Bunu alayım mı bir el atsanız ? ( resimli )

Bence cok hoş bır model boyun uzuna yakınsa kaçırma hemen al derım oldukça bol ve kapalı bır model ben bunu direndim ama boyum kısa olunca olduğumdan kılolu ve kısa gosterdım vazgeçerim almaktan ama hala cok beğenıyorum bu modelı alırsan hayırlı olsun canım

Sağolasın canım boyum 1.60 50 kiloyum . Peki kumaşı nasıldı böyle ağır bir kumaş mı günlük giyilebilecek normal ferace kumaşımı ?

kapali degilim ama acayip hoss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağolasın canım boyum 1.60 50 kiloyum . Peki kumaşı nasıldı böyle ağır bir kumaş mı günlük giyilebilecek normal ferace kumaşımı ?

Günlük feracenın kumasıydı Uğur ufur dü. Sana yakışır hemde zayıfmıssın

Çok güzelmiş....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben.bayildim cok guzel bence kacirmayin cok asil bir durusu var altina illa sari giymek zorunda degilsiniz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de ferace giyiyorum ama robadan pileli, teyzelerin elbiseleri gibi:) neyse konuya gelelim bu ferace biraz özel gün feracelerine benzettim. günlük giymek için biraz ağır.ben akerden aldım bir kaç gün önce ama arkadaşımın kınasında giymek için,çünkü ben düz kesim giyemiyorum ona bir bak derim.acil değilse fiyatının düşmesini bekleyebilirsin benim bekleme gibi bir lüksüm yoktu.
http://www.akeronline.com/aker-giyim/pardosu/aker-ferace-73241308-2014-yaz.html
çok şık duruyor, manşetleri çok güzel, hemde sade bir model ve şal takıyormuşsun sarı hariç herşeyle uyum sağlar

kapalı değilim ama ben çok beğendim mankene acaip yakışmış kollardaki işlemeleri sökebilirsen daha sade olur günlük olarakta giyebilirsin ayakkabı ve şalı dert etme birçok kombin yapabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben cok begendim canim.sari esarp ve siyah babet giyersen altina cok tatli olur.pek anlamam ama gorduklerimden farkli ve cok daha guzel geldi bu.

canım bu ferace gereksiz pahalıııı fatihte çok çok daha ucuzuna daha şıklarını bulabilirsin istanbuldaysan .
hmmm kolları sökme fikri aklıma gelmemişti sağol canım

Cnm peki sen burdanmi alicaksin.guvenilirmi daha once alisveris yaptigin biyermi

evet canım alırsam burdan alıcam . Ben daha önce almadım ama alan arkadaşlardan biri güvenilir olduğunu söyledi .

Son düzenleme:
feraceye ben de ilk gördüğümde bayılmıştım çok güzel :) lacivert rengi daha güzel :) kemer de çıkıyormuş hem rahatça kullanabilirsin :) ben de ferace arayışındayım ama böyle istemiyorum :)

Nence borda ayakkabı ve bordo şalla da çok güzel olabilir

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu modeldeki ferace giydiginizde çanta takamazsınız sıkıntı olur sanki gibi geliyor bana.Yarasa kol olunca çantayı taktıgınızda kol toplama yapmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…