Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

canım zaten seni bırakıp gitmiş adam neyi düşünüyorsun hala . kesinlikle dönecek asla affetme

Ben size anlam veremedim
Koskoca üniversite öğrencisi kız ne hallerde
Ailenize izah edin yardım isteyin cevrenizde bunu bilen insanlar olsun
Birde aklım almıyor sizi hırpalayan bir adamla hangi akla hizmet tenhalara gidersiniz benimde evlatlarım var aklım almıyo bunu
S....rım böyle aşkın izdırabına
Önemli olan sizi seven adam değil saygı duyan bence

Sizin durumunuz Stockholm sendromuna dönüşmüş bence.. !!
Ya da mazoşist olmuşsunuz..!

aklını başına al yoksa daha çok rezil olursun

Buraya Niye yazdınız ki her şeye rağmen affedicem ben haberiniz olsun demek için mi yoksa bana bi şey olursa aileme haber verin demek için mi

Sen hala ben bırakamıyorum bu çocuğu dediğin için biz ne desek nafile. Kaderine razıysan bırakamıyorsan çek kardeşim. Hatta ilerde evlenirsiniz. Çocuklarınız olur onları da dövmeye başlar. Sen dayak yemekten hoşlanıyor olabilirsin ama en azından ilerde çocuk yapma be kardeşim. Onların hiç bir suçu yok !!!!

bayılacağım gülmekten birde ayrıntılı anlatmış ballandırarak bence aşıksınız deliler gibi

Son kararına çok sevindim. Bence artık o adamla iletişimi kesinlikle kes, ama hakaret ve tehdit içerikli yazılmalarınız varsa onları sakla. Hatta aranızda şiddet geçtiğini kanıtlayan özür mesajları filan varsa onları da sakla. Bir özür girişiminde bulundu mu bu son olaylardan sonra?

Aslında nasıl kanıtlayacağım diye düşünmene gerek yok dayak yiyip sonra farklı birisinden şikayetçi olacak halin yok, mağdur olarak senin beyanın daha geçerli bu noktada. Mağduriyetini de darp raporuyla kanıtlıyorsun zaten.

Bir de konunun ilk mesajını editleyip son gelişmeleri anlat herkes ilk mesajı okuyup yorum yapıyor çünkü.

Bi sonraki hayatin canim..
Sen affet sevgilini. O seni sevdigi icin dövüyor zaten cünkü seven adam döver.

Evlenince beyimdir, döver de sever de dersin artik.

Son düzenleme:
Ayrılman çok kolay aslındA.. Boşanma davalarıyla uğraşmıycaksın, çocuğun velayeti ile de, ne aile ne akraba kimseye hesap vermen gerekmicek, dul'da olmayacaksın. Sadece 'bitti' diyeceksin bitecek, bu kadar basit..

Ayrilacaksin tatlim net. Sevgi ask bu degil. Üniversiteye giderken bir dr la tanismistim ve adam korkuunctu. Tlf num kapali oldugu zaman resmen hakaret ediyordu. Bir aksam yemek yiyoruz disarda elimi tuttu ve ben karsimasada akrabam var yanlis anlasilir sşu an arkadasiz daha dedigim icin kolumdan tuttu ve zorla disari cikardi,cantamdaki herseyi yola döktü ne halt karistiriyorsun sen diye kufurler etti. Kacarken ayakkabimin topugu kirildi donup alamamistim bile. Hemen tlf no vs degistirdim. Sonra ev no ma ulasmis birsuru asılsız suclamalarda bulundu. Sonra af diliyordu sonra yine ayni seyler.. Zor kurtuldum ki ofke kontrolu yoktu senin sevgilinin sorunu da bu. Acil uzaklas ciddi telafisi olmayan zararlar verebilir sana:-( Gecmis olsun tatlim

Arkadaşım siz onu affetiğinizde birdaha dayak olayı olmayacamı sanıyorsunuz.daha ortada evlilik yokken bunu yapan adam evlendiğinizde kim bilir neler yapar,bence ayrılın ondan sağlıklı bir ilişkiniz yok,çok üzülür çok yıpranırsınız onunla birlikte olduğunuz müddetçe.kendinizi seviyorsanız ,hayatınızın kararmasını istemiyorsanız bu güzel ahlak yoksunu insandan uzak durursunuz.inşallah RABBİM karşınıza daha hayırlı birini çıkarır.

Hic sucun yokken mi bozuldu arkadaşınla aran? Asil bütün bu olanların tek suclu sensin. Dayak yedigin icin de o hayvan arkadasina da saba da hakaret edebildigi icin de suclu sadece sensin. Bunlara izin verdigin icin. Hala cocuga numaramı ben vermedim ki diyorsun. Bence hasta olan sensin. Ne olursa olsun kimse bana hakaret edemez hele elini hicc kaldiramaz diyecegin yerde sucum yoktu ki ben vermedim numarami diyorsun kafani oraya yoruyorsun. Alkislar. Git ozur dile simdi zavalli çocuktan ve bir daha da sana dayak atacağı bir hata yapma. Mesela ise ondan baska kimseyle konuşmamakla ve evdeb okula okuldan eve seklinde kafani yerden kaldirmadan gidip gelmekle baslayabilirsin. Mutluluklar.

sen gerizekalı mısın ?? ya da ezik misin bu nasıl sevme biçimi böyle sevginin içne köpekler işesin bu nedir be !!! ve sen akıl mı istiosun. al sana akıl yeterince rezil olmuşssun az akıllı olda yol ver gitsin. ne tuhaf insanlarsınız valla ya

kesınlıkle boyle adam karakterını ele geçirmiş seni kontrol altında tutmus,sende nasılsa vazgecemıyorum dıye ıyıce kölesı olmussun. en doğrusunu yaptın.bak ayrılınca nasılda çirkinleşmiş hemen darpı kendı yaptığını bildiği halde nasıl kanıtlayacaksın benım yaptığımı diyor.sıkıysa kanıtla diyor yani aklı nasılda çalışıyor boyle seylere.

ilk mesajı editlemek nasıl oluyor bilmiyorum söyler misiniz çünkü herkes olayın hala böyle olduğunu sanıyor ve agır yorumlar yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…