Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

Ne var acaba bu deli erkeklerde. Ben de bir kadınım ve burda bu olayı şok olarak okuyanlarda. Neden kafayı yemiş saçma salak erkekler çok seviliyor? Daha doğrusu sevdiğini zannedip bağlanılıyor?

Evet az önce döndüm darp raporu aldım arkadaşlar..ve kimseye söylemedim koydum onu evime eğer bir daha rahatsız ederse şikayetçi olacağım tehdit edeceğim onu...canım çok yanıyor ben haketmedim bunları lütfen dua edin bana bir an önce iyi olmam için ..

Bırak bunu fırsat olarak gör ve bir daha sakın o çocuğa merhaba bile deme.. Böyle bir insan ASLA DEĞİŞMEZ eğer ki içten içe bunu umut ediyorsan... Bir daha da birini sevmeden önce bir süre gözle derim... Yaşadıklarını umarım kısa sürede unutursun...

Mevzuya bakar misiniz üniversiteli kız dayak yiyor, ezik ezik dolanıyor, ben utandım sizin adınıza. Halen dava açmak için neyi bekliyorsunuz. Gizlice darp raporu alınca gururunuz kurtuldu mu yani. Eminim o da hiç ilismez size bundan sonra. Bence sizi o kadar sindirmiş ki, karakter kırıntısı dahi bırakmamış. Söylediklerim sizi kirdiysa kusura bakmayın lütfen ama cidden çok sinirlendim. Kendinize gelmeniz için ağır konuştum. Sizin hayatınızın en güzel yillarini yaşamanız lazım, bu ne böyle evli çocuklu kocalarına koala gibi sarılmış kadınlar gibi dayak yemek. Siz ozgursunuz, gencsiniz bunlara katlanmaniza lüzum yok, gerçi kimsenin yok da herneyse. Dava açacak cesaretim yok derseniz de, sakin denk gelmemeye çalışın. lütfen hayatınızı bir erkek musvettesi için daha çok mahvetmeyin.

Bir daha şiddet uygularsa git doktordan rapor al şikayette bulun sevgilinin öfke kontrolü yok şiddete fazlasıyla meyilli tedavi olması şart

Yıllarca evli barklı kalmış çoluk çocuk sahibi insanlar boşanıyor. Neden? Karşı tarafın küçücük bir küfrü yüzünden belki de. Çünkü karakteri sağlam insanlar saygı bittiğinde yürümeyeceğini bilirler. Kendinizi şu hallere sokmayın. Rica ediyorum...

Nasilsin rapunzel daha iyi hissediyorsundur umarim kurtulmani gercekten istiyorum
Grçekten daha iyiyim teşekkür ederim sosyal alanda tüm bağımı kopardım engelledim onu, ona ait ne varsa hepsini çöpe attım resimlerini sildim (ilk defa) gözüm açıldı sanki.. mümkün olduğunca karşılaşmamayı deniyorum..

Ben şunu farkettim ki bu adam beni eze eze karakter gurur bırakmamış..ondan gözüm kör olmuş kendimi ona mecbur hissetmişim.. şu an sadece emeklerime uykusuz geçirdiğim günlerime fedakarlıklarıma üzülüyorum.. kurtulduğuma ise seviniyorum şimdi daha iyi anlama başladım ..

Verdiğin son kararlar süper :) inan ilerde ben neler yapmışım nasıl çekmişim onu ne aptalmışım diyeceksin her yerden uzaklaştırman iyi olmuş ama sen yinede yalnız gezme dışarda adam piskopat sana kötü şeyler yapmasın

Bende bundan korkuyorum hareketleri çok dengesiz bir erkek ile konuştuğumu falan görse kötü şeyler yapar, yada birden geliyor yanıma konuşmak zorundaymışım gibi birde ağlaması yok mu..

Agzini burnunu dagitmamis henuz, tam tax devam edin sevgili olmaya.. gerci o size yol vermis ama siz arayip ozur dileyip affettirin kendinizi.. burnunuzu kirmamis cunku henuz.. pes etmek yok ! Bekarken size bunlari yapan, evliyken, hele bir de bebeginiz olursa falan, agziniza mıçar....ama olsun. Seviyorsunuz siz, durmak Yok, yola devam.

Bende bundan korkuyorum hareketleri çok dengesiz bir erkek ile konuştuğumu falan görse kötü şeyler yapar, yada birden geliyor yanıma konuşmak zorundaymışım gibi birde ağlaması yok mu..

Gerçekten dengesizmiş o zaman hem şiddet hem ağlama adam saçmalıyo. Gelirse de hemen uzaklaş tek başına değilde kalabalık gezersen yaklaşamaz sana bunları yapan biriyle konuşmak zorunda değilsin ki kıymetini kaybedince değil yanındayken bilmeliydi

yine mesaj atıyor bana canım darp raporu aldım rahatsız edersen şikayet edicem diyorum bana benim yaptığımı nasıl ispat edeceksin diyor ne yapmalıyım?

yine mesaj atıyor bana canım darp raporu aldım rahatsız edersen şikayet edicem diyorum bana benim yaptığımı nasıl ispat edeceksin diyor ne yapmalıyım?
"Orasını avukatım halleder, sen bunlara takılma" deyin. Hatta bence bundan sonra hiçbir şey demeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…