Bunları neden bana anlatıyor

ben de akrabalara ve benden hoşlandığını bildiğim/tahmin ettiğim ama benim hoşlanmadığım kişilere gizlerim. özellikle de hoşlandığım başka biri varsa o zaman aralığında, kesinlikle karşılık alamayacak kişilere gizlerim. bişey paylaşırım üzerine alınır zira

Size, sizi beğenenleri anlatarak "bak seni beğenen birileri de var illaki ben olmak zorunda değilim" gibi birşey demek istemiş olarak anladım ben.
Kendisini beğenen kızı da anlatmış ki "aslında ben de başkasıyla olmak istiyorum ama sen bana çok aşıksın o yüzden olamıyorum" demeye getirmiş gibi.
Siz bu kişiye çok mu taviz verdiniz acaba?

Her nedense sizi kendine deli divane zannediyor ve biraz aşağıda görüyor Ben olsam onunla bıçak gibi bağlantıyı keser ya da onu fena dalgaya alırdım ki kalkan poposunun üstüne otursun

Asıl kendisine güveni yok, bir şekilde iletişimde kalsın ama sorumluluk almasın istiyor.Kendisi beğenilsin veya birinin ona beğenisini hissetsin ister ...
Muhtemelen kendiyle halledemediği bir sorunu var ama hiç kafa yoramayacağım..siz de yormayın..
Koskoca adam kendi sorunlarını kendi kendine çözebilir..

Bunlar kendilerini sürekli hatırlatırlar ama açık da değillerdir ben her ne kadar hikayesini kapatsada bence bir şekilde tekrar iletişime geçecek..6 ay sonra bile olabilir bu...Çünkü aslında senden daha iyisini bulamayacak bu psikoloji ile kendisi de biliyor..Ara ara yoklar kesin...

Hiç bu dögüye girme..Hatta yok hikayesini niye gizledi,niye öyle dedi vs diye düşünme bile..Bu psikolojik bir sıkıntı hiç girme o kısma..
Zaman geçtikçe hiç de lazım bir adam olmadığını anlayacaksın zaten,bu gizemli halleri ile böyle bir dikkat çekiyorlar,entellektüel kişilikleri ile de saygın gözüküyorlar ama kafalarının içi nasıl Allah bilir..
Boşver gitsin...

Okurken için sıkılıyor değil mi, böyle mıymıymıy?

Aynen valla. Öyle tezcanlı falan bi kadında değilim aslında ama bu ilişkilerin mıymıylığı beni benden alıyor.
Ben de tezcanlı değilim, hatta baya ağır kanlıyım. Ama hayatımdaki böyle büyük şeyler net olmalı, öyle her daim topun ağzında duramam. Yorucu.

Ciddiye alıp anlamlandırmanıza değmeyecek bir kişilik. Engelleyin her yerden ve reelden de (kitap vs şu bu konularında da) iletişimi kesin. Kendinizi seviyorsanız tabi

Bu işin sonunu söyleyim. Oyalar oyalar. Sonra bir bakmışsın bacısının tanıştırdığı kızla 2 ayda evlilik kararı almış. Lütfen uzak dur ve kendini daha fazla üzme. Bizzat yakın şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum.

Ama hayatımdaki böyle büyük şeyler net olmalı, öyle her daim topun ağzında duramam. Yorucu.
+++++ ben kendimi ortaya koymayayım, uzaktan kıyın kıyın yanaşırım belki, net olmayayım, daha iyisini bulursam hiç başlamam kafası bu. Erkeklere yakışmıyor. Ah nerde o çıkma teklifleri... uzaktan seven ve gelip açılan erkekler... benden zaten geçti bekar değilim de genç kızlar bu heyecanları hiç yaşayamayacak. Roller değişiyor gitgide, nerdeyse çiçek çikolatayı alıp kızlar gidecek istemeye bu sünepeleri

O dediklerinizi gerekirse kadın da yapsın, ama net olsun bir şeyler. Böyle teflon tava gibi yanmaz yapışmaz ilişkilerin içinde nasıl nefes alıyorlar, ne ölüyorlar ne gülüyorlar?

O dediklerinizi gerekirse kadın da yapsın, ama net olsun bir şeyler. Böyle teflon tava gibi yanmaz yapışmaz ilişkilerin içinde nasıl nefes alıyorlar, ne ölüyorlar ne gülüyorlar?
Net olursa tercih sayısı 1 olur. Net olmazsa 10 milyon kadını da bir arada götürme şansı var aaaa erkek hiç net olur mu kız haşa

Anladığım kadarıyla sizde benim gibi pek girişken biri değilsiniz bu konularda .. Kelin ilacı olsa kendine sürerdi ama yine de çok bilinen birşeyi söyleyeyim; Sizin psikolojiniz, hayat ve ilişki kaliteniz için, net konuşmak ne istediğini sormak cevaplar sizi tatmin ediyorsa ve ilerleyen günlerde o cevaplarla tutarlı hareketleri varsa devam etmeniz gerekir.

Erkekler de tek tip değil geçekten. İlla uzak davranıyo diye hoşlanmıyo demek değil, belki utangaçtır, belki karşı taraftan kesin adımlar bekleyen bir adamdır bilinmez. Ya da arkadaşının sizi beğendiğini söylemiş, bu, sizin onun çevresi tarafından dahi beğenilmenizden ötürü duyduğu gurur ve mutluluk olabilir, dediğiniz gibi size teselli mahiyetinde de olabilir, olabilir de olabilir..

Ama, (kendimden de yola çıkarak söylüyorum) sizin özgüven eksikliğiniz var. Net olmayan adamlar karşısında bile, siz net ve ne istediğini bilen bir şekilde durmalısınız.

Bi de bir çok yorumda, net olmayan adamları çevrenizde barındırmayın uğraşmayın düşünmeyin diye yazılmış. Bu kadar yıldır net olan biri ile karşılaşmadım. Hep bi arada kalmışlık, öyle mi böyle mi, ne demek istedi, ilişkimiz nerede şimdi, benle ilgili ne düşünüyo, ne hissediyo arafta kalmaları. Siz nerden buluyorsunuz bu net, açık, ne istediğini bilen adamları hanımlar?

Kendimiz netiz. Net olmayanlara da net olur musun şekerim sevmem ben böyle arada kalmayı diyoruz. Buna rağmen net olmayanın totişine tekmeyi basıyoruz.

İlişki fuckbuddy ilişkisi de olabilir, tek gecelik yatıp kalkma da, sevgililik de. Ama ne istediğini bilmem lazım.

Bilirim ki net olmayan adam için seçeneğim, bekleme salonuyum sadece. Bunları hazmedemem.

Evet bizimde daha özgüvenli olmayı öğrenmemiz lazım. Kaldı ki net adam pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…