğunu bilmeden yorum yapıyorsunuz haklısınız elbet dediklerinizde ama zaten devam edeceksem olsam ben de buraya yazmaz kimseye anlatmazdım. Buraya yazmamın nedeni de destek almaktı yazılanlar ile boşuna üzüldüğümü bir kez daha anlamaktı

Yalan söylemiş bence. Annesi babasını falan aldatmamış eski sevgilisi bunu aldatmış. Sana öyle söylerse tepki göstereceğinden böyle söylemiş.

Öz annesine iftira atan bir herifin nesine yumusamayi düşünüyorsun?

Yalan söylemiş bence. Annesi babasını falan aldatmamış eski sevgilisi bunu aldatmış. Sana öyle söylerse tepki göstereceğinden böyle söylemiş.

Öz annesine iftira atan bir herifin nesine yumusamayi düşünüyorsun?
Annesi aldatmış babasıyla tanıştığımda babası da anlatmıştı neler yaşadıklarını oğlum o kadının yaptıklarından sonra böyle oldu demişti annesinin aldattığı adam da zaten çocuğa sürekli mesajlar atıyordu annen benimle birlikte oldu tarzında bir ton küfürlü hakaretli mesajlar. Zaten bunları gördükçe ayrılamadım sanırımyaşadıkları zor diye düşünmüştüm destek olmalıyım diye düşünmüştüm ama annesi benim kadar düşünmezken ben boşuna kendimi paralamışım

Annesi aldatmış babasıyla tanıştığımda babası da anlatmıştı neler yaşadıklarını oğlum o kadının yaptıklarından sonra böyle oldu demişti annesinin aldattığı adam da zaten çocuğa sürekli mesajlar atıyordu annen benimle birlikte oldu tarzında bir ton küfürlü hakaretli mesajlar. Zaten bunları gördükçe ayrılamadım sanırımyaşadıkları zor diye düşünmüştüm destek olmalıyım diye düşünmüştüm ama annesi benim kadar düşünmezken ben boşuna kendimi paralamışım

:kusmuk:
Ne biçim bir aile ? Bir adam bu tür şeyleri neden oğlunun sevgilisine anlatır?
Madem oğlun manyak, biriyle sevgili olmasına izin vermek yerine tut kolundan psikologa götür.
Annesi de fırsat bu fırsat sadece ben yapmıyorum ayağına kendini aklamaya çalışmış.
Hepsi senin üzerinde egosunu tatmin edecekmiş. Bu psikopat ile aynı ortamda bile bulunmamalısın.

Psikolojisi bozulduysa düzeltmenin yolunu bulsun. Başka bir masumun psikolojisini bozmaya hakkı yok !

:kusmuk:
Ne biçim bir aile ? Bir adam bu tür şeyleri neden oğlunun sevgilisine anlatır?
Madem oğlun manyak, biriyle sevgili olmasına izin vermek yerine tut kolundan psikologa götür.
Annesi de fırsat bu fırsat sadece ben yapmıyorum ayağına kendini aklamaya çalışmış.
Hepsi senin üzerinde egosunu tatmin edecekmiş. Bu psikopat ile aynı ortamda bile bulunmamalısın.
Psikolojisi bozulduysa düzeltmenin yolunu bulsun. Başka bir masumun psikolojisini bozmaya hakkı yok !
Ailesindeki herkes kendi derdindeydi gerçekten. Babası sürekli psikoloğa götüreceğim dedi ama yapmadı çok şükür ki hepsinden kurtuldum

Once bi silkelen kendine gel.O kadin sana o.. diye bagirirken acaba hangimiz o.. diyeydinya.Terbiyesiz kadin once kendine baksin.Okulda degil muhattap olamayi gorunce yolunu degistir.Ne kadar seviyesiz bir aile seni annen elalemin cocuklari itsin kaksin edepsiz analari hakaret etsin diyemi dogurdu kendine saygin olsun azcik sana bunlarin yapilmasina izin verme

Oha aileye bak..ve sen de bu aileye gelin mi olacaktin?

Off ben çok üzüldüm. Bu ana oğul kimin başını yakacaklar acaba :(

Neyse siz kendinizi kurtarmışsınız, yolunuza gidin.
Umarım bir sonraki talihsiz de görür gerçek yüzlerini de o da kurtarır kendini.

Yumuşar ve geri dönerseniz sizden daha gurursuz, onursuz biri yoktur. Azıcık saygınız olsun kendinize ayıptır ya. 😲

Bu hakaretleri işittikten sonra nasıl yumuşama ihtimaliniz olabilir. Aklım almadı.

