Bunu alayım mı bir el atsanız ? ( resimli )

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
323
S.a ablalar kardeşler :) Sizlere birşey danışayım dedim şu feraceyi alsam mı almasam mı emin olamadım genelde siyah ferace giyiyorum biraz farklı renkler deneyeyim dedim en fazla laciverte gidebildim ama ben esmerim elbisenin kolları ve kemerinde işleme açık sarı sizce bu renk şal tenime gider mi alsam boşuna mı almış olurum bunumu alayım aynı modelden farklı renk diktireyim mi ? bu bayan 1.75miş ben 1.60ım yani benimki topuğa kadar iner zaten kısa da sevmiyorum ? Birde çok mu dikkat çekici bu model ?Birde siyah alınca şalı babeti değiştirerek farklı farklı şeylerle giyebiliyorum ama bunu alırsam sanırım sadece sarı şalla giyilir ferace günlük giydiğim birşey hergün hergün giyebileceğim birşey değil demi ?

Son düzenleme:

canım sanki abartılı gibi birde dediğin gibi sarı şal ve sarı babetten başka birşeyle giyemezsin, onun yerine daha düz bir ferace alıp herşeye uydurabilirsin günlük giymek için bence :)

canım sanki abartılı gibi birde dediğin gibi sarı şal ve sarı babetten başka birşeyle giyemezsin, onun yerine daha düz bir ferace alıp herşeye uydurabilirsin günlük giymek için bence :)

günlük giyebileceğim feracelerim var aslnda :) ama abartı kısmına bende telaş ettim çok mu dikkat çekiyor acaba ya diye sağol canım :)

Çok daha güzel modeller var bence, benim pek hoşuma gitmedi. :26:

Günlük giyeceğiniz varsa çeşit olsun diye alabilirsiniz.
Tam göremedim işlemeleri, bana da biraz abartı geldi
Ama çok şık.

bencebu dikat çekici bir model tabiki güzel ama maksadın kapanmaksa dikkat cekici bence bende feraca giyiyorum çok seviyorum ama dikkat çekmemeliyiz bence tabi senin kararın canım

günlük giyebileceğim feracelerim var aslnda :) ama abartı kısmına bende telaş ettim çok mu dikkat çekiyor acaba ya diye sağol canım :)

Rica ederim birde 129 lira malum herşeyede uyduramıycaksam niye alayım bunu derim :44:

gunluk degil bence bu model dugunluk

Başka renkle giyilmesi mümkün değil demi :) ? sarı şal babetten başka

modele göre fiyat iyi bence
bu yaz gideceğin düğünlerde giyersin,günlük değil bence de

Günlük giyilecek bir kıyafet değil,tam tersine özel günlerde giyilecek bir kıyafet eğer günlük istiyorsanız farklı modellerede bakın derim.

Buna çok benzeyen bir feraceyi bit pazarı bölümünde bir arkadaş nişanında giymiş satıyordu bence bir oraya bakın sadece 1 kere giymiş daha ucuza alırsınız..eğer bulursam linki kopyalıcam size

yani sade siyah feracem çok var şöyle örnek göstereyim

Bunları günlük giyiyorum şalı ve babeti değişince hergün aynı şeyi giysende sıkıntı olmuyor . Koyu ama farklı renkte birşey deniyeyim diye düşündüm ?

Buna çok benzeyen bir feraceyi bit pazarı bölümünde bir arkadaş nişanında giymiş satıyordu bence bir oraya bakın sadece 1 kere giymiş daha ucuza alırsınız..eğer bulursam linki kopyalıcam size

öylemi çok sevinirim çok teşekkürler

Çok güzel ben de bayılıyorum bunlara ama rahat olmaz gibi geliyor bana. Yemek falan yediğimi düşünemiyorum ben bununla dışarda. Aklıma ilk gelen yemek yerken rahat edemeyeceğim oldu bu tarz bir modeli kendim için incelerken. Kolları her şeye değer rahatsız eder gibi geliyor. Ama özel bir gün için giyebilirsin. Bence daha spor bir şey al günlük giymek istiyorsan.

Boy konusunda da aynı bedenin bir uzun bir de kısası vardır muhtemelen. Benim kaplarımda 38s yazıyor mesela. Ara boy bir kap uzun boylu birine düdük gibi olur bence. Modeli falan herkeste aynı durmaz. Dediğim gibi muhtemelen uzun ve kısa diye seçenekleri vardır onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…