Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

Hem alkolik hem uyuşturucu bağımlısı bir adamla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz gitmek varken yani sizi ne tutuyor o evde gerçekten anlamadım. Çocuk desen yok e adam zaten halinden memnun siz niye her gün ağlayıp kendinize yazık ediyorsunuz size de günah. Anne babasına da diyecek tek lafım yok. Afedersiniz ama oğullarının ne mal olduğunu gayet iyi biliyolarmış iyi niyetli olsalardı evlenmeden önce söylerlerdi size. Annesi de aklınca sizi kandırıyor yıldıznamede çıkmış hacca gidicekmiş diye sırf boşamayın da oğulları başlarına kalmasın diye. Adamlar resmen sizi kullanıyor yahu bi enayi siz misiniz açın gözünüzü.

Ortada çocuk yok hala bu evliliği nasıl sürdürüyorsunuz. Değişmez bu insan zaten kendiside söylemiş değişmeyeceğini. Evine bakmayan adamdan baba mı olurmuş. Evinizin ihtiyaç parasını bile ailesi veriyor. Hala düzelir mi diye soruyorsunuz.

Herkes bir olurmu bilmiyorum Ama bende esimden cok cektim dugunde takilan bileziklerden tut alyansima kadar ickiye gitti simdi esime bisey oldu son ictiginde bunuda icicem daha icmiycem dedi ve orda bitti insallah sizin esinizede birakma istegi gelir allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum

Adam bırakmak istiyorum kurtulamıyorum dese destek ol düzelir diycem ama adam ben böyleyim işine gelirse diyor. Bi seçim yapman lazım

Gencliginden beri yapiyormus evleneli 2.5 yil olmus(aileside bile bile eger seni gelin ettiyse ogullarina yaziklar olsun onlara) birakma gibi bir dusuncesi yok ustune ustluk ukalalik da yapiyor. Peki soruyorum sana neyi bekliyorsun? Hamile kalip cocugunu ziyan etmeyimi? Bu adamin kendine' ailesine, sana karsi bir hayri yok cocugu olursa onami hayri olucak? Bosuna zamanini harcama bu adamla cik kurtar kendini hayatini yeni den seni hakkeden biriyle kur hayat kisa mutlu olmaya bak degmeyecek biri icin duzelirmi acaba diyipde bosa hayatini ziyan etme

O düzelmez, düzelsede sen artik eskisi gibi olamazsin, yipranirsin.
Yildiznamede gecmise veya bir is hayirlimi hayirsizmi diye bakilir, iman sahibi kimse gelecegi kulun bilmesini ummaz.
Annesi oglunu gaza getirmek ve seni oyalamak istemis. He birde haci olucak 10-15 sene sonra nasilsa diye katlanacakmisin?
Eroin beyin hücrelerini yiyor, o zamana ortada nasil bir varlik kalir sen hesapla. Bak yasanmis örnek vermisler, herif karisini pazarlamaya götürüyomus parasizliktan (!)

Kv kp suçlu burada.Çocuklarının gayet de ne halt olduklarını bildikleri halde evlendirmişler olan size olmuş.
O kv sizi oyalamaya çalışıyor.
Ayrıca pazar parasını vermeleri de tuhaf koca adan evine bakamıyor yani.
Yani alkol uyuşturucu olmasa bile adamın pazar parası için birilerine muhtaç olması da büyük bir sorun.
Ki bu parayı da zaten alkole yatırıyor.
Düzelme ihtimali vardır belki bilemeyiz ama bunun için hayatınızı yıllarınızı harcamaya değer mi?
Eşiniz bu sabrı bu emeği hak ediyor mu?
Alkol uyuşturucu olmasa dört dörtlük bir eş mi?
Bunları ölçün tartın bakalım.
Bir de şayet boşanmaya karar verirseniz elinizde deliller olsun maddeleri kullandığına dair.
Çünkü eminim boşanmak istemeyecek.

