- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- 208
- Konu Sahibi melikelike
-
Hem alkolik hem uyuşturucu bağımlısı bir adamla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz gitmek varken yani sizi ne tutuyor o evde gerçekten anlamadım. Çocuk desen yok e adam zaten halinden memnun siz niye her gün ağlayıp kendinize yazık ediyorsunuz size de günah. Anne babasına da diyecek tek lafım yok. Afedersiniz ama oğullarının ne mal olduğunu gayet iyi biliyolarmış iyi niyetli olsalardı evlenmeden önce söylerlerdi size. Annesi de aklınca sizi kandırıyor yıldıznamede çıkmış hacca gidicekmiş diye sırf boşamayın da oğulları başlarına kalmasın diye. Adamlar resmen sizi kullanıyor yahu bi enayi siz misiniz açın gözünüzü.Daha oncede konu acmistim eşimin içki içmesi konusunda hala devam ediyor. Geçen hafta ailemin yanindaydim ama birşey anlatmadim onları görmeye diye gittim. Geldiğimde ailesi her hafta 150 lira para verir bize pazar parası ihtiyaç parası onlarla içki almış. İnsan dolabina et kıyma alır ya. Birde üstüne bana 200 lira vermişti telefon borcu parası onu geri istedi. Yine ickiciye borç ödenek için. Geç gelme huyları başka semtlerde içme huyları yok ama bir aydır resmen bağımlı oldu. Bu akşam içkiyi ne zaman birakicaksin dedim. (Çünkü annesi dün bana benim oğlum hacı olucak yildiznamesinde hep öyle çıkıyor dedi.) Hiç bir zaman ben böyleyim dedi bende dayanamıyorum dedim. Bekliyorum ki birakicam demesini o daha çok üste çıkıyor. Sonra bu evde bağırmak artık dedi. Dedim cekemiyorum gidicem. Bu akşam dusuneyim yarın gidicem dedim. Bu durdu durdu ben duzelmicem alkol da icicem uyuşturucu da dedi. Şimdi dalga almaya gidiyorum. Sen hayatımda olsanda olmasanda dedi. İşler inada binmis. Aldı kartini kokoin almaya gitti. Ya ben bunların adını bilmeyen bir insanım sinavmi bu kader mi? Umreden gelen bi insan alkol ve uyusturucu bağımlısı resmen su an çok kotuyum her günüm aglamakla geçiyor. Bir yandan bu adamdan kurtulmak bir yandan yuvamu yıkmak istemiyorum. Çocuğum yok bu adam duzelirmi bilmiyorum ama bir karar verip bu evde kalmaya bu evliliği surdurmeye devam edersem ilerde daha kötü olurmu bilmiyorum. Duzelirmi bilmiyorum. Hep böyle icicekmisin dedim belki 2 ay içmem belki 2 gün belki 2 hafta dedi çok kotuyum eşi böyle alkolik ve esrar kokoin içen varmı evinin rızkını bunlara veren varmı birde bana diyor sesini cikarmicaksan otur sıcak ev ihtiyaçların karşılanıyor döven yok çekersen çek cekemeyeceksen git diyor ben değişmem diyor perisanim.
Hic delil toplicam diye kasmasin valla..Kv kp suçlu burada.Çocuklarının gayet de ne halt olduklarını bildikleri halde evlendirmişler olan size olmuş.
O kv sizi oyalamaya çalışıyor.
Ayrıca pazar parasını vermeleri de tuhaf koca adan evine bakamıyor yani.
Yani alkol uyuşturucu olmasa bile adamın pazar parası için birilerine muhtaç olması da büyük bir sorun.
Ki bu parayı da zaten alkole yatırıyor.
Düzelme ihtimali vardır belki bilemeyiz ama bunun için hayatınızı yıllarınızı harcamaya değer mi?
Eşiniz bu sabrı bu emeği hak ediyor mu?
Alkol uyuşturucu olmasa dört dörtlük bir eş mi?
Bunları ölçün tartın bakalım.
Bir de şayet boşanmaya karar verirseniz elinizde deliller olsun maddeleri kullandığına dair.
Çünkü eminim boşanmak istemeyecek.
adamın degısmeye yada tedavı olmaya nıyetı yok bellıkı o bu yasam tarzından memnun, sızde yuvanızı yıkmak ıstemıyorsunuz ama ılerde cocuk falan olursa hersey daha da zorlasacak, ıstersenız aılelerle bır gorusun esınızı ıkna etmek ıcın ama ben pek bu ılletten kurtulma cabası ıcıne gırecegını sanmıyorum, bu durumda da yol yakınken ayrılın cunku yarın obur gun parası bıtınce sızden daha fazlasını ısteyecek , veremezsenız sızı alet edecek cunku onlar ıcın ozellıkle uyusturucu olmazsa hayat duruyor...Daha oncede konu acmistim eşimin içki içmesi konusunda hala devam ediyor. Geçen hafta ailemin yanindaydim ama birşey anlatmadim onları görmeye diye gittim. Geldiğimde ailesi her hafta 150 lira para verir bize pazar parası ihtiyaç parası onlarla içki almış. İnsan dolabina et kıyma alır ya. Birde üstüne bana 200 lira vermişti telefon borcu parası onu geri istedi. Yine ickiciye borç ödenek için. Geç gelme huyları başka semtlerde içme huyları yok ama bir aydır resmen bağımlı oldu. Bu akşam içkiyi ne zaman birakicaksin dedim. (Çünkü annesi dün bana benim oğlum hacı olucak yildiznamesinde hep öyle çıkıyor dedi.) Hiç bir zaman ben böyleyim dedi bende dayanamıyorum dedim. Bekliyorum ki birakicam demesini o daha çok üste çıkıyor. Sonra bu evde bağırmak artık dedi. Dedim cekemiyorum gidicem. Bu akşam dusuneyim yarın gidicem dedim. Bu durdu durdu ben duzelmicem alkol da icicem uyuşturucu da dedi. Şimdi dalga almaya gidiyorum. Sen hayatımda olsanda olmasanda dedi. İşler inada binmis. Aldı kartini kokoin almaya gitti. Ya ben bunların adını bilmeyen bir insanım sinavmi bu kader mi? Umreden gelen bi insan alkol ve uyusturucu bağımlısı resmen su an çok kotuyum her günüm aglamakla geçiyor. Bir yandan bu adamdan kurtulmak bir yandan yuvamu yıkmak istemiyorum. Çocuğum yok bu adam duzelirmi bilmiyorum ama bir karar verip bu evde kalmaya bu evliliği surdurmeye devam edersem ilerde daha kötü olurmu bilmiyorum. Duzelirmi bilmiyorum. Hep böyle icicekmisin dedim belki 2 ay içmem belki 2 gün belki 2 hafta dedi çok kotuyum eşi böyle alkolik ve esrar kokoin içen varmı evinin rızkını bunlara veren varmı birde bana diyor sesini cikarmicaksan otur sıcak ev ihtiyaçların karşılanıyor döven yok çekersen çek cekemeyeceksen git diyor ben değişmem diyor perisanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?