Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

Herseyden Önce can güvenceniz yok uyuşturucu kullanan insana güven olmaz
Çocuğunuz yokken kaçın kurtulun milletin alkolik uyuşturucu bağımlısı çocuğunu siz mi idare edeceksiniz

Kac kurtar kendini cocuk ta yokmus daha ne duruyorsun ?

Cevrede6muhitim de cok2var. Ve ben henuz birakani görmedim duymadım. Hapise giren, ailesi dağılan çoluk çocuğu sefil olan yada babasının yolundan giden. Gençliği harap olan m sirf2ailesi çocuğu bu illeti bıraksın diye evini barkını satıp memlekete taşınan. Yetmeyip evlenirse duzelir diyip masum kizlari gelin eden gördüm. Ama hiç bırakan girmedim. Ayril bir an önce bunun sonu yok. Kendini rezil etme çık babanın evine git olduğun yer yuvA degil önce onu bil yuvami kurtarayım falan lafı etme o yüzden . konuşmam sana sert gelebilir keşke yanında olsam seni tutup bir sirkelesem. Daha ne pisliklere bulaşma ihtimalin var tek tek anlatsam

Lafa nasıl başlanır bilemedim şimdi. Teyzemin kizinin kocasida kullanıyormuş tabi sonraları öğrendi artık para yetmeyince eşini yanı teyzemin kızını teklif etmeye başladı arkadaşlarına eşinden habersiz arkadaşlara oturmaya gidiyoruz diye kandırmış tam evden cikacekken teyze kızı telefon konuşmasını duyup kocasını bir güzel dövdü ( teyze kızı biraz yapılıydı) cocuguda vardı o akşam çıktı evden ve bosandi. Kocasını merak edenlere boş bir inşaatta ölüsünü buldular. Bu alışkanlıklar sigaraya falan benzemez arkadaşım çocuğun yokken ailenle konuşup karar al zaman geçtikçe olan sana olur. Allah yar ve yardımcı olsun

Çocuğunuz yokken neyi bekliyorsunuz hala ?

Eşinizin tek düzelme şansı rehabilitasyon olup sonrasında psikolojik tedavi görmesi..Eh bunu da kendisi istemesi gerekiyor ama istemiyor,onun bir şikayeti yok..Bu demek oluyor ki düzelmicek..kokoin değil kokain..adını bile yazmayı bilmediğiniz bir maddeye rızkınız gidiyor ne kadar acı kendinize bunu yapmayın,sakın sakın cocuk falan yapmayın bu adamdan gerçekten büyük günaha girersiniz o çocuğun vebalini alırsınız.

Bir arkadas teyzesinin kızını anlatmis..para bulamadigi anlarda allah korusun gözü dönüp namusunuza göz dikmesinde..bence çocuğunuzda yokmuş..çekmeyin bu adamı..önünüzde tertemiz bir hayat var..bizimde işyerinde biri böyle şeyler içiyordu kovdular işe o halde geliyordu..burnunu çekerdi sürekli hep yaz kış gözler kan çanağı falandı..bence kendinize bir iyilik yapın..

Canım böyle bir Adamdan baba olur mu sence ?
Yeni Bebek sahibi biri olarak söylüyorum kesinlikle çocuk yapma böyle bir ortama
Ve üzgünüm kı senin bütün cabaların bosuna
Olan giden guzel yıllarına olacak sonra cok pişman olursun heba ettiğin bir gün icin bile
Kendini duşun bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya hayırla güzelliklerle geçirmek lazım
Sen esin icin çabalamışsın ama o bu cabayı sonuçsuz bırakmış düzeleceğini de pek sanmıyorum
Allah yardımcın olsun

iyi de kocanız düzelmeyeceğini açık açık söylüyor.sen olsanda olmasanda ben devam edeceğim içmeye diyor. siz hala düzelir mi diyorsunuz.yahu adamın umrunda değilsiniz, eve bakmıyor, parayı içkiye uyuşturucuya yatırıyor, siz ne yuvasından bahsediyorsunuz anlayamıyorum ben.gözünüze perdemi indi nedir.
biran önce ayrılın yaşınız genç ,çocuk yokken önünüze bakın, yoksa ömür boyu böyle bi adamın peşinde sürükleneceksiniz, çok kötü bi yaşam.
kayınvalidenize de deyin ki, oğlunun hayali yıldıznamesine baktıracağına, gözünün önüne alsında bi oğluna baksın.hacı olacakmış oğlu, parayı yatırıp giden herkes hacı oluyorda, bakalım kabul oluyor mu?! yarabbim ne insanlar varya saçma sapan.

Annesi ayak yapmış resmen bu adamın gideceği hacdan ne olacak ki hem hac fal baktırana mi gozukuyormus... yol yakınken ayrıl bişey değilde bu olay gittikçe şiddette dönüşür... Allah korusun o gördüğümüz kadın cinayetleri bazende böyle adamların elinden çıkıyor... Adamın mayasında katıllik olmasa bile içki katıldığı suyu bile haram edip bulandiriyor unutma... kaç kurtar hayatını... ilk etapta zor ama zamanla unutursun .. kimseyekolay kolay ayrıl demem canım ama senin durumun cok ciddi...Evli kalacaksan bile çocuk yapma...

Valla çok zengin adam olsa ne istiyosa yapsın benim cebimdeki para eksilmiyo der sallamam belki,ama salak herif hem üç kuruş parasını pisliğe yatırıyo hemde döven yok otur işte diyo.Ne manyak adamlar var.Sen acaba mecburmuydun onun vasıfsız karaktersizliğini açlıkla parasızlıkla çekmeye.Ay ne boş adam.Düzelirmi hiç o yaa Akıl var mantık var.Çocuk yokken ayrılın kurtarın kendinizi hayatınızı yakmayın bir ömür geçermi böyle.

vallahi umre insanları degiştirmez. ben hiç değişenini görmedim. haram yiyen gene yer.
sende sacmalama lütfen yuvam dagılmasın mış. senin yuvan dagılmış da haberin yok...
acilen boşan...
cok kötü birşey yazıcam kızıcaklar bana ama yazıcam... bugun para yarn tv bulaşık makinesi evden gider en son sen kalırsın senide satar.... kaç kızım kaç. cocuk mocuk sakın sakın...

sen bana ananın babanın telini verde sen diyemiyorsan ben diyim "KIZINIZI CEKİP KURTARIN ALKOLİK VE EROİN BAGIMLISINDAN " diyiyim de kurtul. sende de akıl yok..

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin.Kesinlikle bırakmaz heleki hiç bırakmak istemiyor çok güzel bir iş yapıyor gibi.En iyisi siz onu bırakın çocuk olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…