Annesi hakaret etmese bile eski sevgilinizin tavırları kabul edilebilir cinsten değilmiş zaten.

bana da barışacaksın gibi geldi ama sakın yapma.
3 ay üzülmeyelim die çok hatalar yapıo insan ama mantıklı bakarsan geçio sonuçta 3 ay acı bunalım mutsuzluk, geçio bi şekilde. yapmaa tatlım yapma

Yumuşar ve geri dönerseniz sizden daha gurursuz, onursuz biri yoktur. Azıcık saygınız olsun kendinize ayıptır ya. 😲
Bu hakaretleri işittikten sonra nasıl yumuşama ihtimaliniz olabilir. Aklım almadı.

Annesi hakaret etmese bile eski sevgilinizin tavırları kabul edilebilir cinsten değilmiş zaten.
Umarim olmaz ama sen yumuşayıp barisirsin onunla.
bana da barışacaksın gibi geldi ama sakın yapma.
3 ay üzülmeyelim die çok hatalar yapıo insan ama mantıklı bakarsan geçio sonuçta 3 ay acı bunalım mutsuzluk, geçio bi şekilde. yapmaa tatlım yapma

Yumuşamadan korkuyordum ancak öyle olmadı. Buraya konu açtıktan 1 saat sonra falan bana mesajlar attı ama hiçbirine dönmedim içimde en ufak bir yumuşama olmadı. Okulda gördüğümde de yolumu değiştireceğim. Annesinin söyledikleri inanın aklımdan çıkmıyor. Ne oğlu ne annesi o kadar terbiyesiz insanlar ki onların içine gireceğime hayatım boyunca yalnız kalmaya razıyım.

Yumuşamadan korkuyordum ancak öyle olmadı. Buraya konu açtıktan 1 saat sonra falan bana mesajlar attı ama hiçbirine dönmedim içimde en ufak bir yumuşama olmadı. Okulda gördüğümde de yolumu değiştireceğim. Annesinin söyledikleri inanın aklımdan çıkmıyor. Ne oğlu ne annesi o kadar terbiyesiz insanlar ki onların içine gireceğime hayatım boyunca yalnız kalmaya razıyım.
Canim insanlar kolay kolay değişmezler. O da degismez.

Her günkü kavgalarımızdan birini ediyorduk. Televizyon izlerken mesajlaşıyorduk ve bir adama çok sinir olduğumu söyledim tvdeki. Bana çok fena kızdı bir adamdan ona nasıl bahsedebilirmişim. Özür dilememi söyledi

kardeşim sırf bunu sadece okuyan biri bile sana dengesizden kurtul der
anası da ayrı problem
armut dibine düşer hesabı
değil evlenince evlenmeden dövmeye başlar seni
arkadaşların kalmaz etrafında
bu adam seni onsuz nefes aldığın için bile suçlar

kardeşim sırf bunu sadece okuyan biri bile sana dengesizden kurtul der
anası da ayrı problem
armut dibine düşer hesabı
değil evlenince evlenmeden dövmeye başlar seni
arkadaşların kalmaz etrafında
bu adam seni onsuz nefes aldığın için bile suçlar
Onla olduğum süre boyunca zaten bütün arkadaşlarım ayrıl dedi hepsinden uzaklaştırdı beni onlarla dışarı çıkmak isteyince biz birlikte zaman geçirelim bana ayıp ediyorsun diyip yavaş yavaş herkesle bağımı koparmıştı

Dün attığı mesajlar sonucunda ( attığı mesajlardan anladığım henüz bittiğini anlamamış ve basit bir kavga sanmış) ve okulda da yanıma gelmemesi için annemlebirlikte aradık. Annem konuşup annenin dediklerini ve yaptıklarını babası da ben de biliyoruz daha fazla rahatsız etme diyecekti çünkü dediğim gibi okulda da yanıma gelmesini veya herhangi bir şekilde annesiyle muhattap etmesini vs asla istemiyordum. Ancak nasıl bir düşüncedeyse bana mesajları atıp atıp aramadan engellemiş ben de mesaj attım engelimi açsana konuşmamız lazım diye telefonu ben açacak anneme verecektim. Ancal sonrasında ne bir arama ne bir mesaj olmadı. Ben de en sonunda engelledim. Sizce mesajdan annemin konuşacağını kesinlikle bittiğini yazmalı mıyım yoksa hiçbir şekilde muhattap olmamak en iyisi mi ?

Back
X