Benim lise1e giden yeğenimle aynı şeyler yaşıyorlar. Hatta kitap birakma olayına kadarBu sitedeki kadınlar niye böyle sürüncemede ilişkiler sürdürüyor hatta bu ilişkilerin böyle devam etmesi için elinden geleni yapıyor ben anlamıyorum. Ben mi çok sonuç odaklıyım sizler mi kendinizi ifade edemiyorsunuz?
Bence bu ne istediğini bilmemek.Bu sitedeki kadınlar niye böyle sürüncemede ilişkiler sürdürüyor hatta bu ilişkilerin böyle devam etmesi için elinden geleni yapıyor ben anlamıyorum. Ben mi çok sonuç odaklıyım sizler mi kendinizi ifade edemiyorsunuz?
Bunları yapan gerçekten yetişkin bir insan mı
14lük çocuk gibi davranıyor. Bence boşverin bu adamı arada yem atıp ortalığı bulandırmak ilginizi çekmek hoşuna gidiyor, soytarılık yapıyor. ben olsam konuşmam, yazmam. O yazarsa da işim var sonra ararım der aramam. Görüntülü konuşmak nedir onu hiç anlayamadım zaten, aramız olmadı diyorsunuz sonra adam neden görüntülü arıyor, siz niye konuşuyorsunuz? Gerçekten vaktinizi istiyorsa adam gibi bir ilişki sunmalı. Yok sunmuyorsa da boşverin, zamanınızı ve kendinizi harcamayın böyle saçma tiplere.
Valla ben adamlarda suç bulmuyorum artık. Hak ettiği gibi davranıyorlar karşıdakine.Bence bu ne istediğini bilmemek.
Yaşı uygun değil, iletişim yok, davranışları dengesiz, garip bir insanla benim ne işim olur dese bitti zaten.
İlla yara alacak, illa zarar görecek sonra bu adam değilmiş diyecekler
Valla ben adamlarda suç bulmuyorum artık. Hak ettiği gibi davranıyorlar karşıdakine.
Yok değil. Şiddet hak edilmez. Karşınızdaki insan size tam olarak talep ettiğiniz şekilde davranıyor.Çok güzel yorum. Mesela, şiddet uygulayan erkekler için de geçerli mi bu. Yapmış olduğum duyygusal salaklık beni ilgilendirir karşımdaki insan bana hak etmediğim şekilde davranırsa ben suçlu değilim. Haddinizi bilerek doğru düzgün konuşun
Yav o değişir şimdi. Benden hoşlandığını düşündüğüm ama kendisini sevmediğim insanlara hikaye gizlerim, aptal akrabalara hikaye gizlerim. Yakınlığımın olmadığı ama takipleştiğim benim özel hayatıma dahil olmasını istemediğim üniversite hocalarıma gizlerim. Gizlerim de gizlerim ucu bucağı yok. Bence konu sahibinin olayı bir numaralı durum.Bana sizden hoşlanıyor gibi geldi.
Bu arada hikaye birinden nasıl gizlenir ki? Lütfen açıklar mısın?
Güvenliğe kitabı bırakıcam dediğinde ben de teşekkür ederim istemiyorum diyip konuşmayı bitirdim. Bana şerefim üzerine yemin ederim bi daha seni rahatsız etmem dedi. Şeref üzerine yemin etmek bana cringe geliyor. Ben de birkaç davranışının rahatsız ettiğini söyledim uzunca bi paragraf yazdı. Ben de sadece teşekkür edip konuşmayı kestim. Hikayelerini gizlemiş. Gerçekten anlam veremiyorum rahatsız edecek değilim ki onu neden gizliyor.
Bir de bu sitedeki kadınlar niye hiçbir şeye anlam veremiyor? Baya açık aslinda olay.Bu sitedeki kadınlar niye böyle sürüncemede ilişkiler sürdürüyor hatta bu ilişkilerin böyle devam etmesi için elinden geleni yapıyor ben anlamıyorum. Ben mi çok sonuç odaklıyım sizler mi kendinizi ifade edemiyorsunuz?
Anlam vermek istemiyolla...Bir de bu sitedeki kadınlar niye hiçbir şeye anlam veremiyor? Baya açık aslinda olay.
Yorumlar inizi çok beğeniyor um . Her seferinde tam benim gibi düşünen birisi diyor um. Bir bakiyorum sizsinizBu sitedeki kadınlar niye böyle sürüncemede ilişkiler sürdürüyor hatta bu ilişkilerin böyle devam etmesi için elinden geleni yapıyor ben anlamıyorum. Ben mi çok sonuç odaklıyım sizler mi kendinizi ifade edemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?