Bunları duyacağımı tahmin etmezdim...

Kadın sana or*spu demiş sen hala neyin peşindesin? Ben olsam o kadını dava bile ederdim. O laf yenilecek yutulacak bir laf değil. Bildiğin namusuna şerefine laf etmiş ve sen susmuşsun?

Aynen valla hakaret davası bile açar insan ama sırf bir daha yüz göz olmamak için bile uğraşmaya değmez.

Neden onu heryerden engellemekle baslamiyorsun yeni hayatina?
Adamin mayasi belli. Gercek yuzunu gostermis. Boyle bir adamdan beyaz atli bir prens mi cikmasini bekliyorsun?

Vah gülüm vah. Hayatının daha başında böyle pislik psikopat aileye ve bi erkeğe denk gelip hala yumuşayacağından korkman çok üzücü.
Zamanında bende senin yaşındayken aynı bu durumda kalmıştım hatta o haysiyet yoksunu annesi ablamı arayıp senin kardeşin o.ospu oğlumun altına yattı bilmem ne vs vs neler saçmalamıştı. Ki aldatılmışım ve altına yatan başkasıymış :KK70:
Bir güzel psikolojik tedavi görmüştüm sürekli bayılıyodum düşün ne hale getirmişlerdi beni. Daha çok seveceğin hatta sevilip kıymet bileceğin biri illa çıkacak karşına. Kendine bunu yapma lütfen

Öncelikle bir fakiri sevindir, öğrenci bütçenle artık yettiği kadar.
Sonra da o çocuğu hayatında hiç var olmamış gibi unut gitsin.

Herif manyak, anası ondan beter düşük, bayağı bir karakter. Sen de şaka gibi yumuşamaktan bahsediyorsun. Bu insanları senin gibi "yumuşayanlar" göklere çıkartıyor, sonra bu şerefsizler kadınlara şiddet uygulayıp kendilerini de haklı görüyor. Sil gitsin, hiçbir erkek canından, huzurundan kıymetli değil.

21 yasındasın. Ugrasma boyle bos seylerle.. Bugun barıssan yaron ayrılırsın. Uni oku
Yurtdısona falan cıkmaya calıs.bi seyler yap kendı hayatınnıcın. Boyle vizypnsuz kalıtesız ınsanlarşa beraner olma.hakaretlerı de yutma.

Back
X