Alkol + uyusturucu bagimliligida varmis.. Allah yardimciniz olsun.. nasil katlaniyorsunuz butun bunlara ?!!! Cocugunuz olmadan, hayatinizi, kendinizi kurtarin derim..

2 bucuk sene iyi dayanmissiniz..
Ben gelecek gormuyorum malesef.. Sicak ev var ne demek yanii..
Siz bu adamla ne birikim yapabilirsiniz ne mal sahibi olabilirsiniz ne bir tatile gidebilirsiniz ne ortak bir aktivite yapabilirsiniz ne de duzgunce cocuk yetistirebilirsiniz..
Karin tokluguna evlilik surdurup omur billah alkol kokusu mu cekeceksiniz..
Eninde sonunda da anne olmak isteyeceksiniz, ayriliktan baska bir care yok gibi..
Duzeltmeye calisacagim kendimi dese eyvallah,
ama ben buyum kizim isine gelirse tavri herseyi yakip yikiyor zaten...

Hic delil toplicam diye kasmasin valla..
Hakim zaten gerekli tahlilleri isteyince ortaya cikar..
Sahitler de vardir zaten illaki..
Hukukcu degilim tabi ama zor bir bosanma olacagini sanmiyorum.

Evet alkolik eş sınavdır ama o sınava katlanmak zorunda değilsin
Eşin ayık kafayla yapcam etçem diyosa seni gözden çıkarmış
Sarhoşken git der filan anlarım
Anlattığın kadarıyla eşin tam bir serseri ve tedaviye ihtiyacı var

Bacım bu adam içip sen içmeyip sarhoşsun. Kız kokain mokain diyorsun, bunlar basit şeyler değil. Adam bağımlı olduysa ay ben bırakırım da demez kolay kolay belki bir merkeze filan yatması gerekir öncesinde de ikna olması gerekir.
Yerinde olsam arkama bile bakmazdım. O kayınvalide olcak kadına da böyle bir adama karı aldıkları için çok hesap ödeyeceklerini illaki söylerdim, kaba bir şekilde. Ya senin çocuğun normal miki de evlendiriyorsun ya. Bir de harçlık veriyorlarmış. Ay bayılaazaaam.
Sen boşan, git kendi hayatını kur, gül gibi de yaşarsın.
Ay bir gün ümüğünü sıkıverse napcan ya, kafa güzel yapar mı yapar, hiç mi korkmuyosun.
Ben tırstım valla.

Bu adam düzelse bile- düzeleceğini sanmıyorum-ilerde tekrar başlamayacağı ne malum? Bu adamdan yapacağınız cocukta babasını örnek alıp onlar gibi büyüme ihtimali var. Çocuğunuzun böyle olmasına katlanabilir misiniz?
Kimseye boşanın demek haddime değil fakat bu soruların cevabı negatifse boşanıp hayatınıza farklı bir sayfa açmanız gerektiğini düşünüyorum. Eşiniz değişmeyi düşünmüyor. Yapılması gereken belli. Ya çekeceksiniz ya gideceksiniz...

adamın degısmeye yada tedavı olmaya nıyetı yok bellıkı o bu yasam tarzından memnun, sızde yuvanızı yıkmak ıstemıyorsunuz ama ılerde cocuk falan olursa hersey daha da zorlasacak, ıstersenız aılelerle bır gorusun esınızı ıkna etmek ıcın ama ben pek bu ılletten kurtulma cabası ıcıne gırecegını sanmıyorum, bu durumda da yol yakınken ayrılın cunku yarın obur gun parası bıtınce sızden daha fazlasını ısteyecek , veremezsenız sızı alet edecek cunku onlar ıcın ozellıkle uyusturucu olmazsa hayat duruyor...

allah yardımcın olsun ama aklın varsa çocuk yapma ve ayrıl ,çünkü butarz sıkıntı yaşayan ve ömür boyu bırakmayan birsürü insan sayabiliriz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…