Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

aklin varsa bosan.kvden bunlari evlenmeden önce bilmiylrmuydu?nediye size her hafta 150 tl birakiyor?
yardım ediyorlar bize ev kira pazar parası hafta sonu parası falan veriyorlar kv evlenince düzelir sandı kesin biliyorlar kadın benle birlikte ağlıyor son şans ver diyor anneside babası da

Allah yardımcınız olsun, arkadasların da dedigi gib bu tarz birseyde hele ki kokain varsa ısın ıcınde, tedavısı cok zordur, kendisi de bu durumdan gocunmuyor anladıgım kadarıyla.. Olan sıze olacak..Birsey merak ediyorum sız biliyor muydunuz evlenirken alkol vs aldıgını?

bir de Umreden dondu demıssınız o nasıl oldu onu anlamadım

yardım ediyorlar bize ev kira pazar parası hafta sonu parası falan veriyorlar kv evlenince düzelir sandı kesin biliyorlar kadın benle birlikte ağlıyor son şans ver diyor anneside babası da
bak yanlış anlama ama bu zamanda kımse kımseye bır kuruş vermıyor. bunları baştan beri bıldıklerı ıcın yapıyorlar bunu... senın gelecegını yakmaya ne hakları vardı? oglularını kendılerı düzeltememışler senmısın deneme tahtaları. ne oldu ? düzeldımı hayır? olan sana oldu

Hayır bana gencligimde içki içtim içimde uktem yok bundan sonra evliligime bakicam dedi denetimli serbestliği varmış meğer evlendikten 1.5 sene sonra ogrendim

Allah yar ve yardımcın olsun bacım.ailenle konusmalısın ve bu adamla boşanmayı ciddi şekilde düşünmelisin. Allah başa vermesin karar vermek çok zordur mutlaka ama büyüklerinlede konus ki arkanda birileri olsun zor anında.tez vakitte selamete çıkarsın inşalah

"]Hayır bana gencligimde içki içtim içimde uktem yok bundan sonra evliligime bakicam dedi denetimli serbestliği varmış meğer evlendikten 1.5 sene sonra ogrendim[/QUOTE]
konu sahıbı kokaın aldıgından emınmısın bu cok cıddı bir sorun

hayatınıza ömrünüze yazık etmeyın boşanın bu adam musveddesınden...."ben duzelmıcem onuda ıcıcem bunuda" ne demek..ısıne gelırse umrumda degılsın demek....bunu mu reva görüyorsunuz kendınıze??????

yuva yok ki ortada yıkmak istemeyesin.kaç kurtar kendini çok pişman olursun.

arkadaşım çocuk yokken kaç kurtar kendini..
anasıda bir tuhaf yıldıznamelere mi kalmış umudu..

Allah böyle ana babalardan sorar elbet.
Bu dünyada günahsız genç kızın başını yakarlar, çok merak ediyorum hiç ölmeyecekler mi?

Pislikler, midemi bulandırıyor böyleleri.
Evlatları düzelir umuduyla senin başına sardılar.
Bir de çocuk olsa da hepten başına kalsa diye dua ediyorlardır.

Sen ya da senin yuvan kimsenin umrunda değil arkadaşım.
Kanma o laflara. Hep başımıza kalacak telaşından o..
Kaç kurtar kendini aklın varsa.

adamın düzelmek yolunda en ufak bir çabası yok ki? çabayı geçtim, sözle bile olsa niyeti bile yok, adam ben buyum çekiyorsan çek diyor. nasıl düzelecek bu adam? birden gece rüyasında ak sakallı dede "düzel oğlum" diyecek de kafasına dank mı edecek? anlamadım ben nasıl düzelecek bu adam?
ailesi de hiç kıvırmasın umreymiş bilmem neymiş. umre artık turistik gezi oldu. adamın denetimli serbestliği var size söylemiyor kimse resmen size kakalamışlar bu adamı kusura bakmayın. kaçın kurtulun.

İçini karartmak gibi olmasın ama düzelmez arkadaşım böylesi. Şimdilik şiddet yok ama gün gelecek bunları alacak para bulamayacak ama hırsını senden alacak. Biran önce kendine yeni bir yol çiz ve ailene bahset bu konudan ben daha %100 düzelenini görmedim. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…